Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaklasık ekimden berı kilomu kaydetmişim bakıyorum da surekli 72,kilodan sonra sıkıntı oluyor 74 cıvarına donuyorum o 72 lerde bışey var onu kırıp korumam gerek o yuzden ılk hedefım kırmak

Isin içinde yarış varsa hirsliyimdir:)
hosgeldin candy canim haftasonu tskim biraz sakin olur haftaici kalabaliklasir sendende bol bol mesaj bekliyoruz kizlar ates dun gece girmis kk ya hayat ce shri de persembe gunn ama ugramadilar acaba bir problemi mi var
bu arada biz ptesi ankaraya donneye karar verdik cocuklar kuzenleri ile vakit geciriyorlar benim rahatca sizlere yazmam sali carsambayi bulur

günaydınnn kızlaaarrrrr
bugunun öncesi ve sonrası gelsinnnnn
before-after5.jpg

Öncelikle 5 takımın kurallarını kabul ediyorum:)

Arkadaşlar 30 yaşındayım
65 kilo 1.62 boyu
Hedefim 58
Eger sizin içinde sorun olmazsa pazartesiden itibaren bildirim yapmak istiyorum iki gün regl döneminin bitmesi için fırsat buldukça geçmiş yazıları okumaya başlıyorum bakalım kimler neler yapmış :)
Hoşgeldin candycim aramıza
günaydınlar dün akşam nette sorun oldu gîremedim bi türlü az sonra yola çıkacağım callan cım msj dün okudum ama menü denetciliğîne devam etmeni îstiyorum ayda cım sağlıklı bir yaşam îçin su cândır ya tattlım senînle ankaraya dönünce uzun uzun konuşuruz
bugün konyada kalcam yarın ankarya dönecem cepten rahat takip edemedim
Kaptanım iyi yolculuklar
kızlar otobüstetîm ama sizlere menü denetimi île ikgili şun söylemek istiyorum en son ailemin yanına 8 ay önce gîtmiştim birsürü özlediğim yîyecekler vardı saolsun annem yaptı ki rn sevdiğim deişik bir bakşava türü sadece bizim memlekette yapılıyor 10 yıl varki yememiştîm annem yapmış ama koca bir teppsiden sadece 2 dîlim yedim ki taetılmayacağımı bildiğim halde
arkadaslar bu hafta rezalet bir sonuç aldık gerçi kg bildiröeyenler vardı ama ne olurs olsun 9. olmamalıydık herkes allını başına toplasın yediklerine dikkat etsin ve ilk baştaki kuralları tekrrar okudun kurallar bu zamana kadar çok uygulanmadı ama anlaşılan uygulama vakti gelmiş ptesi iyibari ile takımda sıkı yönetim başlıyor haberiniz olsun
Havalardan mı yada zafer coşkusundan mıdır bilmiyorum ama bu hafta takımca bişi oldu bize.
Çogumuz diledigimiz tartı sonucunu göremedik.
Pazartesiden itibaren bende toparlanıcam biliyorum.
Bugun annem gelio. Hasret gideririz giremiyebilirim beni mazur görün hanımlar.
günaydınnn kızlaaarrrrr
bugunun öncesi ve sonrası gelsinnnnn
before-after5.jpg
Oo may gaşş ;)

Bu arada dünki menüm
31.01.2015
Sabah 2 dilim kepekli light ekmek
Light labne 20 gr fln
Öglen nesfit meyveli,az yaglı sütle
Akşam 1 durüm çig köfte

150 düz 50şer yan mekik
Bol ayran ve su

Bu çigköfte olayını çozemedim.delice çig köfte istiyorum kendimi zaptedemiyorum.ama yeter artık ya
Yemijem öf
Burdan çiğköfteye sesleniyorum
Birak peşimi çigköfte ya istemiorm seni.beni ele geçiremezsin.hedefimden uzaklaştıramazsin.
Burdan birde mideme sesleniyorum.
Canım midem çig köftenin oyununa gelme seni kandırmasına izin werme.
Göbegim çıkıo die bol bol salaş salaş giyinmek zorunda kaldigin günleri unutma.her begendigin kiyafetin 38 oldugunu 42 sinin nedense hiç olmadigini unutma.aynadaki görüntünü unutma.plajda havluyla oturdugunu unutma.
Unutmaki 1 buçuk ayda verdigin 5 kiloya degsin.

