Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yararlı tavsiyeler içn çokkkkk teşekkür ederimmmm
ben de uygulayacağım
çünkü bebeğime ben bakıyorum ve dediğin gibi yakında pazar filan da yok,evde bir şey kalmayınca (ki çürümesin diye her şeyi az alıyorum) mecburen dışarıdan sipariş oluyor ama derin dondurucuya atıp yapmak çokk mantıklı
sen ara sıra tüyolarını benle paylaş,ya benim ailem hayatım boyunca yemek ve temizlik yapmayı bana yasakladılar..evlenince de mecbur iş başa düştüü..bu yemek olayını hala oturtturamadım,oktay ustanın tariflerine bakıyorum..evin sürekli toplu olmasını yeni yeni oturtmaya başladım,yine de zor geliyor ama hepsini yapabilirim,kendime inanıyorum.inşallah
sağol tekrardan,ben senin menüdeki yemekleri daha ayrıntılı bakayım
bir de dediğin sebzeleri yarın alayım buzluğa atayım
callan cim bende ogrenciyken bisey yapmazdim ne zaman calismaya basladim herseyi kendim yapmaya basladim ailemden uzakta sonrasinda alistim gittim sende zamanla alisirsin

Selaaam ben yine geldimm! Hayatım karmakarışık oldu son dönemde. Fakat bir yandan da bu karmaşa beni koca bir boşluğa itti. Artık her şey için vaktim var. Bir anca önce sizler gibi yarışmacı olmak istiyorum bakalım ne kadar sürede neler yapabileceğim

canim hisgeldin ilk sayfada kurallarimiz var inlari okuyup kabul etmen gerekli biraz da kendini tanitirsan

şartları okudum ve kabul ediyorum

ben doğumda 20 kılo aldım.bi kısmını 10 kılosunu dumda n hemen sonra verdım
ama sonra emzırırken takrar aldım.kızım suan 2 yaşında.emzırmyı 18. ayda bırktm.o yuzden rejıme başlamamda gecikti
evlendığımde 65 kıloydum .tekrar o kıloya dönmek ıstıyorum.yaklaşık 5-6 ayda 15 kılo verdım
geri kaln 10 kılomu vermek ıçın hiçbir çabam yokdu su vakde kadar
hatta ustune bıde homınıde gırtlak yedım.nasıl olsa tekrra dıyete başlıcam dıye.74
görmuştum bi ara. suan 76.5 gum
ve kesinlikle kılo vermek istiyorum

Selaaam ben yine geldimm! Hayatım karmakarışık oldu son dönemde. Fakat bir yandan da bu karmaşa beni koca bir boşluğa itti. Artık her şey için vaktim var. Bir anca önce sizler gibi yarışmacı olmak istiyorum bakalım ne kadar sürede neler yapabileceğim
Dün diyete başladım. Bugün spora başladım. 22 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim ayrıca çalışıyorum. Bilmeyenler ve unutanlar için kendimi tekrar tanıtayım dedim :) Bana fancy diyebilirsiniz.
Boy: 1.70
Kilo: (Şuan bilmiyorum, tartılmak da istemiyorum açıkcası. Büyük ihtimalle 80 veya üstü bir rakam)
* Ayrıca dün üst ve alt bacağımı ölçtüm, en çok rahatsız olduğum bölgeler burasıydı. Üst bacak çevresi 70 cm, alt bacak çevresi 41 cm çıktı. KORKUUUNÇ anlayacağınız :(

ama sonra emzırırken takrar aldım.kızım suan 2 yaşında.emzırmyı 18. ayda bırktm.o yuzden rejıme başlamamda gecikti
evlendığımde 65 kıloydum .tekrar o kıloya dönmek ıstıyorum.yaklaşık 5-6 ayda 15 kılo verdım
hatta ustune bıde homınıde gırtlak yedım.nasıl olsa tekrra dıyete başlıcam dıye.74
Memnun oldum arkadaşım :) Boyun kaç? Diyet serüvenin bence gayet güzel. Verebildiğin kadar vermişsin son düzlükte burası sana çok yardımcı olacak merak etme :)

