- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #132.981
ozalycim o mesajında gülücükler filan olduğu için ben de öyle espiri yaptın sanmıştım.canım kalp hızımı yükselten sporları kalori yakma bölümüne yazsak daha iyi olur.günlük işlerinde kalori yaktırdığı doğru ama spor sayılmaz diye düşünüyorum
bu arada ben de diyetarkadasımda sporlara bakarken tv izlemek 1 saat 90 kalori diye gördüm![]()
Canımın içi alındın mı yoksa cok afedersın amacım bu degıldı sunu demeye calıştım o kısmı suprız olsun cunku vercem dıye hesaplarsın olmaz husran olmasınn
Koca kafa servey tatlışı kordın gordun muCabuk affettırrr cok cabukk
![]()
Özalycım takımda genel bır espiri havası var ona dayanarak yazdım ayrıca mesajında gulucukler vardı bunlar da hesaba katılır mı dıye dalga gectın sandım buna ıstınaden yazmıştım tamamıyle dıger arkadaslar da oyle anlamış sanırım keske daha yumuşak belirtseydın alındıgını. Bıraz sert olmus sanki neyse
yok canım ozaly de oyle alınacak,sert konusacak biri değil
hep bu yüz ifadeleri yüzünden oluyor
sevimli bir yüz ifadesi koyunca mesaj hemen yumuşuyor
hiç koymazsan sertmiş gibi oluyor
yüzyüze konussak böyle olmaz
benimle ahrinin konusması gibi oldu,yüz ifadeleri olmayınca yanlış anlaşılmalar oluyor
İşte onun msj gulucuklu olunca bende oyle yanıtladım cevap gayet net yuz ıfadesız uzuldum sabah sabah
yokyokk ikiniz de çok tatlı , nazik insanlarsınız..sadece yanlış anlaşılma
ikinizi de seviyorumm![]()
Ben geldim hanımlarrr
Şimdi ilk olarak ben onu bilmediğimden sordum, danışayım diye.
Çünkü aklımca düşündümki günlük 2000c ihtiyacım var, bu sadece yaşabilmek içinmi yoksa kilo almadan yiyebileceğim cal miktarımı? Onu bilemedim o yüzden danıştım,
Serveycim ben benimle dalga geçiyorsun zannettim, ona bozulduydum ama geçmiyormuşsun, yalnış anlamışım. üzüldüm demişin ya ay üzülme canım üzülmeyelim,ben yalnış anlamışım öle müthişsin falan diyince benle dalga geçtin zannettim ama sen ben espiri yapıyorum die espiri yapmışın. Ay işte öle bişi :)
İşin özü Hepinizi seviyorum

Canım pek zannetmiyorumcuma cok iyi sonuçlarla karsılasacaksın![]()