- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #132.821
günaydınlarrr,
Yazdıklarınızı hep okudum hatunlar. Sanırım bu hafta hepimiz aynı dertteyiz. Bende habire yemek yemek istiyorum. Sebebini bulamıyorum. Sonra aklıma takımım geliyor. DuruyorumSonra aklımdan çıkıyor
Sonra tekrar karar alıyorum. tekrar uçuyorum. Bu ne yaa
Çok kızıyorum kendime. Utanıyorum. ben nasıl bu kadar iradesizim. hayatta bir kadının isteyip de başaramayacağı şey mi var???? Biz her işin altından kalkabiliyoruz. Bi minnacık çikolataya mı kafa tutamıyoruz dimi ama? Callenın fotolarda gönderdiği hatunlardan neyimiz eksik dimi? Cumaya daha var kızlar olumsuz düşünmeyelim. Hadi hep beraber tekrar bi karar alalım ve içimizdeki süper kadını ortaya çıkaralım. 5. takımı ve kendimizi yarı yolda bırakmayalım. Azim kraliçesi sen örnek olmaya devam et...
Aydacım bende bu hafta gayet kötüyüm. Listeye alınmayabiliriz ikimizde napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık tatlım
Dünkü menüm
sabah
1 yumurta
minnacık ekmek
öğle
müsli
ikindi
yarım junior hamburger
az patates
akşam
fırında balık
Saçma sapan beslendim. Kızın bana takıma almamakla tehdit edin. ya ben iyilikten anlamadım. Bide tersleyin![]()
ikimizin de bunlar son olsun bi daha yemeyelim böyle sağlıksız kalorili şeyleri

yok kız benim evde tepsi çok servisi onlarla yaparım benAydacıım alemsin. sabah sabah iyi güldüm
Tepsi zuahahahaaha. Keşke öyle bi tepsimiz olsa bizimde dimi ama? sen spora başladın mı. Ben dün oğlanı gezmeye çıkardım. Eve geç döndük yine olmadı yani. Bir zaman dilimi bulamıyorum ya nekadar acayip. hep bi aksilik

geçmiş olsun canım Allah şifa versin. kaç yaşında kızın.benimkiyle hemen hemen aynı kiloymuşMerhaba kizlar dun gece bi hastane olayi yasadik kizim dustucok sukur iyiyuz simdi o yüzden giremedim siteye menumu simdi bildiriyorum
Sabah
Peynir zeytin azicik tahinpekmez 1 minik Kup kasar peyniri 1 ince dilim salam
Oglen kiymali melemen
Aksam tarhana corbasi 2 kasik makarna azcik cacik
Oglen jilian 20. Dakkada biraktim
50 squat yaptim
Aksamda cerrahpasanin sokaklarinda 15 kilo agirlikla bi oraya bi buraya kosturdum![]()