canim gecen sefer seni fazla boa biraktik takim kurallarimiz artik daha siki degilse maalesef kg verilmiyir disiplin olmayinca sen islerini ne yaptin duzene soktun dimi duzenli devam edeceksin simdi kurallar degisti 3. cuma listeye girebiliyorsunuz o yuzden duzenli devam etmeniz sart

canim fancy ye yazdigim senin icinde gecerli tatlim artik daha disiplinli olmamiz gerekiyor

canim gecen sefer seni fazla boa biraktik takim kurallarimiz artik daha siki degilse maalesef kg verilmiyir disiplin olmayinca sen islerini ne yaptin duzene soktun dimi duzenli devam edeceksin simdi kurallar degisti 3. cuma listeye girebiliyorsunuz o yuzden duzenli devam etmeniz sart
canim fancy ye yazdigim senin icinde gecerli tatlim artik daha disiplinli olmamiz gerekiyor

inşallah.evde netim olmadığı için biraz sıkıntı yaşıyabılırm.
işte elimden geldiğince yazıcam

Evet kaptancım. Hayatımda cidde değişiklikler oldu. Şuan diyet yapmak için hiç olmadığım kadar müsaitim. Değişen kuralların linkini atabilir misin? Gerçi her hali ile kabul edeceğim :)
inşallah. boyum 1,65
Güzel kısa da değilsin. En fazla 10 kilo versen yeter herhalde

sabah kahvaltı yapamadım için işte tost soyledım

9:30 10 gibi yağsız kaşarlı tost yedım
sonra 12 ye doğru 1 elma yedım

ardadad yeşil çay içtim

selam
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Renk kattınız takımımıza:KK60::KK60:
Haftasonu yazamasam da tel.den okudum hep. Takipteyim yani. Beğen butonlarından anlarsınız:KK50:
Öncelik hedefimi vereyim
Ocak:70,2 ile fınısh
Şubat:68,2
Mart:66
Nisan:64
Mayıs:62
Haziran:59
veeee mezuniyetEn Büyük KK
Canım 5. takımımdan haziran ayında mezun olmayı hedefliyorum.Sonra nerdemiyim? Diyet başarı öykülerinde buluşuruz artık takımcaaaa......
Haftada yarım kilo yarım kilo ilerlemiş olca. fazlası olursa cabası. AAyyy yazması bile süper 59:KK37:

Callenım
Sen benden önce mezun olacaksın ya. İçim ezildi. Senin denetçiliğin ve bilgilerin sayesinde ben gaza geliyorum. Cuma az daha bırakma kararı alıyordum. Üstüste azıcık kilo vermek beni çok üzmüştü. Allah senden razı olsun. Beni sevindirdin Allah da seni sevindirsin Ne diyeyim. Benim güzel kalpli arkadaşım, hiçbir çıkarı olmadığı halde vaktini bize ayıran takımımız için emek ve zaman harcayan. Herkesin önünde yaptığın herşey için sana teşekkürü borç bilirim. İyi ki varsın:KK68::KK74::KK74::KK74:
Kaptanım
Dediğin gibi sıkı yönetim başlasın artık. Takımımızı daha yukarılara taşıyalım. 5. takım ruhumuz canlansın:KK6::KK6:
Bide beni listeye alma bence bu hafta bana ceza olsun. Kilo verip hak edeyim listeyi diyorum. Tabi kaptan sensin son söz senin.
Sinoki
ne alaka bilmiyorum ama rüyamda seninle tanıştım. Takımımız ne kadar içime işlemiş düşün artık:KK54:
Ayda
Sen su içmicem demişsin. Bence ne olursa olsun içmelisin. Rakibiz ama bende fikrimi beyan edeyim dedim:KK19:
Kendime
hala spor yapmıyosun speedy bu notda sana..çok kızıyorum çokkk hıııı
Bide hepinizi kocaman öptümmm...
Çok seviyorum canım takımımmm ayrı ayrı hepiniz iyiki varsınız:KK37:

