Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

6 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ

@@toplight 69

@@CallanPinckney 58,5

@@servey 72,3

@@hm22 79,1

@@EmineF 72.7kg

@@Ozaly 64,5

@@ayda2kilogo

@@speedy26 69,9

@@yuppe 61,9

@@sinoki 63,5

C candy1907

candy ve ayda bu cumaki hedeflerinizi yazarsanız sevinirim kızlarr[

Merhaba hanimlar.. biz bey iki cocuk..soyle basbasa bi kalalim.dedik.. o sebep giremedim.. okuyamadim da.

Aaaa ne demek tabii ki diyette kacamak yokk...

Opuldunuz.. pazar gidiyor iyi degerlendirinnnnn

selam canlar.
31.01.2015
sabah
muhlama 1 poriyon
1 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
3 parça süzme peynir
2 parça köy peyniri
1 domates
öğle
ızgara tavuk ve köfte
karışık salata
tatlı
akşam
1 kurabiye

01.01.2015
sabah öğlen akşam
ızgara tavuk et balık
salata
kabak tatlısı
bitter çikolata
2 yulaflı püskü
2 kakaolu püskü
5 leblebi
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

6 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ

@@toplight 69

@@CallanPinckney 58,5

@@servey 72,1

@@hm22 79,1

@@EmineF 72.7kg

@@Ozaly 64,5

@@ayda2kilogo 71,0 kg

@@speedy26 69,9

@@yuppe 61,9

@@sinoki 63,5

@@candy1907

Ocak 72.4
Şubat 68.5
mart 66,0
Nisan 64,0
Mayıs 62,0
Haziran hedef kilom 60,0 Allahın izniyle.:KK55::KK28:

canım menülerin cok sağlıklı gerçekten
inşallah bir gün ben de böyle çeşit çeşit yemek yapabilirim
sporlar harikaa bayıldım
ve suyu da çok güzel içiyorsundur
böyle beslendiğin için sütünün kalitesi de güzeldir,çocuğun iyi besleniyordur
tebrik ederim
Cesit icin cok ugrasiyorum gercekten.. haftanin bir gununu deepfreze duzenlemeye harciyorum.
Bunun icin kendimj cok zorluyorum.. ve oluyor.
kızlar otobüstetîm ama sizlere menü denetimi île ikgili şun söylemek istiyorum en son ailemin yanına 8 ay önce gîtmiştim birsürü özlediğim yîyecekler vardı saolsun annem yaptı ki rn sevdiğim deişik bir bakşava türü sadece bizim memlekette yapılıyor 10 yıl varki yememiştîm annem yapmış ama koca bir teppsiden sadece 2 dîlim yedim ki taetılmayacağımı bildiğim halde
arkadaslar bu hafta rezalet bir sonuç aldık gerçi kg bildiröeyenler vardı ama ne olurs olsun 9. olmamalıydık herkes allını başına toplasın yediklerine dikkat etsin ve ilk baştaki kuralları tekrrar okudun kurallar bu zamana kadar çok uygulanmadı ama anlaşılan uygulama vakti gelmiş ptesi iyibari ile takımda sıkı yönetim başlıyor haberiniz olsun
9. Muuuu bakmamistimmm bakmayayim o zaman. Peki kaptan sen ne dersen.
C CallanPinckney bende bu ara cocujlarin derletri ustuste geldi ne kadar su icsemde sutumun azaldigini hissediyorum simdi malt almak istemiyorum cok sekerli napsam bi tavsiyeniz varmi
Himmm.
isirgan otu cayi.
dereotu.
ve mutlaka yesillik.
diyet yapan bayanlarin sutu daha besleyici oluyor..sanilanin aksine.
cunku diyet yapmayan doyuyor ama cogunlukla bebege hicc faydasi olmayan seyler tuketiyor. Diyet isin icine girince yesillik... ve yesillik et ve yumurta...su bu isin olmazsa olmazi.
En iyisi de kendini programlamak.
Ben cocugumu 24 ay emzirecegim. Diyeceksin.
"1yasina kadar emsin baska bisey istemem" gibi degil.
mekanige almak adina.
O zaman şöyle yapayım yavaş yavaş artirayim suyu. 1.5 lt üst limit olsun benim. 1-2ay sonra 2lt ye cikarayim. Zaten 2aya buraya yaz gelir. Bol su içerim.

