Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emine bugun ne yapti
Sabah: 2kasik lor, 1kasik muhammara, 1haslama yumurta, yesil biber, cay.
Ogle: 1 tabak AliNazik (kendim yaptim. Etin yagi disinda yag koymadim.)
...1kase ciko puding (1/2muz+2hurma+1kasik kakao+1/2avokado..blend&afiyet)
aksam: 1kase yagsiz.nar eksili bugdayli salata.
oooo alinaziiik sarılsam sanaaa dalsam rüyalaraaaaaaaaaaa :)

canım sana örnek menü gönderiyorum
Sabah: Şekersiz çay ya da bitki çayları, 2 kibrit kutusu peynir, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, domates salatalık
Ara Öğün (saat10.00): Bir adet küçük boy elma ya da 100 gramlık bir meyve.yanında yoğurt veya 1 avuç fıstık ya da 5-6 badem ya da 2ceviz
Öğle: Tavuklu sandviç ya da ton balıklı, hindi, hamburger köfteli ayran, bir adet orta boy armut ya da 100 gramlık meyve.
beyaz ekmek asla tüketme çünkü glisemik indeksi yüksek,hemen acıktırır
İkindi: Bir su bardağı diyet süt ya da diyet yoğurt.ya da sütlü kahve
Akşam: 5 yemek kaşığı etli ya da başka taze sebzeli yemek ya da balık,tavuk yağsız salata , bir çay bardağı yoğurt

akşamları yediklerini minumuma indir,çünkü akşam metabolizmamız yavaslar
sabah ve öğlen zengin yiyebilirsin
karbonhidratı yani hamurişi ve tatlıyı çokçok az tüket
protein ağırlıklı beslen,yani: et süt yumurta yoğurt balık kırmızı et, beyaz et,peynir gibi
en fazla 2 meyve ye ve öğleden sonra meyve yeme
tatlı olarak 2 parça bittere izin verildi ama asla üstüne geçmek yok

canım yukarıdaki menün gibi gidersen kilo alırsın,bu durumda listeye girmen imkansızlaşır
haydi menüleri düzelt,seni aramızda görmek istiyoruz,çünkü çok tatlı bir insan olduğun çok belli

Ben ne yedim :KK43:
Sabah 2-3 salatalık 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
Öğlen dürüm çiğkofte
Akşam bol ayran yeşillik 2 lahmacun.
jillianı izlemeden jillian yaptım karın egzersizlerini o 20 yapıosa ben 30 yaptım.
Squad challenge 3.günüm
200 düz 50şer sağ sol mekin çektim.
Akşam bir su içtim anlatamam sanki su beni içti. Bütünleştik. :)

Bizim hatunların hepsi bomba, nasıl yazmış bak lahmacunu.
Gunayyydinnnnn
Bana gun cok guzel...
Insaellah sizin icin de oyledir

Aman öyle olsun hep, özel bir nedeni var mı kii?

Ay parfon 'kalorisepeti.com'olcaktı:KK48:
sağaol babytv ama burda başladık
bu sitenin şu olayı hoşuma gidiyor,bugun bu beslenmeyle su kadar kilo verdiniz,ayda sukadar vereceksiniz diyor
zaten olmayan kalori değerlerini ben de diyetkolikten bakarak ekliyorum
senin nasıl gidiyor
diyete baslamaya karar verdin mi
bugun squata da baslarsın heralde ve leslie3 mile demiştin değil mi

canım sana örnek menü gönderiyorum
Sabah: Şekersiz çay ya da bitki çayları, 2 kibrit kutusu peynir, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, domates salatalık
Ara Öğün (saat10.00): Bir adet küçük boy elma ya da 100 gramlık bir meyve.yanında yoğurt veya 1 avuç fıstık ya da 5-6 badem ya da 2ceviz
Öğle: Tavuklu sandviç ya da ton balıklı, hindi, hamburger köfteli ayran, bir adet orta boy armut ya da 100 gramlık meyve.
beyaz ekmek asla tüketme çünkü glisemik indeksi yüksek,hemen acıktırır
İkindi: Bir su bardağı diyet süt ya da diyet yoğurt.ya da sütlü kahve
Akşam: 5 yemek kaşığı etli ya da başka taze sebzeli yemek ya da balık,tavuk yağsız salata , bir çay bardağı yoğurt