Bu arada dünki menüm
31.01.2015
Sabah 2 dilim kepekli light ekmek
Light labne 20 gr fln
Öglen nesfit meyveli,az yaglı sütle
Akşam 1 durüm çig köfte

150 düz 50şer yan mekik
Bol ayran ve su

Bu çigköfte olayını çozemedim.delice çig köfte istiyorum kendimi zaptedemiyorum.ama yeter artık ya
Yemijem öf
Burdan çiğköfteye sesleniyorum
Birak peşimi çigköfte ya istemiorm seni.beni ele geçiremezsin.hedefimden uzaklaştıramazsin.
Burdan birde mideme sesleniyorum.
Canım midem çig köftenin oyununa gelme seni kandırmasına izin werme.
Göbegim çıkıo die bol bol salaş salaş giyinmek zorunda kaldigin günleri unutma.her begendigin kiyafetin 38 oldugunu 42 sinin nedense hiç olmadigini unutma.aynadaki görüntünü unutma.plajda havluyla oturdugunu unutma.
Unutmaki 1 buçuk ayda verdigin 5 kiloya degsin.
süpersin bebeğim :))
menünü beğendim ,spor ve su da var maşalah :))

Gunaydin bacilar
Dun ki menum
Sabah sade ve sadece simit ve su
oglen sikma portakal
aksam domates corbasi kasarsiz 2 dilim cavdar ekmegi bide 76 kalorilik cuma sebebiylen 30,gram kadar irmik tatlisi
2 litreye yakin su
55 squat
Oglum atesli bu seferde kizlar cocuklar olunca spor biraz aksiyor 2 dakka dambila kolay oluyo ama jiian bisiklet yapamiom istedigim gibi bygun catlayana kadar spor yapcam :KK6:
canım sabah simit yerine; yumurta peynir (Artık domates yemeyelim,hormonlu) tam buğday ekmek,zengin bir kahvaltı yapabilirsin
canım Rabbim tez zamanda şifa versin,durumundan haberdar et

Öncelikle 5 takımın kurallarını kabul ediyorum:)

Arkadaşlar 30 yaşındayım
65 kilo 1.62 boyu
Hedefim 58
Eger sizin içinde sorun olmazsa pazartesiden itibaren bildirim yapmak istiyorum iki gün regl döneminin bitmesi için fırsat buldukça geçmiş yazıları okumaya başlıyorum bakalım kimler neler yapmış :)
hoşgeldin tatlım
peki nekadar sürede bu kiloları vermeyi planlıyorsun,inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
aktif katılımını ve menülerini pazartesiden itibaren bekliyoruz..sevgiyle kal:KK36::KK36::KK36:

6 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ

@@toplight 69

@@CallanPinckney 58,5

@@servey 72,1

@@hm22 79,1

@@EmineF 72.7kg

@@Ozaly 64,5

@@ayda2kilogo

@@speedy26 69,9

@@yuppe 61,9

@@sinoki 63,5

C candy1907

candy ve ayda bu cumaki hedeflerinizi yazarsanız sevinirim kızlarr

süpersin bebeğim :))
menünü beğendim ,spor ve su da var maşalah :))
Teşekkur ederim callanim
Jilliani yapamadim dün squattada rest günüydü zaten
Ama bugun telafi edecegim
Size katildigimdan beri vucudumda ciddi fark hissediyorum. 1.5 beden zaten küçüldüm ve bu muhteşem bir his.popişim çok şekillendi.artık ayna bana daha sempatik gelmeye başladı.
Kendimi iyi hissediyorum.
Sizi seviyorum hanimlar

