Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hedefler(H)
toplight 69.0-----------H:
CallanPinckney --------H:59.3
servey 72.3-----------H:
dagyolu 60,5-----------H:
hm22 80.0------------H:
EmineF 74,3---------------H:
Ahri 86,2--------------H:
hytsvncgzl 67.4--------------H:
ozaly 65,5---------------H:
neva2516 76,2-------------H:
ayda2kilogo 70,6------------H:
speedy26 70,4-----------H:65
ates_su 68,9-------------------H:
yuppe
sinoki

***25 ocak pazar***
KIZLAR MENÜSÜNÜ BİLDİREN ARKADAŞ KENDİ ADININ YANINA ARTISINI KOYSUN LÜTFEN
VE HERKESİN KENDİ DOĞRULARI VE KENDİNE AİT YAŞAM BİÇİMİ OLDUĞU İÇİN KENDİ MENÜLERİNİZİ SPORUNUZU VE İÇTİĞİNİZ SU MİKTARINI DEĞERLENDİRİN LÜTFEN(ADINIZIN YANINA) VE YARINKİ SPOR MENÜ VE SU HEDEFLERİMİZDEN BAHSEDELİM.
BÖYLE DAHA PROGRAMLI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNDÜM.
YİYECEKLERİMİZİ,SPORUMUZU DAHA ÖNCEDEN DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ.
İSTEYEN ARKADAŞLARIN MENÜLERİNİ BEN DEĞERLENDİREBİLİRİM.
LÜTFEN TAKIMA GİRERKEN SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ HERGÜN MENÜ BİLDİRİMİNDE BULUNALIM,BİLDİRİM YAPAMAYACAĞIMIZ ZAMAN İZİN ALALIM

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...
5. TAKIMIM HAYDİİ BU HAFTA DA BİRİNCİLİĞE KOŞALIMM!!
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

toplight toplight -izinli kaptanım-

C CallanPinckney + cokokrem ve badem fazla ve yanlıştı.suyu güzel içtim.spor yapmadım ama ev işi yaptım..yarın jillian ve squata tekrar baslıyorum inşallah.daha güzel besleneceğim ve yine bolbol su içeceğim

servey servey

@dagyolu-izinli rakibem-

hm22 hm22

EmineF EmineF

Ahri_ Ahri_

hytsvncgzl hytsvncgzl

Ozaly Ozaly +sporum iyi bence.callanım help plz :)

Neva2516 Neva2516

ayda2kilogo ayda2kilogo

A ates_su

S speedy26

yuppe yuppe

1. hedefler(H)
    servey 72.3-----------H:
    hm22 80.0------------H:
    yuppe 63.3..............H:53
    sinoki

Kızlar, hafta sonu giremedim kusura bakmayın.
Bir taraftan eşim hasta oldu, bir taraftan benim dişim çok ağrıdı.
Callancım geri dönmüşsün. Çok sevindim seni gördüğüme, senin kadar olmasa da sen yokken elimden geldiğince menü takibi yapmaya çalıştım.

***25 ocak pazar***
KIZLAR MENÜSÜNÜ BİLDİREN ARKADAŞ KENDİ ADININ YANINA ARTISINI KOYSUN LÜTFEN
VE HERKESİN KENDİ DOĞRULARI VE KENDİNE AİT YAŞAM BİÇİMİ OLDUĞU İÇİN KENDİ MENÜLERİNİZİ SPORUNUZU VE İÇTİĞİNİZ SU MİKTARINI DEĞERLENDİRİN LÜTFEN(ADINIZIN YANINA) VE YARINKİ SPOR MENÜ VE SU HEDEFLERİMİZDEN BAHSEDELİM.
BÖYLE DAHA PROGRAMLI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNDÜM.
YİYECEKLERİMİZİ,SPORUMUZU DAHA ÖNCEDEN DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ.
İSTEYEN ARKADAŞLARIN MENÜLERİNİ BEN DEĞERLENDİREBİLİRİM.
LÜTFEN TAKIMA GİRERKEN SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ HERGÜN MENÜ BİLDİRİMİNDE BULUNALIM,BİLDİRİM YAPAMAYACAĞIMIZ ZAMAN İZİN ALALIM
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...
5. TAKIMIM HAYDİİ BU HAFTA DA BİRİNCİLİĞE KOŞALIMM!!
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

