Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1. ***13 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ***

@@toplight 69,5/68,7/0,8kg verme hedefi

@@CallanPinckney59/58,3/0,3 kg verme hedefi

@@servey 71,9/71,5/0,4 kg verme hedefi

@@hm22 78,4/

@@EmineF71,8/

@@Ozaly 64,3/63.8/0,5 kg verme hedefi

@@ayda2kilogo 72/71,5/0,5 kg verme hedefi

@@speedy2669,9/69,5/0,4 kg verme hedefi

@@yuppe 61.8/61.4/0.4 kg verme hedefi

@@sinoki64,8/

@@candy1907 63,9/ 63/0,9 kg verme hedefi

@@fancy pency

@@morpapatyam76,2/75,5/0,7 kg verme hedefi

bu aralar eskişehir çoook soğuk. normalde evden işe yürüyerek gelip gidiyorum fakat havalardan dolayı kış başından beri yürüyemiyorum. bu hareketsizlik de bana kılo olarak geri geldi.
ben de bu günkü menümü paylaşarak başlayayım :)

sabah 8.00 iki dilim tam buğday ekmeğiyle sandviç ( peynir ve bir dilim hindi füme ile)
aralarda şekersiz çay
öğlen 12.30 6 tane ızgara köfte ve 3 dilim kadar beyaz ekmek (artık evden büroya kendi ekmeğimi getireceğim bu gibi durumlar için)
ara 1 yeşil çay
akşam da türlü ve bulgur pilavı var menüde .
malesef su hiç içemiyourm. beni bu konuda motive ederseniz sevinirim
canım öncelikle hoşgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli
menülerimizi topluca yazıyoruz bugün yazdığın gibi callan arkafasımız memüleri kontrol ediyor haftasonları biraz sakin olur buralar ama haftaiçi artar yazışmalar
öğlenki ekmek miktarı biraz çok olmuş yanında salata olsaymış menün oldukça güzel
kızlar mehabaaaa. geç kaldım, 2 gündür hastanedeyim. yeni girdim eve. kilo 69,5 bugün. :KK43:
canım 2 gündür nerdesin hayırdır bir sorun mu var hastane falan

hayırdır canım geçmiş olsun ne oldu neden hastanedesin
callancım ve kaptanım, yakın bir arkadaşımın kızı epilepsi krizine girdi iki kere kriz geçirdi. kız 8 yaşında. kendisi de 2 aylık gebe. hastanede onun yanında kaldım. bugün taburcu oldu. ama çok canım sıkıldı :(

callancım ve kaptanım, yakın bir arkadaşımın kızı epilepsi krizine girdi iki kere kriz geçirdi. kız 8 yaşında. kendisi de 2 aylık gebe. hastanede onun yanında kaldım. bugün taburcu oldu. ama çok canım sıkıldı :KK43:
ayy canım çok küçükmüş yaa geçmiş olsun

63.900 beni kilom pazartesiden cumaya kadar haftaya 63 net olurum inşallah :)
maşallah canım böyle devam
Emine dun ne yapti
Sabah: 1haslama yumurta, 2kivircik, 6zeytin, 2kasik lor, bogurtlen cayi.
Ogle: 1tabak etli taze fasulye, hosaf (az once de yedim..sonunu gordum ne kadar cok yapmisim yahuuu.ama seviyorum yaaa hem faideli..neticede nonseker)
....kahve
...1elma, 1armut
Aksam: 1kase bugday salatasi (sosyok sadece nar eksisi), 1/2tavuk gogsu (firindan), 3kasik yogurt.

Su:3lt+
Spor: 66dk eliptik, 500cekim powerplank, 43squat, ip atladim ama sayacli iple atlamadim..kimbilir kac oldu.
çokk güzelll menü spor su:KK9:

Ya bi de bakmak istemiyorum...
Yine en yuksek yuzde bana ait di miii
Ufffff puffffff
hahahahaha:confused::confused::confused::confused::confused:
Hayiiiirrr gramlik sollama kabul etmiyorummm kg kg sollayacagim benEn Büyük TÜRKİYE:KK49:
vuuuuuuuuuu:KK73::KK73::KK73:
merhaba şuan itibariyle 5. takımdayım :) adım burcu eskişehirde yaşıyorum. 29 yaşındayım.
hoşgeldin burcucum:KK36: ben callan kaptan yardımcısıyım,hergün menü denetimi yapıyorum(bu haftasıonu sehir dışındayım,bundan yapamayacağım) menülerde tatlı ve hamurişi olmasa güzel olur,her gün mutlaka spor istiyorum,en kötü 50 kere ip olmadan ip atlamaca :confused: ve suu 2ltyi geçmeni bekliyorum
hemen bugunku kilonu ve önümüzdeki haftaya hedefini öğreneyim
bugun kilo bildirmen çokkk önemli

