Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaa ben böyle olacağını bilseydim baştansöylerdim, annemlerde internet vardı, önceden rahatöa bağlanıyordum, bu sefer sürekli bağlantı kesildi, giremedim bi türlü

bu iyiymiş

iyi insan lafının üzerine gelirmiş:confused:

Hoşgeldin tekrar canım.

aminn hadi bakalım ilk olarak yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildir kayıt altına alalım ondan sonra da 3. cuma listeye girersiniz güzel kg verirseniz takımımıza yeni canlar geliyor canlanıyoruz

tamamdır kaptan :)

Hadi bakalım, gitsin o zaman kilolar..

hm ben bu fikre bayıldım. Leslie yi bende artık senin gibi yapıcam. teşekkürlerr:KK50:

Ne demek Speedycim, ben başka türlü çoook sıkılıyorum, yapamıyorum da zaten.
İlla bir şeyle oyalanacağım.
Bisikleti de dün salona taşıttım da öyle yaptım.
Bisikleti kendim taşırsam, bir de ağırlık çalışmış olurum. :21::21:

Kızlar, geçen Migros'ta bir şişe gördüm.
Meme kanseri hakkında kişileri bilgilendirme çalışmalarına destek amaçlı satılıyor.
Kurdele simgesi ile.
Sevimli bir etiketin üzerinde, bugün ne kadar su içtiniz yazıyordu.
Eşimin söyle bakalım bugün ne kadar su içtim demesi ile şişe bir hoşuma gitti.
Bildiğiniz aramızda duygusal bağ kuruldu.
Hemen sepete attım ve kaç gündür elimden düşmüyor.
Kaç litre su içiyorum bilmiyorum ama bir kaç gündür gece tuvalete gitmek için uyanıyorum. :p:p

Meme kanseri hakkında kişileri bilgilendirme çalışmalarına destek amaçlı satılıyor.
Kurdele simgesi ile.
Kaç litre su içiyorum bilmiyorum ama bir kaç gündür gece tuvalete gitmek için uyanıyorum. :p:p
Doğru migrosaa. Bayılırımm

Doğru migrosaa. Bayılırımm
Fotoğrafını buldum bak şekerim.
Ben de çok severim şişeleri.
Bardakla hiç içemiyorum desem yeridir.
İlla cam şişeler olacak.

4616916304_417x205.jpg

hadi bakalım kolay gelsin tatlım yaa ankarada olsaydın bende oğlumu gönderirdim matematik dersi için anacım biz denklemler falan hallediyoruz güyaa yüksek matematik gördük ama 4. sınıfta denklem anlatmadan problem çözmek ne zormuş

yaa ben 5 mile yapmadım hiç 1-2 mil yaptım o da çok fazla terletmedi beni birden 5 mile le başlama 1-2 mille başla bir gün 5 mile yapıp 3 gün yapmamaktansa hergün 1 veya 2 mil yapmak daha sağlıklı bence çünkü spor hayatımızın bir parçası olmalı sağlıklı yaşamamız için
kesinlikle yeni sistem çok farklı. benim oğlum henüz 3 yaşında ama şimdiden korkmuyor değilim.

ben açık havada işe gidiş geliş toplam 8 km yürüyordum yazın. okadar iyi geliyordu ki bana. ama havaların erken kararması ve sonrasında sert kış yürüme maceramı bitirdi. sporda devamlılık çok önemli gerçekten.
Seyyahcım, acaba Leslie yaparken başka bir şey yapmıyorsun da sıkıntıdan mı yoruluyorsun?
Ben yanında dizi, film ne varsa açıyorum. Leslie'nin de sesini kısarak yapıyorum.
Canım sıkılmadığı sürece yorgunluk hiç olmuyor.
Ama sıkılınca hiç gitmiyor.
evet cd ye aktarmıştım videoları. dvd ye takıp tv de izleyerek yapıyorum. başka bişey de yapmıyorum. oyuzden sıkılıyor olabilirim. evde bilgisayar yada 2. bi tv yok şuanda. tlf dan izleyerek yapan var mı? küçücük ekrandan nasıl olur ki
Kurdele simgesi ile.
ben de diyete başladığımdan beri arttrıdım çok şükür. büroda 330 cc lik bir bira bardağı buldum. 3. bardak bitmek üzere. aynen wc den çıkamıyorum . büroda zor oluyor böyle de

kesinlikle yeni sistem çok farklı. benim oğlum henüz 3 yaşında ama şimdiden korkmuyor değilim.

ben açık havada işe gidiş geliş toplam 8 km yürüyordum yazın. okadar iyi geliyordu ki bana. ama havaların erken kararması ve sonrasında sert kış yürüme maceramı bitirdi. sporda devamlılık çok önemli gerçekten.

evet cd ye aktarmıştım videoları. dvd ye takıp tv de izleyerek yapıyorum. başka bişey de yapmıyorum. oyuzden sıkılıyor olabilirim. evde bilgisayar yada 2. bi tv yok şuanda. tlf dan izleyerek yapan var mı? küçücük ekrandan nasıl olur ki

ben de diyete başladığımdan beri arttrıdım çok şükür. büroda 330 cc lik bir bira bardağı buldum. 3. bardak bitmek üzere. aynen wc den çıkamıyorum . büroda zor oluyor böyle de

Ben zamanında o şekilde yapıyordum Seyyahcım.
Telefonu yakın bir yere koyuyordum sehpa ile televizyonla aynı hizada olacak şekilde.
Telefondan bakarken, diğerinden de izliyordum.
Zaten hareketlerde ayrıntı olmayınca sıkıntı olmuyordu.