sabah kahvaltı yapamadım için işte tost soyledım

9:30 10 gibi yağsız kaşarlı tost yedım
sonra 12 ye doğru 1 elma yedım

ardadad yeşil çay içtim
Oh afiyet olsun :)
selam
Haftasonu yazamasam da tel.den okudum hep. Takipteyim yani. Beğen butonlarından anlarsınız:KK50:
Öncelik hedefimi vereyim
Canım 5. takımımdan haziran ayında mezun olmayı hedefliyorum.Sonra nerdemiyim? Diyet başarı öykülerinde buluşuruz artık takımcaaaa......
Haftada yarım kilo yarım kilo ilerlemiş olca. fazlası olursa cabası. AAyyy yazması bile süper 59:KK37:
Süper ya her koşulda ulaşırsın bu hedeflere canım benim hepimizi başarı hikayeleri kısmında görmek istiyorum kurtulalım artık yeter :)

Bugün 2 mile walk at home ve bacaktaki yağları eritme egzersizleri yaptım. Sanki ömrüm boyunca spor yapmamış gibiydim ama yine de çok rahatladım. 14:00'de ders çalışmaya başlayacağım. Insanın hayatında azıcık da olsa bir düzen olunca daha iyi hissediyor ya

Bugün 2 mile walk at home ve bacaktaki yağları eritme egzersizleri yaptım. Sanki ömrüm boyunca spor yapmamış gibiydim ama yine de çok rahatladım. 14:00'de ders çalışmaya başlayacağım. Insanın hayatında azıcık da olsa bir düzen olunca daha iyi hissediyor ya
Çok haklısın spora başladığın için tebrik ederim. İlerde iki büklüm yaşlı olmak istemiyorsak şimdiden başlamalıyız bende farkındayım ama herhafta söz vermeme rağmen araya bir şeyler giriyor yapamıyorum. Allahım banada nasip et...
Yok ev işi, yok oğlan, yok kız, yok misafir sıra bana bir türlü gelmiyorrr

Çok haklısın spora başladığın için tebrik ederim. İlerde iki büklüm yaşlı olmak istemiyorsak şimdiden başlamalıyız bende farkındayım ama herhafta söz vermeme rağmen araya bir şeyler giriyor yapamıyorum. Allahım banada nasip et...
Yok ev işi, yok oğlan, yok kız, yok misafir sıra bana bir türlü gelmiyorrr
Yoğunluk zorluyor canım aynen öyle belki sen de sadece 2 mile walk at HOME yaparsın 25 dakika falan sürüyor

Arkişler ben ders başına gidiyorum. 5 saat aralıksız çalışmayı hedefliyorum bakalım 19:00'da görüşürüz hihihi

hanımlar hekeze kolay geslsin bende grubunuza yeni dahil oldum.kılom 76,5 boyum 1,65

hedefim 65
Hoşgeldiiinnnn :)

selam
Öncelik hedefimi vereyim
Dimi beni de heyecan basıyo
Ne zaman mezun olucam diye gün sayıyorum :)

Kızlar dün annem geldi söylemiştim pek giremedim o yüzden
Bugünde ay başı olması sebebiyle birsürü ay sonu işleri var
Anca girebildim
o yüzden menümü geç yazmak zorunda kaldım
01.02.2015
Sabah 1,5 adet yağsız süt ile yapılmış krep
25-30 gr light labne tükemişimdir.
Öğlen yoktu anne geldiya hasret gidermece falan :)
Akşam balık yedik
Yarım tava mezgit yemişimdir
Ne zaman sonra 1 bardak kola içtim
1 dilim kepekli ekmek yedim bu arada balıkla

jillian+100 squat yaptım mekiğe çikamadım
Suyumu içtim bol bol
Hele spordan sonra damacanaya yapışıyorum nerdeyse :)

Back
X