@@toplight-izinli kaptanım-

@@CallanPinckney+ cokokrem ve badem fazla ve yanlıştı.suyu güzel içtim.spor yapmadım ama ev işi yaptım..yarın jillian ve squata tekrar baslıyorum inşallah.daha güzel besleneceğim ve yine bolbol su içeceğim

@@servey

@@dagyolu-izinli rakibem-

@@hm22

@@EmineF

@@Ahri_

@@hytsvncgzl

@@Ozaly+sporum iyi bence.callanım help plz :)

@@Neva2516

@@ayda2kilogo

@@ates_su

@@speedy26

@@yuppe sağlıksiz beslendim ve spor yapamadim ama disarda cok kosturdum yarin telafi edicem...

Ve yarin ne yemek yapcqgmi bilmiyorum ki menuyu bildiremem yani kahvaltim hep aynidir fazla yemiyim diye sabit tutuyorum ogle ve aksam 1 sebze yemegi 1 corba garanti cunku bebeklerim var

Haftasonu serbest olcagımı dusununce haftaıcı motıve olup sıkabılıyorum ayrıca haftasonu serbest olcam dedım dıye ıkı gundur pek abartmadım bıle cunku yasak olmaması rahatlatıyor ınsanı yada haftaıcı aksam yemekten sonra bısey yemıyorum dıyorum kı sabaha sakla servey o zaman da motıve oluyorum

Callanım yalnış anlamadıysam orjinal listeye kendimiz ekleyerek gitjez dimi?
Bu arada ben kendi menü degerlendirmemi yaparken pek objektif olabilecegimi zannetmiyorum,yaparım ama seninde gúzel degerlendirmelerini tercih ederim.

Bu arada
Sabak yarım dilim ekmek peynir zeytin sucuk yedm ve yarım simit
Ögle yok
Akşam yarim dilim ekmejt we mezgit yedim
3-4 bardak kahve içtm
Suyumda boldu.
Sporum çok çeşitli oldu
Jillian
30 days squad challenge 2. Günüm
150 düz 50 şer yan mekik
tamam canım senin menülerini ben değerlendireceğim :)) bu arada menü ve sporlar harika
Callanım hosgeldınnnn cok ozledım seniii:KK19:
ben de seni çokk özledim azim kraliçem

1. hedefler(H)
    servey 72.3-----------H:
    hm22 80.0------------H:
    yuppe 63.3..............H:53
    sinoki
canım önümüzdeki cuma için hedefin kaç

Kızlar, hafta sonu giremedim kusura bakmayın.
Bir taraftan eşim hasta oldu, bir taraftan benim dişim çok ağrıdı.
Callancım geri dönmüşsün. Çok sevindim seni gördüğüme, senin kadar olmasa da sen yokken elimden geldiğince menü takibi yapmaya çalıştım.
çok geçmiş olsun kadife kalpli dostum,ben de sizinle mutluyumm
Bu arada dun de bugun de 1 saat spor yaptım
harikasın bebeğim

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
gece boyu kızım uyanıp durdu sürekli,sabah mama yedirirken uyuyakaldı,çok komikti :))))
az sonra spora kaçıyorum
bu arada isterseniz tüm menüleri ben denetleyeyim ama aklıma bir soru takıldı,rahatsız olan arkadas oluyor mudur,bundan herkes kendini değerlendirsin yazdım,yoksa ben menü denetçiliği mesleğini sevdim :))
menü denetlerken gıdaların glisemik indeksine ve paketli gıda,hamur işi tatlı olup olmamasına bakıyorum
1 çatal tatlı ya da çeyrek simit giibi porsiyonları görmezden gelmeye karar verdim( ama bu kaçamaklar akşam olursa kabul edilemez) sizce de uygun mudur..ya da simit yerine tam buğday ekmeği yiyebilirdin gibi önerilerde bulunabilirim
sağlıklı fitttt günler kızlarrr