Deminden beri 2 bardak oldu valla şişeside pek süslüymüş

Ben de süsüne püsüne kandım.
Çocuk gibiyim bu konularda, azıcık heveslendirecek bir şey olsun, o beni 1 ay götürür. :KK75::KK75:

ben sabahları aç karna ılık limonlu su içiyorum 2 bira bardağı güne öyle başlıyorum haftasonu 3 bardak oluyor bu sonrasında ise kahvaltıyı hazırlıyorum güne başlamadan zerdeyse 750 cc su içmiş oluyorum mesela bugün sabah 2 330 luk bardakta içtim işyerinde de 1 tane 1,5 lt yi bitirdim 2. yi açtım ondan da 1 bardak kadar içtim akşama kadar bu da biter heralde

ben sabahları aç karna ılık limonlu su içiyorum 2 bira bardağı güne öyle başlıyorum haftasonu 3 bardak oluyor bu sonrasında ise kahvaltıyı hazırlıyorum güne başlamadan zerdeyse 750 cc su içmiş oluyorum mesela bugün sabah 2 330 luk bardakta içtim işyerinde de 1 tane 1,5 lt yi bitirdim 2. yi açtım ondan da 1 bardak kadar içtim akşama kadar bu da biter heralde

Aranıza katılalı birkaç saat oldu ama motivasyon çok önemli gerçekten öğleden sonra 1,5 yeni su aldım ve yarıdan çoğunu içtim bile

Aranıza katılalı birkaç saat oldu ama motivasyon çok önemli gerçekten öğleden sonra 1,5 yeni su aldım ve yarıdan çoğunu içtim bile
kesinlikle serpil cim burda hepimiz takım olarak birbirimize karşı sorumlu olduğumuzdan yerken bile menü mü yazacağım aman abartmayayım kg almayayım diyerek birbirimize destek oluyoruz
hem her zaman diyet de değil çoğu zaman çevremize ailemize anlatamadığımız konularda birbirimizle konuşarak motive oluyoruz

Telefonu yakın bir yere koyuyordum sehpa ile televizyonla aynı hizada olacak şekilde.

Çocuk gibiyim bu konularda, azıcık heveslendirecek bir şey olsun, o beni 1 ay götürür. :KK75::KK75:

aynen bende öyleyim şimdide sayenizde zayıflayacağıma çok inanıyorum ve acayip hevesliyim bu konuda şimdiden bile kendimi incelmiş sanıyorum :KK48:

kesinlikle serpil cim burda hepimiz takım olarak birbirimize karşı sorumlu olduğumuzdan yerken bile menü mü yazacağım aman abartmayayım kg almayayım diyerek birbirimize destek oluyoruz
hem her zaman diyet de değil çoğu zaman çevremize ailemize anlatamadığımız konularda birbirimizle konuşarak motive oluyoruz

Çok iyi gerçekten aranıza katıldığıma mutluyum ve bayanlara yönelik böyle bir site kurdukları için ayrıca site yönetimine teşekkürler ...

aynen bende öyleyim şimdide sayenizde zayıflayacağıma çok inanıyorum ve acayip hevesliyim bu konuda şimdiden bile kendimi incelmiş sanıyorum :KK48:

Benim bisiklet gibi desene Serpilcim.
10 dakika binmeye 2-3 beden inceldim gibi geliyor resmen. Giden de 40 kalori :confused::confused:
Şaka bir yana, 1-2 gün bile tartıda nasıl fark edecek bak gör.

ama tlf da int paketim yok. ben en iyisi yarın sabah kimse yokken pc den telfon a video olarak kaydedeyım. akşam evde yaparım. aslında sabah biraz erken gelip büroda da yapabilirşm ama çok terlersem kokarca gibi gezerim tüm gün :(
sen 3 lt ye yakın içiyorsun öyleyse. ben 2 lt yı zorla içiyorum üstüne kaç bardak olursa artık saymıyorum. sabah uyanınca ben de su içerim ama 1 normal bardakla. hiç okadar su içemedim malesef.

ama tlf da int paketim yok. ben en iyisi yarın sabah kimse yokken pc den telfon a video olarak kaydedeyım. akşam evde yaparım. aslında sabah biraz erken gelip büroda da yapabilirşm ama çok terlersem kokarca gibi gezerim tüm gün :KK43:

sen 3 lt ye yakın içiyorsun öyleyse. ben 2 lt yı zorla içiyorum üstüne kaç bardak olursa artık saymıyorum. sabah uyanınca ben de su içerim ama 1 normal bardakla. hiç okadar su içemedim malesef.

Bilgisayardan atamaz mısın telefona?
Ben öyle yapmıştım. Hala da var kayıtlı aslında.
Bence hiç iş yerinde geçirme, hem terlersin bütün gün rahat edemezsin, hem de havalar serin hasta olursun falan.

ama tlf da int paketim yok. ben en iyisi yarın sabah kimse yokken pc den telfon a video olarak kaydedeyım. akşam evde yaparım. aslında sabah biraz erken gelip büroda da yapabilirşm ama çok terlersem kokarca gibi gezerim tüm gün :KK43:

canım 15 dk lık olan 1 mile de fazla terlemiyorsun onu yapabilirsin büro da

akşam nete giremediğim için tüm gün yediklerimi toplu olarak yazıyorum

kahvaltı 1 dili ekmek, peynr, bol yeşillik, 3 çeri domates 7 zeytin

ara öğün 2 grisin badem yeşil çay

öğle :6 kaşık kereviz 1 tane patates kızartması 1 dilim ekmek biraz yoğurt

ara öğün:15 tane badem:(( 1 grisin yeşil çay

akşamda elma portakal ve biraz yoğurt yemeyi düşünüyorum

Back
X