akşamları yediklerini minumuma indir,çünkü akşam metabolizmamız yavaslar
sabah ve öğlen zengin yiyebilirsin
karbonhidratı yani hamurişi ve tatlıyı çokçok az tüket
protein ağırlıklı beslen,yani: et süt yumurta yoğurt balık kırmızı et, beyaz et,peynir gibi
en fazla 2 meyve ye ve öğleden sonra meyve yeme
tatlı olarak 2 parça bittere izin verildi ama asla üstüne geçmek yok

canım yukarıdaki menün gibi gidersen kilo alırsın,bu durumda listeye girmen imkansızlaşır
haydi menüleri düzelt,seni aramızda görmek istiyoruz,çünkü çok tatlı bir insan olduğun çok belli

:KK14::KK14::KK14::KK14:
Listeye girmek sandığımdan da zor olacak desenize :KK14::KK14::KK43::KK43:
yukarıdaki listeye baktım ama kızlar ben öyle 2 kaşık 3 kaşık kibrit kutusu beslenme yapamıyorum:KK42::KK42::KK42:
Sıkılıyorum o zaman ben kendimce bir düzen oturtmuşum sizin söylediklerinize elimden geldiğince uyacağım kilo verirsem beni listeye alacanız değil mi :KK4::KK4:

Elimden geldiğince örnek deki gibi özenli beslenmeye gayret edeceğim inş birebir uygularım ama denemişim kendimi o şekilde hep sıkılıp şuan ki düzenime geri dönüyorum :KK42::KK42:

Ben sizi çok sevdim kopamam sizden kilo verip aranız agirecem bananeydim :KK73::KK52::KK17::KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK14::KK14::KK14::KK14:
Listeye girmek sandığımdan da zor olacak desenize :KK14::KK14::KK43::KK43:
yukarıdaki listeye baktım ama kızlar ben öyle 2 kaşık 3 kaşık kibrit kutusu beslenme yapamıyorum:KK42::KK42::KK42:
Sıkılıyorum o zaman ben kendimce bir düzen oturtmuşum sizin söylediklerinize elimden geldiğince uyacağım kilo verirsem beni listeye alacanız değil mi :KK4::KK4:

Elimden geldiğince örnek deki gibi özenli beslenmeye gayret edeceğim inş birebir uygularım ama denemişim kendimi o şekilde hep sıkılıp şuan ki düzenime geri dönüyorum :KK42::KK42:

Ben sizi çok sevdim kopamam sizden kilo verip aranız agirecem bananeydim :KK73::KK52::KK17::KK53::KK53::KK53::KK53:
canım tamam kibrit kutusu yok, sabah istediğin kadar peynir ye,1-2 avuç ye,bunlar sağlıklı,yenilebilir ama ikramlar ıvırzıvırlar hiçç iyi değil,sağlığın için..her zaman bu yaşlarda kalmayacağız.erkenden 50li yaşlarda kötü kolesterolün yüksek cıkınca,bazı değerlerin iyi olmayınca zaten bunları bırakmak zorunda kalacaksın..sen şimdiden önlemini al,azar azar ye sağlıklı ol...hem yaşlanınca da azar azar yiyebilirsin..
sağlıklı beslen doyarak sofradan kalk,akşama da çok hafif atlat,bunu yaparsan kilolar akıp gidecek
eminenin menülerine bak,sağlıklı güzel kalori alımı ve sporla 2-3 ay kadar bir sürede 20 ye yakın kilo verdi..bu kilo vermesinin sebebi tamamen sağlıklı beslenmesi..ve şimdi gidip emineye testler yaptırsak hepsi iyi çıkar
kendimize yapacağımız en büyük kötülük nefsimize uymak
nefsin istemediği şeyleri yaptırıp,sağlıklı ve GÜÇLÜ bir kadın olmalıyız..özgüvenimiz tam olmalı.bir işi yaptığımızda tam karar vermeli ve sonuca ulaşmalıyız.DEVALILIK çok önemli
burada biribirimize karşı sorumluyuz
çünkü birbirimize değerli vakitlerimizi harcıyoruz.sen bana harcıyorsun,ben sana vaktimi harcıyorum..benim için en önemli şey 'zaman'..hepimiz birbirimize karsı sorumluyuz.ben bu hafta kilo vermek zorundayım çünkü buradaki arkadaşlar bana en önemli şeyini,zamanını verdi.aynı şekilde sen de böyle bir sorumluluğu hissetmelisin

