Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar haal bildirim yapmayan arkadaşlar var ama benim kızımla ilgilenmem lazım
kaptanım ben kaçıyorum,en son liste bildirimi 17:30du değil mi
kızlar ben suyu bırakıyorum. kesin karar verdim. su bende kilo yapıyor.

su içsem yarıyor diyenleri şimdi anladım.

şu cuma yarışmasına gireli 3 haftayı doldurdum ve ben 3 haftadır düzenli kilo alıyorum.

ben günlük hayatımda düşük tansiyonlu biriyim. 10 a 5.5 falan çıkar tansiyonum. onun için de yemekleri falan tuzlu seviyorum. vücudum istiyor yani tuzu.

günde 1 litre su içen yada onu bile içemeyen birisiydim. susamıyordum da. susayınca zaten içiyorum. demekki vücudumun istediği kadar suyu alıyordum. benim vücut buna alışık. şimdi anladım ki ben 3 haftadır 2 lt su içmeye çalışıyorum ya. vücudum şaşırdı ve bol su girişi olunca onu ödem olarak depolamaya başladı. böbreklerim demekki fazla suyu atamadı. hücrelere de su girince şiştiler. tuzda suyu tuttu. şişirdi beni. kakamı da 3 gündür yapmama rağmen ben geçen cumadan bu yana 1.5 kilo almış görünüyorum.
ki 1100 kaloriyi geçmeden beslendim. akşamları hafif yedim hatta bazen yemedim bile. homili gırtlak yesem bile 1 haftada 1.5 kilo alamayacağıma eminim.

sözün kısası ben artık eski su düzenime geri döneceğim..:KK52::KK52::KK52:

canım keşke dediğin gibi 100 gr vermiş olsaydım. onun yerine 1.5 kilo aldım.:KK43:

onun için ben bu hafta listeye girmeyi hiç haketmedim.:KK43::KK43:

geçen hafta 70.6 dım
bu hafta 72.0 olmuşum.

regl dönemim falan da değil. çok üzgünüm :KK43:mutsuzum:KK43: moralim bozuk :KK43:hevesim kaçık bi durumdayım.:KK43:
canım karbonhidrat cok tüketiyorsun,bunun sonu doğal olarak kilo
sen o zaman bildiğin gibi beslen,belki dediğin gibi daha iyi sonuç alırsın,sonuçta insan kendini daha iyi tanır
ya bir de ben senin menülerine kaç haftadır yorum yapıyorum ama sen beni dinlemiyorsun,menüler hep aynı
çarşambaya kadar aynı böyle tatlıları yemeğe devam edersen,ben menü denetimini yapmak istemiyorum
üzgünüm

Kizzzzzzz 4 sıkım bir porsiyon.
Lavasla yeme..
Bi de kalorisi degil de...
Bulgurun o baharatlarla karisimi falan filan.. tartinin hic sevmedigi sey.
Yoksa bulgur yiyemeyecegimi bisey degil.
Aksine ara ara menude olmasi gerek.

Ve 4 sıkım yiyecegime.. hic yemem
Ben kadin hazirlarken kac tane goturuyoruummm (du)

Ayrica boyle muhabbetler burada yasak degil miiiio_O

Hocaaaammmm
Emine götürüooomuuuşşşşşşş
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kendi ağzıyla itiraf ediyor :)

kızlar haal bildirim yapmayan arkadaşlar var ama benim kızımla ilgilenmem lazım
kaptanım ben kaçıyorum,en son liste bildirimi 17:30du değil mi

canım karbonhidrat cok tüketiyorsun,bunun sonu doğal olarak kilo
sen o zaman bildiğin gibi beslen,belki dediğin gibi daha iyi sonuç alırsın,sonuçta insan kendini daha iyi tanır
ya bir de ben senin menülerine kaç haftadır yorum yapıyorum ama sen beni dinlemiyorsun,menüler hep aynı
çarşambaya kadar aynı böyle tatlıları yemeğe devam edersen,ben menü denetimini yapmak istemiyorum
üzgünüm
evet canım haklısın.benim menülerimi denetlemeyebilirsin