öncesiii ve sonrasııı gelsinnnn
bonnie_before_after_300-2vto2aj1sqc07p3sw3rq4g.webp

bu hanım 40 yaşında bir anneymiş:KK9::KK9::KK9:

bunu albümde paylaştım ama tekrar paylaşyım
dusuk_gi degerli_yiyecekler.webp

bu besinler uzun süre tok tutar
zamanı olmayanlar için kahvaltı önerileri
1) tam buğday ekmeği arasına ince dilim light peynirdiyet-pizza-fotografi-2-305x203.webp
2) tam buğday lavaş arasına,1 kk light peynir,1 marul,yarım domatestam-bugday-tortilla-ile-omlet-durum.webp

3)eti form müsli,1 bardak yarım yağlı sütle,yanına 1 meyve (mümkünse elma)indir.webp
tostun yanına da şekersiz çay yakışır

yok kıza haftaya giriyorum ben asıl ortalamaya.

göreceğiz bakalım. Ben 55e inmek istiyorum. Sen 59a inemeden ben 55e inip mezun olacağım canım :KK52::KK53:

inşallah canım :KK76:

Nasıl begendin mi modernt family i. İyi kafa dağıtıyor. :KK69:

Valla süper gitti aydacım, izlesen arka arkaya 1 sezon da biter ama 1 bölümde de bırakabiliyorum.

kızlar nerelerdesiniz neva senin için endişelenmeye başladım
ben yarın sabah yola çıkıyorum önümüzdeki hafta çok aktif olamayanilirim yuppe ve sinoki sizler özellikle takıma girmek istiyorsanız günlük 5 mesaj ve menü bildirimi zorunluluğumuz var ben tartımı yanımda götüremeyeceğim için önümüzdeki hafta bildirimde bulunamayanilirşm ne zaman döneceğim bet bilmiyorum callan bu hafta öisafirlerini yolcu edecektir hm de burda takıldığınız biley olursa onlardan da yardım alabilirsiniz ben de uğramaya çalışacağım kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Kaptancım, bol bol eğlen tadını çıkar.

Eki Görüntüle 1387847
böyle harika bir popo ve gurur duyacağınız vucut,bununla beraber özgüven için yolumuzdan sapmadan dosdoğru yürüyelim
hedefimize ulaşalım,nekadar iradeli olduğumuzu kendimize kanıtlayalım

Bu nedir yahuuu.
Şu fotoğraflara bakarken birisi görecek de, sapık diyecek diye korkuyorum ama hatun harika resmen.
Ben de böyle istiyorum banane.

Kızlar benimki süpriz yapıp buraya geldi dün, size anlatırım beni görünce nasıl şok olduğunu ama onun yanında bilerek gayet rahat takılıyorum, diyet yapmadığımı söyledim, bu hafta ki hedefim sabit kalmak , bana da tatil olur biraz , öptüm herkesi :KK54:

Ayy, ne güzel Gözdecim.
Çok güzel geçir zamanını.
İltifatların da tadını çıkar.

bana söylediysen tamam bundan sonra resim yok

ben de sizi özledim kaptanımm
hayırlı yolculuklar..çabuk git çabuk gel..kendini çok özletme öpüyorum kocaman

Yavrum, Gözde'nin kötü niyetle dediğini düşünmüyorum ben. Kendimiz de biliyoruz kilolu olmayı diye demiştir. Senin amacın da belli. Kırılma sakın.

kızlaarrr önümüzdeki cuma için hedef kilolarımızı yazalım lütfen
bu arada nevadan haberi olan var mı
inşallah kötü bir şey olmamıştır

hedefler(H)
servey 72.3-----------H:
hm22 80.0------------H:
speedy26 70,4-----------H:
yuppe
sinoki