Emine bugun ne yapti
Sabah: 2kasik lor, 1kasik muhammara, 1haslama yumurta, yesil biber, cay.
Ogle: 1 tabak AliNazik (kendim yaptim. Etin yagi disinda yag koymadim.)
...1kase ciko puding (1/2muz+2hurma+1kasik kakao+1/2avokado..blend&afiyet)
aksam: 1kase yagsiz.nar eksili bugdayli salata.

gelelim sporaaaaa ehe ehe eheee
70km eliptik...muthissssti.. inemeden dustum... epey zaman her basmada titredi bacaklar hehhe.. sevdim seni eliptikk
sabah 200cekim powerplank ...baska yapmadim.
su: 3lt+

HEDEF KILOOO (Gozde aklima giriyor yaaaa) hayirrr bi kararim var.. 1.2kg asmak yok. Cuma kilo 74.3 idi... hedeff 73.5kg.

Aaaâ yok yaaa oyle deme... yani yanlisi gostermek bu.

Ben de olmadim... kizimda 9.ayda olmustum.

Hehhe bol bol evisi:KK66:

Uzulme.. olur oyle. Uzuluyorjm diye hurraaa sifirlama kaloriyi.. bikac gun detoks.. sonra diyet..olur olurrrr.
ben de eliptik alacağım eminecim,bacakları baya inceltiyormuş.ortlama nekadar hızda kaç dakika yapmalıyım?

ben de eliptik alacağım eminecim,bacakları baya inceltiyormuş.ortlama nekadar hızda kaç dakika yapmalıyım?
Ya simdi ne desemm...
Ustune cik ve once sertligi ayarla.. sonra zaten bikac dakikada sen ne yapabilecegini goreceksin. Manuel bi cihaz oldugundan...ruh haline enerjine gore gidiyor iste.
Ben bazen 1 saatte 30km bazen dunku gibi 70dkde 70km yapiyorum.. degisik yani.. aslinda ben buraya km yazmaliyim.
Ciddi fark.

haydii motive olalımmmmm
zaman akıp gidiyor,bir an önce bu dünyadaki hedeflerimize ulaşalım
KOŞ 5. TAKIMM KOŞŞŞŞŞ,her işe koş,her işi hızlıca hallet,SPORuna koş!!!!!
YAŞAMAK İÇİN YE,YEMEK İÇİN YAŞAMA!!!!!
Extreme-Weight-Loss.webp

91 KİLO vermiş...iradesine hayran kalmamak elde değil
vucudundan 90 kilo yükün atıldığını düşünsene..dizlerdeki yük nasıl da hafiflemiştir...

kızlar günaydınlarrr...

benim görümcem gelecek diyordum ya kendileri geldi.

geldi emme eli de dolu geldi.

kaynanam koca bi torba ıvır zıvır lezzetli şeyler yollamış.
2 gündür onları tüketmeye çalışıyoruz ailecek ama bitecek gibi değil.
bende utancımdan diyetarkadaşıma bile yazmadım çünkü callan orda da takip ediyor beni :KK66:
ama bugünden itibaren tekrardan devam edeceğim.
haftasonu ve dünkü menülerimi yazmayayım sizlerin de yok yere aklına düşürmeyeyim yediklerimi.

speedy cim ile yarıştayız ama erken pes etmek istemediğim halde bu hafta sanırım o beni geçecek.:63::63::63:

yinede şu 3 günde ağzımdan geleni yapıp onu mümkün olduğunca kapalı tutmaya çalışacağım.:KK14:

bu haftayı 4 gözle bekledim listeye gireceğim diye:mad: büyük ihtimalle haftaya kalacak benim listeye girme olayım.:KK43: şimdi cumaya göre artıdayım. aldıklarımı sanırım ancak veririm.:KK17::KK17:

beni affedin.:KK15:

kızlar günaydınlarrr...

bende utancımdan diyetarkadaşıma bile yazmadım çünkü callan orda da takip ediyor beni :KK66:
haftasonu ve dünkü menülerimi yazmayayım sizlerin de yok yere aklına düşürmeyeyim yediklerimi.