Hocaaaammmm
Emine götürüooomuuuşşşşşşş
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kendi ağzıyla itiraf ediyor :)
emine okadar götürse,gider 100 dakika eliptik,kürek power plank yapar..eritmeden duramaz,o hafta da iki kilo verir.....
şimdi bi bir veriyor ama ilk haftalar ikişer üçer veriyordu kiloları :KK53::KK53::KK53:okadar spora kilo dayanmıyor anam:KK49::KK49::KK49:bir de bazal metabolizması hızlıı
özaly sen bilmiyorsun,emine ilk geldiğinde biz eminenin menülerine,bu menülerle kilo veremezsin diye çok karşı cıktık..o dedi yok veririm görürsünüz..sonrası bildiğin gibi aylardır ağzımız açık izliyoruz...maşallah..ama ben kendimde de farkettim,sporu zorladığım,her tarafımdan ter aktığı gün 400 gr gidiyor (sağlıklı da beslenirsem) spor yaptıkça metabolizma hızlanıyor..ben 4 kg ağırlıkla çalışmaya başlayınca kilo düşüşüm daha da iyi oldu..bakalım..hayırlısı

***5.TAKIM 398.ETAP***
toplight (69,0) bildirimde bulunmadı
CallanPinckney (59.4/59,3/0.1/%0.08) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
servey(72.3/72,6/+0,3/%-0,4)
dagyolu(60.5)izinli
hm22( 80.0/79,1/0,9/%1,13)
EmineF (74.3/73.3/1/%1,35)
Ahri (86.2)bildirimde bulunmadı
hytsvncgzl(67.4/)bildirimde bulunmadı
ozaly (65.5/64.9/0,6/%0,92)
speedy26(70,4/70,2/0,2/%0,28)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
ayda2kilogo(70.6
yuppe 63.4/62.3/1.1/%1.74
sinoki(65/64,8/0,2/%0,31)

***5.TAKIM 398.ETAP***
toplight (69,0)1. kez bildirimde bulunmadı
CallanPinckney (59.4/59,3/0.1/%0.08) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
servey(72.3/72,6/+0,3/%-0,4)
dagyolu(60.5)1. bildirimde bulunmadı izinli
hm22( 80.0/79,1/0,9/%1,13)
EmineF (74.3/73.3/1/%1,35)
Ahri (86.2)1. kez bildirimde bulunmadı
hytsvncgzl(67.4/)bildirimde bulunmadı
ozaly (65.5/64.9/0,6/0,92)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
neva2516(76,2///%) yeni üye ( giriş tarihi03.01.2015 giriş kg 76,4)
ayda2kilogo(70.6
speedy26(70,4
ates_su(/68.9
yuppe 63.4/62.3/1.1/%1.74
sinoki(65/64,8/0,2/%0,31)[/QUOTE]

1. takıma yazayım derken size yazdım kızlar :)
neyse gelmişken selam veriyim bakalım nasılsınız çok güzel kilo verdiğinizi duydummmm

Sabah sımıt,peynır,mistik cay
Yesılcay
Öğle domates c, tavuk sote,bulgur pilavı, ayran
Ara elma
Aksam az mantı,yoğurt
2 lt su

Callanım hedefı yanlıs mı yazmışım bu hafta 72,6 ıdım haftaya 72,3 demiştim yanlışlık oldu sanırım 72,1 yazıyor duzeltır msn can can

Bu arada gunduz arkadasıma ugradım sarma ve tatlı ıkram ettı ama red ederken olcektım:))) 2 sarma ve 2 catal sutlu tatlıdan aldım heeee.ayrıca ıs yerınde bugun cuma dıye cıkolata dagıtıldı bır adet yedım abovvv naptım yaaa haftadonu menu yazmıyorum ben umarım spor sansım olur operım sızııı

kızlar kaptanımıza da yazdım,size de söyleyeyim,bu menü denetçiliği olayının takımı kötü etkilediğini düşünmeye başladım,çünkü bu hafta cok bildirim yapmayan oldu ve ortalamamız düşük çıktı.açıkçası bu benim için biraz moral bozucu
giden arkadaşlar çok baskı hissetmiş olduğundan bıraktı gibi düşünceler var kafamda..kimsenin hakkını yemek istemem..belki daha özgür olunursa daha rahat kilo verilir,zaten herkes coğu şeyi biliyor
ben menü denetçiliğini bırakıyorum kızlar,böylesi daha iyi...öpüyorum hepinizi+seviyorum sizi:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