79.7 benim de Callancım.

kızlar yolculuğum bştmek üzere yoruldum bunaldım 2 cocukla dokuz saat otıbüs yolculuğu cekilmiyor
sinoki tatlım artık takımda deneme sürecindesin kurallara uyarsan kistye üöç hafta sonra giriyorsun
callan cım beni bu hadta menülerden muaf eyle tatlım çok düzensiz olacak gibi

Çekilmez valla kaptanım.
Çocuksuz bile zor geliyor bana. Ancak uyursam geçiyor.
Kitap da okuyamıyorum ben yolda midem bulanıyor.

Callancım, bu diyet arkadaşımda birimi istediğimiz gibi girmenin bir çaresi var mı?
Geçen ekmeği gramla girecektim ama 50 küsür gram yazamadım çıktım ben de.

canım önümüzdeki cuma için hedefin kaç

çok geçmiş olsun kadife kalpli dostum,ben de sizinle mutluyumm

harikasın bebeğim

Kuzum, bizim paşa hasta olunca baya kötü geçiriyor.
Doktora göndereceğim bugün de, acil de falan iğne vururlar mı? Daha etkili olur dimi? Tavsiye ettiğin bir iğne var mı?

gece boyu kızım uyanıp durdu sürekli,sabah mama yedirirken uyuyakaldı,çok komikti :))))
az sonra spora kaçıyorum
bu arada isterseniz tüm menüleri ben denetleyeyim ama aklıma bir soru takıldı,rahatsız olan arkadas oluyor mudur,bundan herkes kendini değerlendirsin yazdım,yoksa ben menü denetçiliği mesleğini sevdim :))
menü denetlerken gıdaların glisemik indeksine ve paketli gıda,hamur işi tatlı olup olmamasına bakıyorum
1 çatal tatlı ya da çeyrek simit giibi porsiyonları görmezden gelmeye karar verdim( ama bu kaçamaklar akşam olursa kabul edilemez) sizce de uygun mudur..ya da simit yerine tam buğday ekmeği yiyebilirdin gibi önerilerde bulunabilirim

Çok şeker yaa. Şu geldi aklıma.

Ufak tefek şeyler kabul edilebilir bence de.

öncesiii ve sonrasııı gelsinnnn
Eki Görüntüle 1388806
bu hanım 40 yaşında bir anneymiş:KK9::KK9::KK9:

Bu hatun fazla mı zayıf olmuş? Sanki diğer fotoğraftaki çekici hal yok bunda, o da önemli yahu. O kadar kilo verip istediğin görünüme ulaşamamak kötü. Ağırlık çalışmak çok önemli aslında.

hedefler(H)
toplight 69.0-----------H:69
servey 72.3-----------H:
hm22 80.0------------H:
yuppe
sinoki

az sonra spora kaçıyorum
günaydınlarr
callan ın benim gedefim sabit kalmak inş annemin yanından kg almadan gelirim bi daha 7 li rakamları görmek istemiyorum
callan cım sen menü denetçiliğini çok güzel yapıyorsun aslında arada bi çataldı desek de bunları da gör bence ellerine emeklerine sağlık

Ç
bunu albümde paylaştım ama tekrar paylaşyım
Eki Görüntüle 1388807
bu besinler uzun süre tok tutar
zamanı olmayanlar için kahvaltı önerileri
1) tam buğday ekmeği arasına ince dilim light peynirEki Görüntüle 1388811
2) tam buğday lavaş arasına,1 kk light peynir,1 marul,yarım domatesEki Görüntüle 1388812

3)eti form müsli,1 bardak yarım yağlı sütle,yanına 1 meyve (mümkünse elma)Eki Görüntüle 1388810
tostun yanına da şekersiz çay yakışır

Çavdar gevreği şaşırttı beni. Ne kadar fazlaymış öyle.

Back
X