bu aralar eskişehir çoook soğuk. normalde evden işe yürüyerek gelip gidiyorum fakat havalardan dolayı kış başından beri yürüyemiyorum. bu hareketsizlik de bana kılo olarak geri geldi.
ben de bu günkü menümü paylaşarak başlayayım :)

sabah 8.00 iki dilim tam buğday ekmeğiyle sandviç ( peynir ve bir dilim hindi füme ile)
aralarda şekersiz çay
öğlen 12.30 6 tane ızgara köfte ve 3 dilim kadar beyaz ekmek (artık evden büroya kendi ekmeğimi getireceğim bu gibi durumlar için)
ara 1 yeşil çay
akşam da türlü ve bulgur pilavı var menüde .
malesef su hiç içemiyourm. beni bu konuda motive ederseniz sevinirim
suya limonlu iç ve elinde hep 1,5 lt suyun ile dolaş,su mecbur
yediğin yemeklerin miktarlarını da yazarsan sevinirim
akşama karbonhidratı biraz az tutarsan daha iyi olur
tüm menün güzel ama 3 dilim beyaz ekmek sana kilo olarak döner,sabah iki dilim tam buğday yeterli,buna ek olarak öğlen 1 dilim tam buğday yiyebilirsin
yatmadan önce 50 kere ip atla,bugunkü sporun olsun olur mu:KK60:,
hoşgeldiiinnnn:KK73::KK73::KK73:

callancım ve kaptanım, yakın bir arkadaşımın kızı epilepsi krizine girdi iki kere kriz geçirdi. kız 8 yaşında. kendisi de 2 aylık gebe. hastanede onun yanında kaldım. bugün taburcu oldu. ama çok canım sıkıldı :KK43:
nekadar iyi bir insansın
inşallah her zaman böyle yardımsever ve merhametli kalırsın
Rabbim şifa versin..

kızlarrr sporsuz bildirim olmasın artııkkk
5. takımmm spor yapan bir takım olacakkkkk

kızlar mehabaaaa. geç kaldım, 2 gündür hastanedeyim. yeni girdim eve. kilo 69,5 bugün. :KK43:
canım bana önümüzdeki cuma için hedefini söylermisin
bundan sonra buralardamısın
ben haftasonu yokum ama haftaiçi hergün menülerini bekliyorum,su ve spor da cok önemli

1. ***13 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ***

@@toplight 69,5/68,7/0,8kg verme hedefi

@@CallanPinckney59/58,3/0,3 kg verme hedefi

@@servey 71,9/71,5/0,4 kg verme hedefi

@@hm22 78,4/

@@EmineF71,8/

@@Ozaly 64,3/63.8/0,5 kg verme hedefi

@@ayda2kilogo 72/71,5/0,5 kg verme hedefi

@@speedy2669,9/69,5/0,4 kg verme hedefi

@@yuppe 61.8/61.4/0.4 kg verme hedefi

@@sinoki64,8/

@@candy1907 63,9/ 63/0,9 kg verme hedefi

@@fancy pency

@@morpapatyam76,2/75,5/0,7 kg verme hedefi
  2. kollontai kollontai 69,5/68,5/1 kg verme hedefi
  3. seyyah2806 seyyah2806

squat mutlaka yapıyorum. 3 ya da 5 mile leslie jillian level 1 yapıyorum ayrıca
oo tamam harikasın sen
ben de 1 aydır jillian yapıyor
squatı günde 250ye cıkardım
jilliana ara vereceğim 1 ay leslie yapacağım bakalım
sağlıklı ve fit günler bizimle olsun :)))

kaptanım ben listeye eski kiloma ulaşınca girebileceğim değil mi?
evet tatlım yeni kural alındı bu hafta izinli üyeler izinde kg alırkarsa eski kilosuna gelene kadar listeye giremiyorlar takım içi kural değil yani değilse sen ayrıldığın zamandan şimdiye kadar bölünürse zaten takıma fazla bir zarar gelmez

kollontai o zaman ilk hedefin ennn kısa sürede eski kilona ulaşmak
koş kollan koş :)))
ben de kaçayım işler güçler beni bekler :)))

canım öncelikle hoşgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli
menülerimizi topluca yazıyoruz bugün yazdığın gibi callan arkafasımız memüleri kontrol ediyor haftasonları biraz sakin olur buralar ama haftaiçi artar yazışmalar
öğlenki ekmek miktarı biraz çok olmuş yanında salata olsaymış menün oldukça güzel
canım 2 gündür nerdesin hayırdır bir sorun mu var hastane falan
ben de hafta sonları çalışmadığımdan pek giremem çünkü evde netim yok ama hafta içi payşaımlarımı düzenli yaparım

Back
X