canım kendini çok yorma
kaynananlar anlayışla karşılar merak etme,sen güzelce uyu,kaynana durumu anlat..böyle yetiştirmem gereken bir proje var bana yardımcı olabilir ve kusuruma bakmayın anne demelisin.o da yemek ve ev işinde yardım etsin,sen pc basına gec,lütfen kendini yorma bukadar canım benim

aynı bana benziyorsun,misafir gelmeden önce derin temizlik ve asırı yorgunluk
canım benim inşallah her ser kolaylıkla gecer

Callancım, ben mümkün değil yapamam dediğini.
Öncelikle, sizden fazla bir hitabım yok ki bu iş çok sıkıntılı :p
Annesine babasını soramıyorum mesela.
Kardeşine sorabilirim baban diye gibi gibi.
Laf etmezler saolsunlar, her şeyi de yapar evde yapılacak ama heralde ben bunu dedikten sonra kalp krizinden giderim, huzursuzluktan.
Bir de hala gelmediler, sanırım gelecekleri de net değil ama ben de aynen dediğin gibi saçma bir haldeyim.
Bütün evi temizledim, şimdi baştan temizliyorum resmen.
Dolapların yerlerini değiştirdim. Sabahtan beri oturamadım resmen.
Onlar gelene kadar ben başa dönüp dönüp temizlik yapacağım galiba, yerler eskiyecek. :rolleyes:

Öncelikle 5 takımın kurallarını kabul ediyorum:)

Arkadaşlar 30 yaşındayım
65 kilo 1.62 boyu
Hedefim 58
Eger sizin içinde sorun olmazsa pazartesiden itibaren bildirim yapmak istiyorum iki gün regl döneminin bitmesi için fırsat buldukça geçmiş yazıları okumaya başlıyorum bakalım kimler neler yapmış :)

:KK9:
Öncelikle 5 takımın kurallarını kabul ediyorum:)

Arkadaşlar 30 yaşındayım
65 kilo 1.62 boyu
Hedefim 58
Eger sizin içinde sorun olmazsa pazartesiden itibaren bildirim yapmak istiyorum iki gün regl döneminin bitmesi için fırsat buldukça geçmiş yazıları okumaya başlıyorum bakalım kimler neler yapmış :)

ayy gel gel bende 65 im yarış yaparız motive oluruz :KK9::KK9:

30.01.2015 menüm ile karşınızdayım leydiss :)
Sabah 2 kepekli light ekmek dilimi arasına light labne
Öglen malum çig köfte dürüm ayran
Akşam 1 kaşık mısır 1 kaşık makarna 15 gr light labneli göbük marullu salata
Ayran tabikisi
Akşam 4 adet çigköfte kaçamak
Jillian
80 squat
100 düz 50 şer yan mekik
1 ltden fazla su
Nescafe

kızlar kaptanımıza da yazdım,size de söyleyeyim,bu menü denetçiliği olayının takımı kötü etkilediğini düşünmeye başladım,çünkü bu hafta cok bildirim yapmayan oldu ve ortalamamız düşük çıktı.açıkçası bu benim için biraz moral bozucu
giden arkadaşlar çok baskı hissetmiş olduğundan bıraktı gibi düşünceler var kafamda..kimsenin hakkını yemek istemem..belki daha özgür olunursa daha rahat kilo verilir,zaten herkes coğu şeyi biliyor
ben menü denetçiliğini bırakıyorum kızlar,böylesi daha iyi...öpüyorum hepinizi+seviyorum sizi:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Ama callancım işin bide farklı yönü daha var.
Kendimden örnek vereyim
Sen 3 hafta önce menümü degerlendirirken beni silkelemeseydin şu an 64.9 deil 68.9 olacaktım.
Bence daha birçok takımdaşıma faydan olmuştur.
Hem o zaman callanım kızar ben bu böregi yemeyim dimemki :KK68::KK15:
Ben red oyumu kullanıyorum.oy hakkı varsa tabi :KK19:

Back
X