speedy cim ile yarıştayız ama erken pes etmek istemediğim halde bu hafta sanırım o beni geçecek.:63::63::63:

yinede şu 3 günde ağzımdan geleni yapıp onu mümkün olduğunca kapalı tutmaya çalışacağım.:KK14:

bu haftayı 4 gözle bekledim listeye gireceğim diye:mad: büyük ihtimalle haftaya kalacak benim listeye girme olayım.:KK43: şimdi cumaya göre artıdayım. aldıklarımı sanırım ancak veririm.:KK17::KK17:

Ayy, ne çekiyorsak etraftan çekiyoruz zaten Aydacım.
Geçen ailelerin yanına uğradık, annem yapmış poğaçalar börekler, eşimin annesi bir ara kendi yaptığı meyve suyunu bile koyacaktı. Dedim ne oluyorsunuz yahu, biz de yapabiliyoruz evde.
Hala alışamadı kimse benim büyüdüğüme.. :KK69::KK69:

Hani oyle birden vuuuuu dunya ne harika bi yermis.. 300 500 300 500 diye kalkarsin ya..oyle.. ozel bisey yok.
Ya daaaaa belki olacakk.. neden olmasinn

En güzeli o sebepsiz olanı zaten ama devamında çok güzel haberler, olaylar da getirir belkimm..

canım tamam kibrit kutusu yok, sabah istediğin kadar peynir ye,1-2 avuç ye,bunlar sağlıklı,yenilebilir ama ikramlar ıvırzıvırlar hiçç iyi değil,sağlığın için..her zaman bu yaşlarda kalmayacağız.erkenden 50li yaşlarda kötü kolesterolün yüksek cıkınca,bazı değerlerin iyi olmayınca zaten bunları bırakmak zorunda kalacaksın..sen şimdiden önlemini al,azar azar ye sağlıklı ol...hem yaşlanınca da azar azar yiyebilirsin..
sağlıklı beslen doyarak sofradan kalk,akşama da çok hafif atlat,bunu yaparsan kilolar akıp gidecek
eminenin menülerine bak,sağlıklı güzel kalori alımı ve sporla 2-3 ay kadar bir sürede 20 ye yakın kilo verdi..bu kilo vermesinin sebebi tamamen sağlıklı beslenmesi..ve şimdi gidip emineye testler yaptırsak hepsi iyi çıkar
kendimize yapacağımız en büyük kötülük nefsimize uymak
nefsin istemediği şeyleri yaptırıp,sağlıklı ve GÜÇLÜ bir kadın olmalıyız..özgüvenimiz tam olmalı.bir işi yaptığımızda tam karar vermeli ve sonuca ulaşmalıyız.DEVALILIK çok önemli
burada biribirimize karşı sorumluyuz
çünkü birbirimize değerli vakitlerimizi harcıyoruz.sen bana harcıyorsun,ben sana vaktimi harcıyorum..benim için en önemli şey 'zaman'..hepimiz birbirimize karsı sorumluyuz.ben bu hafta kilo vermek zorundayım çünkü buradaki arkadaşlar bana en önemli şeyini,zamanını verdi.aynı şekilde sen de böyle bir sorumluluğu hissetmelisin

çok haklısın canım benim çok teşekkür ederim. İnan çok mutlu oldumm:KK60::KK60:

Benimde pisikletim var (dı) bozdum serviste şimdi :KK42::KK42::KK42::KK42:

Ben de aldım Callancım, heyecanla gelecek diye bekliyorum.

hayırlı olsun canım :KK73::KK73::KK73:
kızlar günaydınlarrr...

Anca yee:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:
hep bir bahaneler bahaneler
benimde sabah evde kıymalı nefis böreğim vardı ama yemedim sırf yemeyeyim diye yanıma almadım azcık beni örnek al
(esprik) :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK60::KK60::KK60:

Kızlar reglyim ya acayıp salasım var bu hafta kesin artı cıkarımmm cıkolata kazanına dusesım var sevmedıgım halde pilav ekmek yıyesım varr

kızlar günaydınlarrr...

geçmiş geçmişte kaldı
bu cumaya aynı kiloya gel,haftaya artık verirsin
ben de biliyorsun kardeşimle yediklerimizden dolayı,bu sabah itibariyle 60,1 kgım,cumaya 69,3 olup 800 gr verebilirsem cokk mutlu olacağım
perşembe akşamı da misafirler gelecek
bu misafirler benim imtihanım oldu
onlara ayıp olmasın diye kendime de tabak koyacağım ama zaten kızımla ilgilenmekten bir şey yiyemiyorum.bu benim için çok güzel bir avantaj

Back
X