Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alabilir misiniz. Yarışma kurallarınızı okudum kabul ettim. Sizde beni kabul ederseniz aranıza katılmak isterim. :KK17::KK17:
vermem gereken 7 kilo var ondan sonrada korumam gerekiyor ardından Allah nasip ederse bebek istiyorum :oops::oops::oops:
Kilo verme konusunda motive edebileceğim motive olabileceğim candaşlarla birlikte hedefime azimle ilerlemek istiyorum.
Gün içerisinde bazen iş yerinde çok yoğun oluyorum o yüzden uğrayamadığım zamanlar oluyor ama muhakkak akşam eve gittiğimde bildirimleri mi düzenli yazarım. Bende size katılabilir miiyim :KK36::KK36:

Arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alabilir misiniz. Yarışma kurallarınızı okudum kabul ettim. Sizde beni kabul ederseniz aranıza katılmak isterim. :KK17::KK17:
vermem gereken 7 kilo var ondan sonrada korumam gerekiyor ardından Allah nasip ederse bebek istiyorum :oops::oops::oops:
Kilo verme konusunda motive edebileceğim motive olabileceğim candaşlarla birlikte hedefime azimle ilerlemek istiyorum.
Gün içerisinde bazen iş yerinde çok yoğun oluyorum o yüzden uğrayamadığım zamanlar oluyor ama muhakkak akşam eve gittiğimde bildirimleri mi düzenli yazarım. Bende size katılabilir miiyim :KK36::KK36:
sinoki cim bizim takıma katılabilirsin tabiki ama cuma yarışmasına katılanlar kısmında 1. takım davet etmiş tatlım seni neden 1. takıma katılmadın?

sinoki cim bizim takıma katılabilirsin tabiki ama cuma yarışmasına katılanlar kısmında 1. takım davet etmiş tatlım seni neden 1. takıma katılmadın?

tatlım burda benim ark. var birlikten kuvvet doğar adına bende bu gruba gelmek istedim ordaki arkadaşlarıma da nazik davetlerinden ve sıcak kanlılıklarından dolayı teşekkür edip durumumu bildirdim. Sorun olmaz sanırım :KK17::KK17::KK14::KK14:

Can Yücel'i çok beğenirim.
Bir şiiri gelsin benden de size.
Kendisi en sevdiğim şiirler arasında ilk 3'e girer.

SEVGİ DUVARI

sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa
kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi
dilimizde akşamdan kalma bir küfür
salonlar piyasalar sanat sevicileri
derdim günüm insan içine çıkarmaktı seni
yakanda bir amonyak çiçeği
yalnızlığım benim sidikli kontesim
ne kadar rezil olursak o kadar iyi

kumkapı meyhanelerine dadandık
önümüzde altınbaş altın zincir fasulye pilakisi
aramızda görevliler ekipler hızır paşalar
sabahları açıklarda bulurlardı leşimi
öyle sıcaktı ki çöpçülerin elleri
çöpçülerin elleriyle okşardın beni
yalnızlığım benim süpürge saçlım
ne kadar kötü kokarsak o kadar iyi

baktım gökte bir kırmızı bir uçak
bol çelik bol yıldız bol insan
bir gece sevgi duvarını aştık
düştüğüm yer öyle açık seçik ki
başucumda bir sen varsın bir de evren
saymıyorum ölüp ölüp dirilttiklerimi
yalnızlığım benim çoğul türkülerim
ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi

Bu da dinlemek isteyenlere gelsin.

Fotoğraf çok güzelmiş yahu, hoşgeldin aramıza.
Arkadaşın kim çok merak ettim, yoksa Ozalycim grup içerisinde kendi kadrosunu mu oluşturuyor. :D:D

Arkadaşın kim çok merak ettim, yoksa Ozalycim grup içerisinde kendi kadrosunu mu oluşturuyor. :D:D

teşekkür ederim :KK22::KK22: hoşbuldummm :KK19:
Arkadaşım ve ben aranıza yeni katılmaya çalışıyorum hatta fotolarımız bile aynı ayda2liko nicki :KK76::KK49:
Onun sayesinde bende yarışmayı fark ettim. Bu grupta olduğunu öğrenince bende bu gruba geleyim dedim tanıdık iyidir sonuçta :KK70::KK70::rolleyes:

Bu arada senin fotoğrafında çok güzel ben hayvanları özelliklede köpekleri çoook seviyorum:KK46::KK46:

Arkadaşım ve ben aranıza yeni katılmaya çalışıyorum hatta fotolarımız bile aynı ayda2liko nicki :KK76::KK49:
Onun sayesinde bende yarışmayı fark ettim. Bu grupta olduğunu öğrenince bende bu gruba geleyim dedim tanıdık iyidir sonuçta :KK70::KK70::rolleyes:

Bu arada senin fotoğrafında çok güzel ben hayvanları özelliklede köpekleri çoook seviyorum:KK46::KK46:

Sen gel takıma, hepimiz anında tanıdık oluruz, pek sıcaktır takımımız.
Aydacım, arkadaş getirmişsin, çıtır çıtır gezeceksiniz dimi beraber.

Ahh, o köpek benim hayalim, çok istiyorum.
Bu arada ne güzel hayvan sever bir arkadaşımızın aramıza katılması.

Ayy sağ olun canlar bende pek sıcak kanlıyımdır :KK73::KK73::rolleyes::rolleyes:

Bende çok istiyorum böyle şirin bir köpekcik ammmaaa eşim köpeklerden korkuyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

anamm gözde hakkaten kız bacım sen ne yaptın
emineee kız kaptırdın valla biz ne etcen yapma emine ile rakip mi olunur dedik ama kız sana kafa tuttu ve de kazandı haftaya artık ne yaparsın bilmem
Gercek yaniii
Bi fire..bi yamuk..bi kural ihlali..
Ne bilim belki listede olmayacakti bu hafta.. gibi gibi bisey yok mu

geçen hafta 59.5
bu hafta 60.5
yüzde -1.65
kızlar bu hafta hem gün hemde yatılı misafirim vardı diyete buraya dikkat edemedim özür dilerim ve kiloda aldım artık izne ayrılmak istiyorum hakkınızı helal edin

geçen hafta 59.5
bu hafta 60.5
yüzde -1.65
kızlar bu hafta hem gün hemde yatılı misafirim vardı diyete buraya dikkat edemedim özür dilerim ve kiloda aldım artık izne ayrılmak istiyorum hakkınızı helal edin
olsun dagyolum gitmedi mi misafirlerin izne ne kadar ayrılacaksın?

hoş geldin sinokicimmm :KK66:

evet tuttum kolundan getirdim. :KK66:

sizlere bahsetmiştim aslında ondan. kalori sayarak 30 kilo verdi bi senede diye hatırladınız mı. 2 haftadır biraz kendisini saldı kilo almaya başlamıştı . buraya gelmesi şart gibi geldi bana :KK66: zaten hedefine az kaldı. motivasyona ihtiyacı var. motivasyon da bizim takımda var :KK9:

bu arada dizi tavsiyesi istediğim de bana PERSON OF İNTEREST i kim tavsiye etmişti tam hatırlayamadım ama çok çok çok teşekkür ederim bayıldım. ilk sezondan başladım 11. bölümdeyim.
hm22 callan yada ozaly 3 nüzden birisi söylemişti diye hatırlıyorum.

dizide ki adam gelsin beni de bulsun istiyorummmm:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hosbulduk kizlar tesekkur ederim cok samimisiniz

Günaydınnn kızlarrrr
Eki Görüntüle 1385364
Bu hafta çok çok güzel geçmiş benim için:)
67,7/65,5/2,2/%3,25

Rakibem naptı acaba?!

Tebrik ederim canim valla
ozaly i gorseniz bi degisti bi degisti bi guzellik geldi arkadasima biz kk da tanistik resimlerle taniyoruz birbirimizi buraya takildigindan beri buz gibi eriyo valla :)

bu arada dizi tavsiyesi istediğim de bana PERSON OF İNTEREST i kim tavsiye etmişti tam hatırlayamadım ama çok çok çok teşekkür ederim bayıldım. ilk sezondan başladım 11. bölümdeyim.
hm22 callan yada ozaly 3 nüzden birisi söylemişti diye hatırlıyorum.

dizide ki adam gelsin beni de bulsun istiyorummmm:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hosbulduk kizlar tesekkur ederim cok samimisiniz

Tebrik ederim canim valla
ozaly i gorseniz bi degisti bi degisti bi guzellik geldi arkadasima biz kk da tanistik resimlerle taniyoruz birbirimizi buraya takildigindan beri buz gibi eriyo valla :)
kızlar ne güzel yorumlar bunlar bayılıyorum yaaaa

Back
X