Eki Görüntüle 1396505
kızlar böyle bir grafik hazırlıyorum
herkes bana bu tarihlerdeki hedef kg bildirimini yaparsa,bu tarihler geldiğinde hedefe yüzde kaç ulaşıldığını hesaplayıp size bildireceğim inşallah
Cansın callanım can
Eline saglık
30 ocak 64.9
27 şubat 62.4
27 mart 59.9
24 nisan 57.4
Hedeflerimi hep 2.5 kg diye hesapladim.ama nisanda 58 hedef kiloma ulaşmak istiyorum.
Eşimin dogum gününde şık ve dar bir elbise giymek istiyorum.
Giyicemde
Giyerim demi
Giyerim giyerim ;)

Selam kizkar
Bildirim yaptikca zaman nr kadar cabuk geciyor daha ii anliorum :)
Dunku menun
Sabah 1 dilim cavdar ekmek uzerne beyaz peynir 2 zeytin 2 bardak cay
Sonrasi nescafe
Oglen pirasa yemegi 1 dilim ekmek esliginde
Ara portakal
Aksam izGara kofte 1 dilim ekmek ile
2 litre ye yakin su 1 soda
seker esmer aldiydim ya 1 bardaga 1 tane atmaya basladim zamanla hic atmiycam insallah

Oglumla
20 squat yaptim kucaigmdan inmiyo bende spora cevirdim :))
Dambilla 30 squat yaptim mecburum cocuum hasta fazla yapamiom buna sukurediom :)
C CallanPinckney tabloya saglam kafayla kilo ne kadar veririm dusuneyim
oyle yazarim

Eki Görüntüle 1396505
herkes bana bu tarihlerdeki hedef kg bildirimini yaparsa,bu tarihler geldiğinde hedefe yüzde kaç ulaşıldığını hesaplayıp size bildireceğim inşallah
Bu arada gunduz arkadasıma ugradım sarma ve tatlı ıkram ettı ama red ederken olcektım:))) 2 sarma ve 2 catal sutlu tatlıdan aldım heeee.ayrıca ıs yerınde bugun cuma dıye cıkolata dagıtıldı bır adet yedım abovvv naptım yaaa haftadonu menu yazmıyorum ben umarım spor sansım olur operım sızııı
30 ocak 72,6
27 subat 71,6
27 mart 70
24 nisan 69

Callan bu cuma 72,3 olmalıyım yanlış yazmış olabilirım onceden kucucuk tutcam hedefı yoksa moralim bozuluyor devam edemıyorummm

Haftasonu bol kacamaklıydı benı gebeetın ama haftaıcı dengeliyorum bılıyorsunuz bu hafta hedefım kucuj nasılsa basarcam sozzzz

hosgeldin candy canim haftasonu tskim biraz sakin olur haftaici kalabaliklasir sendende bol bol mesaj bekliyoruz kizlar ates dun gece girmis kk ya hayat ce shri de persembe gunn ama ugramadilar acaba bir problemi mi var
bu arada biz ptesi ankaraya donneye karar verdik cocuklar kuzenleri ile vakit geciriyorlar benim rahatca sizlere yazmam sali carsambayi bulur
Hosbuluk bende paylaşımlar yarın başlıyorum ben yaptığım program ile ben 73 kilodan 61 indim ve zorlanmadan suan 65 kiloyum 4 kilo devamli alıp verdim daha yukarı çıkmadım spor ile pek aram iyi değil ama yapmaya caliscam
Benim için eksi olan tek durum isim :) restaurant olduğu için kaçamaklarım olmaz umarım :)

Eki Görüntüle 1396505
Benim hedefim ayda 4 kilo 1 haftadır tartilmadim bu hafta içinde güzel güzel yedim :)) o yüzden kilomu sabah tartilip yazıcam size

Back
X