yok kıza haftaya giriyorum ben asıl ortalamaya.
göreceğiz bakalım. Ben 55e inmek istiyorum. Sen 59a inemeden ben 55e inip mezun olacağım canım

inşallah canım
Nasıl begendin mi modernt family i. İyi kafa dağıtıyor.
Valla süper gitti aydacım, izlesen arka arkaya 1 sezon da biter ama 1 bölümde de bırakabiliyorum.
kızlar nerelerdesiniz neva senin için endişelenmeye başladım
ben yarın sabah yola çıkıyorum önümüzdeki hafta çok aktif olamayanilirim yuppe ve sinoki sizler özellikle takıma girmek istiyorsanız günlük 5 mesaj ve menü bildirimi zorunluluğumuz var ben tartımı yanımda götüremeyeceğim için önümüzdeki hafta bildirimde bulunamayanilirşm ne zaman döneceğim bet bilmiyorum callan bu hafta öisafirlerini yolcu edecektir hm de burda takıldığınız biley olursa onlardan da yardım alabilirsiniz ben de uğramaya çalışacağım kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Kaptancım, bol bol eğlen tadını çıkar.
Eki Görüntüle 1387847
böyle harika bir popo ve gurur duyacağınız vucut,bununla beraber özgüven için yolumuzdan sapmadan dosdoğru yürüyelim
hedefimize ulaşalım,nekadar iradeli olduğumuzu kendimize kanıtlayalım
Bu nedir yahuuu.
Şu fotoğraflara bakarken birisi görecek de, sapık diyecek diye korkuyorum ama hatun harika resmen.
Ben de böyle istiyorum banane.
Kızlar benimki süpriz yapıp buraya geldi dün, size anlatırım beni görünce nasıl şok olduğunu ama onun yanında bilerek gayet rahat takılıyorum, diyet yapmadığımı söyledim, bu hafta ki hedefim sabit kalmak , bana da tatil olur biraz , öptüm herkesi
Ayy, ne güzel Gözdecim.
Çok güzel geçir zamanını.
İltifatların da tadını çıkar.
bana söylediysen tamam bundan sonra resim yok
ben de sizi özledim kaptanımm
hayırlı yolculuklar..çabuk git çabuk gel..kendini çok özletme öpüyorum kocaman
Yavrum, Gözde'nin kötü niyetle dediğini düşünmüyorum ben. Kendimiz de biliyoruz kilolu olmayı diye demiştir. Senin amacın da belli. Kırılma sakın.
kızlaarrr önümüzdeki cuma için hedef kilolarımızı yazalım lütfen
bu arada nevadan haberi olan var mı
inşallah kötü bir şey olmamıştır
hedefler(H)
toplight 69.0-----------H:
CallanPinckney --------H:59.3
servey 72.3-----------H:
dagyolu 60,5-----------H:
hm22 80.0------------H:
EmineF 74,3---------------H:
Ahri 86,2--------------H:
hytsvncgzl 67.4--------------H:
ozaly 65,5---------------H:
neva2516 76,2-------------H:
ayda2kilogo 70,6------------H:
speedy26 70,4-----------H:
ates_su 68,9-------------------H:
yuppe
sinoki
79.7 benim de Callancım.
kızlar yolculuğum bştmek üzere yoruldum bunaldım 2 cocukla dokuz saat otıbüs yolculuğu cekilmiyor
sinoki tatlım artık takımda deneme sürecindesin kurallara uyarsan kistye üöç hafta sonra giriyorsun
callan cım beni bu hadta menülerden muaf eyle tatlım çok düzensiz olacak gibi
Çekilmez valla kaptanım.
Çocuksuz bile zor geliyor bana. Ancak uyursam geçiyor.
Kitap da okuyamıyorum ben yolda midem bulanıyor.
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
Yukarıdaki kalori verilerine göre
bugün yaklaşık 0.07 kg verdiniz.
Alınan ve yakılan kalori ortalamanıza göre
her ay yaklaşık 1.98 kg vereceksiniz.
çokokrem ve bademi yeme nedenim duygusal açlık mağlesef.öğlen sıkıntılı bir olay yasadım ve bunları yedim ama öğlenden beri daha hiçbir şey yemedim,dengeledim inşallah
Callancım, bu diyet arkadaşımda birimi istediğimiz gibi girmenin bir çaresi var mı?
Geçen ekmeği gramla girecektim ama 50 küsür gram yazamadım çıktım ben de.
canım önümüzdeki cuma için hedefin kaç
çok geçmiş olsun kadife kalpli dostum,ben de sizinle mutluyumm
harikasın bebeğim
Kuzum, bizim paşa hasta olunca baya kötü geçiriyor.
Doktora göndereceğim bugün de, acil de falan iğne vururlar mı? Daha etkili olur dimi? Tavsiye ettiğin bir iğne var mı?
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
gece boyu kızım uyanıp durdu sürekli,sabah mama yedirirken uyuyakaldı,çok komikti :))))
az sonra spora kaçıyorum
bu arada isterseniz tüm menüleri ben denetleyeyim ama aklıma bir soru takıldı,rahatsız olan arkadas oluyor mudur,bundan herkes kendini değerlendirsin yazdım,yoksa ben menü denetçiliği mesleğini sevdim :))
menü denetlerken gıdaların glisemik indeksine ve paketli gıda,hamur işi tatlı olup olmamasına bakıyorum
1 çatal tatlı ya da çeyrek simit giibi porsiyonları görmezden gelmeye karar verdim( ama bu kaçamaklar akşam olursa kabul edilemez) sizce de uygun mudur..ya da simit yerine tam buğday ekmeği yiyebilirdin gibi önerilerde bulunabilirim
sağlıklı fitttt günler kızlarrr
Çok şeker yaa. Şu geldi aklıma.
Ufak tefek şeyler kabul edilebilir bence de.
öncesiii ve sonrasııı gelsinnnn
Eki Görüntüle 1388806
bu hanım 40 yaşında bir anneymiş

Bu hatun fazla mı zayıf olmuş? Sanki diğer fotoğraftaki çekici hal yok bunda, o da önemli yahu. O kadar kilo verip istediğin görünüme ulaşamamak kötü. Ağırlık çalışmak çok önemli aslında.