tamam canım iyi yolculuk lar
yok canım neden kirasin ki. Ben buraya zaten elestirilip fırça yemeye geldim. Geçen sene verdiğim 8 kiloda yanımda kardeşim vardı. Sen gibi eleştiriyor hatta elimden alıyordu yedikleri mi . o şekilde verdim o kilolarında . Gorumcem gitsin benim menüleri mi de denetleme ni istiyorum canım :KK66:
Heheh temam...zaten su icmek bagimlilik yapar.. ictikce artar:KK66:

gunaydinlar eminecim senin yorumlarina bayilitorum ben yaa
bugun biraz kosturmacalu gececek benim aksam hizli trenle ankaraya gidecegim sonra da oncr kendimi siki yonetime alip sinra sizleri alacagim hadi bakalim kizlar silkelenip kendimize gelelim sizleri cok seviyorum

hosgeldin candy canim haftasonu tskim biraz sakin olur haftaici kalabaliklasir sendende bol bol mesaj bekliyoruz kizlar ates dun gece girmis kk ya hayat ce shri de persembe gunn ama ugramadilar acaba bir problemi mi var
bu arada biz ptesi ankaraya donneye karar verdik cocuklar kuzenleri ile vakit geciriyorlar benim rahatca sizlere yazmam sali carsambayi bulur
yaaaa benım cocuklarım da kuzenlerını gorsun vakıt gecırsın.. uffff cok ızole yetısıyor bu donem cocukları.

Bu arada dünki menüm
31.01.2015
Sabah 2 dilim kepekli light ekmek
Light labne 20 gr fln
Öglen nesfit meyveli,az yaglı sütle
Akşam 1 durüm çig köfte

150 düz 50şer yan mekik
Bol ayran ve su

Bu çigköfte olayını çozemedim.delice çig köfte istiyorum kendimi zaptedemiyorum.ama yeter artık ya
Yemijem öf
Burdan çiğköfteye sesleniyorum
Birak peşimi çigköfte ya istemiorm seni.beni ele geçiremezsin.hedefimden uzaklaştıramazsin.
Burdan birde mideme sesleniyorum.
Canım midem çig köftenin oyununa gelme seni kandırmasına izin werme.
Göbegim çıkıo die bol bol salaş salaş giyinmek zorunda kaldigin günleri unutma.her begendigin kiyafetin 38 oldugunu 42 sinin nedense hiç olmadigini unutma.aynadaki görüntünü unutma.plajda havluyla oturdugunu unutma.
Unutmaki 1 buçuk ayda verdigin 5 kiloya degsin.
:KK43:bak Callan ne dedı "yazdıklarınızı canım ıstıyor" o sebep.. susuyorum..
yeter ama Ozalyyy...kız bı de lavaslı yıyo..susss Emınee
Eki Görüntüle 1396505
kızlar böyle bir grafik hazırlıyorum
herkes bana bu tarihlerdeki hedef kg bildirimini yaparsa,bu tarihler geldiğinde hedefe yüzde kaç ulaşıldığını hesaplayıp size bildireceğim inşallah
Callan, cok guzel ellerıne saglık.
Yalnız ben ılk tarıh (27subat) hedefıme coktan ulasmıs olurum...
bılıyorsun benım hedef 70 ıdı.
ben yag yuzdem ıcın cabalayacagım..nasıl yapalım?
Hosbuluk bende paylaşımlar yarın başlıyorum ben yaptığım program ile ben 73 kilodan 61 indim ve zorlanmadan suan 65 kiloyum 4 kilo devamli alıp verdim daha yukarı çıkmadım spor ile pek aram iyi değil ama yapmaya caliscam
Benim için eksi olan tek durum isim :) restaurant olduğu için kaçamaklarım olmaz umarım :)
hosssgeldınnn
restaurantttt hımmmmsss o vakıt cok cokk kolay gelsın..
ama daha once 73ten 61e rahat ındıgını yazmıssın... sımdı de yaparsın rahatlıkla

Cesit icin cok ugrasiyorum gercekten.. haftanin bir gununu deepfreze duzenlemeye harciyorum.

