Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilgisayarım niye yavaşlamış diyordum. Geri dönüşümde 16.924 öge birikmiş. :KK45::KK45:

kız hm cim aşkolsun kocaman un helvası yazmışsın ya 10 gr bile yoktu tatlı çatalının ucu ile minnacık tadına baktım
bu arada bursaya değil ermenek e kendi anneme gideceğim bakalım çok özledim yaa temmuzdan beri görmüyorum

şu an bir kongreye katıldım öğlen diyetisyen randevum var öğleden sonra rahatlarım öpüldünüz hepiniz

kız hm cim aşkolsun kocaman un helvası yazmışsın ya 10 gr bile yoktu tatlı çatalının ucu ile minnacık tadına baktım
bu arada bursaya değil ermenek e kendi anneme gideceğim bakalım çok özledim yaa temmuzdan beri görmüyorum

Kötü menücü oldu benden kaptanım. Callanım olsa, kıyamazdı ben gözler önüne seriverdim :KK45:

şu an bir kongreye katıldım öğlen diyetisyen randevum var öğleden sonra rahatlarım öpüldünüz hepiniz

Diyetisyeninden güzel haberler bekliyoruz kaptanım.

günaydııın
21/01 menüm
Sabah
Yoğurtlu kırmızı biber
Ara
2Mistik Çay
Öğle
Müsli
1 kek
1 börek
1/2 Portakal
1 sade Türk kahvesi
2 Hurma YYUUUUUHHHH:cry::cry::cry::cry:
Akşam
Fırında balık+az patates
Kendimden utanarak yazdım ama gerçekler kızlar... Takıma geldiğimden beri en kötü menümdü. Umarım bundan sonraki en kötü menü bu olur. Daha da saçmalamam. Yarından korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. Demekki 6 lı rakamları görmeye 1 hafta daha var. acaba kimler hedeflerine ulaşacak. Şimdiden tebrikler...
Şu bitmeyen öksürük yüzünden hala spor yapamadım.
Ahriciim senin yaş kaç? sporu istemene bayılıyorum... Bana ızdırap gibi geliyor. Hiç yokluğunu hissetmiyorum. Yaparkende habire saate bakıyorum zaten. sen bu isteği nasıl sağlıyorsun?
Güzeller öptüm hepiniziii:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

25im canım, bana da ilk başlarda ızdırap gibi geliyordu ama spor beni incelttikçe çok ister oldum :KK54:
bi de böyle insanı mutlu edip sakinleştiriyor. senin zamanının geçmemesi bence kendini tamamen spora vermemen, o an sadece yanan yağlara ve hayalinde ki vüduda adapte ol canım, fazla kilon olduğunu unut, alttan böyle sevdiğin bir müzik aç, ve en önemlisi terlemeyi sev bebiş, dünyanın en güzel şeyi bence sporun vücudu ter içinde bırakması :KK19:
bi de başta tüm hareketleri çok iyi yapamadığımız için moral bozucu oluyor, ama taş çatlasa 1 hafta düzenli yaptıktan sonra sporu en sevdiğin yemeği yemekten daha çok sever oluyorsun :KK68::KK68:

Menümü de yazayım.
Sabah:
- 2 dilim ekmek
- 2-3 dilim sucuk
- Domates
- 1 dilim peynir
Ara:
- Naneli yoğurt
Akşam:
- Kuru fasulye
- Yoğurt
- Pilava dokunmasım

Sporum yok, su 2 litreyi geçti.

pilava dokunmadığın için kocaman öpücem gel bakiimm :KK19::KK74::KK60::KK15:

acımasız bu kadınlar kaptan :KK12::KK12::KK12:

Canım butik sabun işini hiç düşündünmü
benim bir tanıdığım kendi kendine hobi olarak başladı şimdi şehirlerarası çalışıyor :)

Kpatanım geçen hafta ben hatırlarsan biraz abartmıştım müfettişler varken yani, kebaplar falan ama bu hafta yemedim öyle şeyler hiç.kendimden umutluyum bu hafta ben. tabi neticeyi tartı söylücek :)

Bende şu yeşillik kurutma var ya ondan aldım siz diyince bakalım kaç gün idare edecek

ben çalışıyorum canım. orda keşke çalışmasam da böyle evden çalışsaydım demek istedim. zevk aldığım sevdiğim bi şeyi rahatımı da bozmadan yaparak para kazansaydım diye dediydim. ama malesef çalışıyorum 8-5.

