kızlar ben suyu bırakıyorum. kesin karar verdim. su bende kilo yapıyor.
su içsem yarıyor diyenleri şimdi anladım.
şu cuma yarışmasına gireli 3 haftayı doldurdum ve ben 3 haftadır düzenli kilo alıyorum.
ben günlük hayatımda düşük tansiyonlu biriyim. 10 a 5.5 falan çıkar tansiyonum. onun için de yemekleri falan tuzlu seviyorum. vücudum istiyor yani tuzu.
günde 1 litre su içen yada onu bile içemeyen birisiydim. susamıyordum da. susayınca zaten içiyorum. demekki vücudumun istediği kadar suyu alıyordum. benim vücut buna alışık. şimdi anladım ki ben 3 haftadır 2 lt su içmeye çalışıyorum ya. vücudum şaşırdı ve bol su girişi olunca onu ödem olarak depolamaya başladı. böbreklerim demekki fazla suyu atamadı. hücrelere de su girince şiştiler. tuzda suyu tuttu. şişirdi beni. kakamı da 3 gündür yapmama rağmen ben geçen cumadan bu yana 1.5 kilo almış görünüyorum.
ki 1100 kaloriyi geçmeden beslendim. akşamları hafif yedim hatta bazen yemedim bile. homili gırtlak yesem bile 1 haftada 1.5 kilo alamayacağıma eminim.
sözün kısası ben artık eski su düzenime geri döneceğim..

kızlar selam çok acele okudum genel olarak güzl kilolar verilmiş ben tartı olmayınca tabiiki tartılamadım şu an kardeşimin eczanesinden yazıyorum herkes listeyi eklesin kendini speedy ve ayda 100 gr da verömiş olsa katılımları gzel bence listeye girmeyi hakediyorlar siz takım içi karar verin ama benim düşüncem bu yönde
ben eve geçip çocukları uyutunca listeyi düzxenlerim kendinize iyi bakın 6 dan önce eklerim ana paylaşıma listeyi
canım keşke dediğin gibi 100 gr vermiş olsaydım. onun yerine 1.5 kilo aldım.
onun için ben bu hafta listeye girmeyi hiç haketmedim.

geçen hafta 70.6 dım
bu hafta 72.0 olmuşum.
regl dönemim falan da değil. çok üzgünüm

mutsuzum

moralim bozuk

hevesim kaçık bi durumdayım.