Himmm.
isirgan otu cayi.
dereotu.
ve mutlaka yesillik.
cunku diyet yapmayan doyuyor ama cogunlukla bebege hicc faydasi olmayan seyler tuketiyor. Diyet isin icine girince yesillik... ve yesillik et ve yumurta...su bu isin olmazsa olmazi.
mekanige almak adina.

ben de çesitli yemekler için çaba harcayacağım
sonuçta bir insan olarak mükemmel organizmalariz,her seyi yapabilme basarabilme gücümüz var, Rabbim sağlık verdikçe..ben de o zaman daha yoğun çalışayım her şeye yetişmeye çalşayım inşallah
koş callan koş
haydii kızlar günaydınnnn:KK73::KK25::KK25::KK25::KK25:

gunayyydınlarrrrr
ben aldım notumu yazayım ıkı gunumu

cumartesı ne yaptı bu kız
sabah:100gr cecıl peynırı, 3zeytın, salatalık, zyagda ıkı yumurta, bır tatlı kasıgı tahınpekmez kasırımı.
ogle: 2catal humus, zyaglı salata, 2 kofte.
...bır bard ayran
...fıltre kahve
aksam: 1kase karnabahar salatası 3kofte (yagsız tava) 3kasık cacık.
...armut.
su: 4lt+
spor: 50dk elıptık 300cekım power plank.

pazar ne yaptım
sabah: 3kasık yumurta pıyazı, 100gr cecıl peynır, bır avuc edam peynır, cay, 2tatlı kasıgı tahınlıbal.
ogle: 1kase kıymalı pırınc corbası, 1baget, bıkac cıcek haslama karnabahr.
...1elma, 1/2muz.
...kahve
aksam: buyuk tabak yogurtlusarımsaklı kabakhavucmorlahana, 1bard portakal suyu.

su:3lt+
spor:100dk elıptık, 200cekım powerplank.

ben de çesitli yemekler için çaba harcayacağım
sonuçta bir insan olarak mükemmel organizmalariz,her seyi yapabilme basarabilme gücümüz var, Rabbim sağlık verdikçe..ben de o zaman daha yoğun çalışayım her şeye yetişmeye çalşayım inşallah
koş callan koş
haydii kızlar günaydınnnn:KK73::KK25::KK25::KK25::KK25:
aslında daha pratık oluyor ama ıste bır gun yoruluyorsun.
deepfrezede kupdogranmıs havuc, ınce dogranmıs yesıl bıber, buyukce dogranmıs kırmızı bıber varsa yemegı kolay yapabılıyorum.
avuc avuc kullanıyorum ıclerınden.
onun dısında...etlı zyaglı sarma (zyaglı pısmıs), ıclı kofte, ve dogranmıs hazır sebzelerım olmalı.
ıste bunlar olunca ben hazırım:))
tavuk suları... etler zaten oluyor.

bana en yakın market (o da sarkuterı) yarım km otede.. ya araba ya bısıklet ıle gıt gelll...
oyle yurume yakınlıgında pazarda yok.. muhakkak boyle hazır olmam gerekıyor.
bıraz da bundan sebep.

kızlar ben bu haftasonundaki çok yemelerin önüne geçerim,bundan haftaiçi çok fazla efor sarfetmem gerekiyor.dün tatlı filan yemedim ama sağlıklı olduğunu düşündüğüm gıdalardan daha fazla yedim ve eşimle aralarda bolbol kuruyemiş yedik
sonuç tartıda +1 kg,benim bu haftasonlarına bir çözüm bulmam gerekiyor..siz neler tavsiye edersiniz..
neyse olan oldu,karnım hala şiş
kızlar bugun kendime yeme programı cıkardım 500 kcallık,ona uyacağım,çok düşük kaloirili demeyin,haftasonu aldığım 7000kcaldan üzerine koyun ki hala karnım çok tok
bugun bolbol spor da yapacağım,öpüyorum

aslında daha pratık oluyor ama ıste bır gun yoruluyorsun.
deepfrezede kupdogranmıs havuc, ınce dogranmıs yesıl bıber, buyukce dogranmıs kırmızı bıber varsa yemegı kolay yapabılıyorum.
avuc avuc kullanıyorum ıclerınden.
onun dısında...etlı zyaglı sarma (zyaglı pısmıs), ıclı kofte, ve dogranmıs hazır sebzelerım olmalı.
ıste bunlar olunca ben hazırım:))
tavuk suları... etler zaten oluyor.