günaydııın
21/01 menüm
Sabah
Yoğurtlu kırmızı biber
Ara
2Mistik Çay
Öğle
Müsli
1 kek
1 börek
1/2 Portakal
1 sade Türk kahvesi
2 Hurma YYUUUUUHHHH:cry::cry::cry::cry:
Akşam
Fırında balık+az patates
Kendimden utanarak yazdım ama gerçekler kızlar... Takıma geldiğimden beri en kötü menümdü. Umarım bundan sonraki en kötü menü bu olur. Daha da saçmalamam. Yarından korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. Demekki 6 lı rakamları görmeye 1 hafta daha var. acaba kimler hedeflerine ulaşacak. Şimdiden tebrikler...
Şu bitmeyen öksürük yüzünden hala spor yapamadım.
Ahriciim senin yaş kaç? sporu istemene bayılıyorum... Bana ızdırap gibi geliyor. Hiç yokluğunu hissetmiyorum. Yaparkende habire saate bakıyorum zaten. sen bu isteği nasıl sağlıyorsun?
Güzeller öptüm hepiniziii:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

maşallah yavrum ye ye de aramız açılmasın:KK9: :KK70::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bilgisayarım niye yavaşlamış diyordum. Geri dönüşümde 16.924 öge birikmiş. :KK45::KK45:

pasaklı kız ne o öyle 16bin öğe. yok mu kapıcınız ver her akşam gitsin boşaltsın çöpünü :KK70::KK70: kokar bak sonra ev. :confused::confused::confused::rolleyes:

Nereye yolculuk kaptanım? Bursa mı?

Serveycim, yine kontrolde kal da olmazsa acil değil de başka doktora daha git.

Normalde Türk dizilerini hiç sevmem.
Çok nadir denk gelir aa güzelmiş deyip izlediğim.
Sanırım bu dizi de onlardan bir tanesi olacak.
Aslında dizinin kurgusu ile pek ilgilenmiyorum da, adam-kadın ve çocuk çok hoşuma gitti.

Emineee.
1 kere binebilir miyim küreğinee. :KK60:

Ozalycim, bir abla vardı yine diyet gruplarında kendisi ile konuşmuştuk.
Yalnızca denemek için başlamış sabun yapımına ama süslü değil de aromatik sabunlar.
Doğadan yararlanıyor.
Sonra yaptığı sabunlar çok tutmuş. En son eczanelere dağıtımını yapıyordu.

Speedycim, bu iş aslında devamlılık işi.
Şöyle 10 gün kadar sürüne sürüne de olsa sporunu yapınca vücut istiyor.
Bu da bir bağımlılık.
hehehhee camasırların arasında bogulurken..guldurdun benı..
bı tur vereyım sana:)

aaaa yine ne çabuk cuma geldi yarın cumaa :KK57::KK57::KK57:
şaka mı bu yaa:KK57::KK57:
günaydın kızlaaaarrr :KK57::KK57:

dün ki menüm :KK57:

Sabah:
biskuvi kahve :KK57:

ara:
1 portakal :KK57:

Öğlen:
tavuk ızgara - ayran :KK57:

akşam:
yok :KK57:

su 2 lt - spor yok :KK57:
hakıkaten sasılasııı
hem bıldıgın aclık grevıne gırmıssın.. hem de spor yokkkk
vucut coktu desene

Ermenek mıııı
Ermeneklı mısın...

25im canım, bana da ilk başlarda ızdırap gibi geliyordu ama spor beni incelttikçe çok ister oldum :KK54:
bi de böyle insanı mutlu edip sakinleştiriyor. senin zamanının geçmemesi bence kendini tamamen spora vermemen, o an sadece yanan yağlara ve hayalinde ki vüduda adapte ol canım, fazla kilon olduğunu unut, alttan böyle sevdiğin bir müzik aç, ve en önemlisi terlemeyi sev bebiş, dünyanın en güzel şeyi bence sporun vücudu ter içinde bırakması :KK19:
bi de başta tüm hareketleri çok iyi yapamadığımız için moral bozucu oluyor, ama taş çatlasa 1 hafta düzenli yaptıktan sonra sporu en sevdiğin yemeği yemekten daha çok sever oluyorsun :KK68::KK68:
evetttttttt... terlemek guzel..
maalesef ben sporda dahı cok az terlıyorum...
Ellerıne saglık ogretmenımmmm

Back
X