bana en yakın market (o da sarkuterı) yarım km otede.. ya araba ya bısıklet ıle gıt gelll...
oyle yurume yakınlıgında pazarda yok.. muhakkak boyle hazır olmam gerekıyor.
bıraz da bundan sebep.
yararlı tavsiyeler içn çokkkkk teşekkür ederimmmm
ben de uygulayacağım
çünkü bebeğime ben bakıyorum ve dediğin gibi yakında pazar filan da yok,evde bir şey kalmayınca (ki çürümesin diye her şeyi az alıyorum) mecburen dışarıdan sipariş oluyor ama derin dondurucuya atıp yapmak çokk mantıklı
sen ara sıra tüyolarını benle paylaş,ya benim ailem hayatım boyunca yemek ve temizlik yapmayı bana yasakladılar..evlenince de mecbur iş başa düştüü..bu yemek olayını hala oturtturamadım,oktay ustanın tariflerine bakıyorum..evin sürekli toplu olmasını yeni yeni oturtmaya başladım,yine de zor geliyor ama hepsini yapabilirim,kendime inanıyorum.inşallah
sağol tekrardan,ben senin menüdeki yemekleri daha ayrıntılı bakayım
bir de dediğin sebzeleri yarın alayım buzluğa atayım

bir de eminecim bir şey daha soracağım,
şimdi ben şeker ve hamurişini (tam buğday ekmeği dışında) bıraktım inşallah
ama misafir gelince,onların önüne tatlıları koyunca ya da eşime tatlı verince kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum
çünkü kendim için yanlış gördüğümü başkalarına yediriyorum
sen misafir için neler yapıyorsun

oncelerı... yanı un ve sekerı ılk kestıgımde..
eve bıle almamıstım.
sonra -benım hamurısı severn esımden oturu- aldım elbet.
tambugdaydan yapardım pogacayı da boregı de..
epey zamanda onların kabarma potansıyellerı dusuk oldugundan oran tutturmaya cabalamıstım.
helva yapardım bal ıle... hala helvayı bal ıle yapıyorum ya neyse...
mısafır agırlayınca...
peynırle krema yapar az hardal eklerdım.. guzel bı sey oluyordu...
salata yapar sekıl verır sıkma torba ıle suslerdım.. sofraya.. sarmalar koyarıdm (eger cay muhabbetı ıse) kısır..
gıbı gıbı.... ama cok devam ettıremedım.
kımsenın benım un ve seker takıntıma ragbetı olmadı...
-kı ben cevresınde baklavası ıle nam salmıs bırıyım..
yanı gecmısım kotu.
benden ılla baklava...ılla kadayıf sarma ...ılla kesme kadayıf beklenıyor..
sonra kendımı dusundumm... bananeeee sız yıyınnnn dedım:))

cocuklardan unu esırgeyemem...cavdar zaten malum cocuklara cok verılemıyor.
ne bılım...
bendekı sıkıntı... tatlı yaptıgımda... gelen mısafıre kalanı da vermek zorunda kalmam.
cunku esım agzına tatlı surmez.

Günaydın kizlar
Dunki menum
Sabah 1 rafadan yumurta 2 zeytin peynir 1 catal helva sutum artsin diye :* 1 dilim cavdarli ekmek
Oglen tarhana corbasi
Ara 1 muz oglen ekmek yemedim diye muzu yiyiverdim
Aksam bir porsion et sote 1 Dilim ekmek
2 litre su 1 soda 1 nescafe
spor :KK61:

30 ocak 62.3
27 şubat 60.8
27 mart 59.3
24 nisan 57.8

Bu hafta haftada 1 kg verdim ama aylik 1.5 kilodan hesapliyim dedim fazla abarttim sutum azaldi yemekten fazla degil de spordan gitsin diye hedefi callanpickney in dedigi gibi azaltiyorum...azi uzer cogu sevindirir Gecerdemde hedefimi sevinmis olurum :)

Himmm.
isirgan otu cayi.
dereotu.
ve mutlaka yesillik.
mekanige almak adina.

Hemen isirgan aldiriyorum esime canim zaten 2 sene emziremezsem vijdan azabini cekerim...sanada bakiom hergun ne yaptigina banada ornek oluyo teşekkür ederim :) ruseym i senden duydum cok faydaliymis ariyorum Carrefodada felan yok bulunca tuketicem bende

Back
X