Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım 4. sınıflara ders veriyorum bende. dediğin gibi denklemsiz anlatmak baya yorucu. elma armut çilek diye diye anlatıyorum bende. arada ufak deneyler falan yapıyoruz öyle öyle aluışıyorlar.
spora ben özellikle 5 mille başladım. çünkü vücudum da öyle bir hamlık yok. 3 milde hiç başlamadan bitmiş gibi geliyor bana. ertesi gün ağrım falan olmuyor .

hmcim aynen dediğin gibi. evde bi kokarcayla yaşıyoruz. bi kaç ay idare ettik ama olmuyor... dün artık girdim odasını ben temizledim. inşalllah bu ay sonuna kurtulcam.

Bilgisayardan atamaz mısın telefona?
Ben öyle yapmıştım. Hala da var kayıtlı aslında.
Bence hiç iş yerinde geçirme, hem terlersin bütün gün rahat edemezsin, hem de havalar serin hasta olursun falan.

canım 15 dk lık olan 1 mile de fazla terlemiyorsun onu yapabilirsin büro da

her milden sonra 3 dk falan ara ver. yani terin soğumayacak kadar. bide öyle dene. en azından 3 mil yaparsın
deneyip bu hafta yolun akoyacağım inşallah leslie işini.
bilgisayrdan tlf a atmaya uğraşacağım şimdi.

kızlaaaar bugünkü menümü yazayım. şimdi kuaföre ordan da galaya gideceğim. yarına kadar yokum.

kahvaltı
bir kase sütle k flakes
2 kupa çay

öğlen
bi kase yoğurt

akşam
eti form bisküvi
bir bardak meyve suyu

akşam menümü değiştirirsem yarın bildiririm

3 lt su
leslie 5 miles
jillian level 1
sporumu yaptım zaten bugün

:KK68::KK68:

akşam nete giremediğim için tüm gün yediklerimi toplu olarak yazıyorum

kahvaltı 1 dili ekmek, peynr, bol yeşillik, 3 çeri domates 7 zeytin

ara öğün 2 grisin badem yeşil çay

öğle :6 kaşık kereviz 1 tane patates kızartması 1 dilim ekmek biraz yoğurt

ara öğün:15 tane badem:KK43:( 1 grisin yeşil çay

akşamda elma portakal ve biraz yoğurt yemeyi düşünüyorum
patates dışında menün güzel olmuş canım :KK68:

kızlar bu video nam-ı diğer simitlerimiz gitsin diye yapılan bir egzersiz.
10 dk sürüyor. ısınmadan ve hamsanız eğer sakın yapmayın, bel ve yanlarda çok ağrı yapar. spora başladıktan 15 gün sonra falan yapın. acayip iş görüyor.

akşam nete giremediğim için tüm gün yediklerimi toplu olarak yazıyorum

kahvaltı 1 dili ekmek, peynr, bol yeşillik, 3 çeri domates 7 zeytin

ara öğün 2 grisin badem yeşil çay

öğle :6 kaşık kereviz 1 tane patates kızartması 1 dilim ekmek biraz yoğurt

ara öğün:15 tane badem:KK43:( 1 grisin yeşil çay

akşamda elma portakal ve biraz yoğurt yemeyi düşünüyorum

Afiyet olsun, bence gayet güzel.
15 badem 75-80 kalori eder.
Her gün bu sayıda yenmedikçe arada olabilir. Ancaaak, kavrulmamış olması çok önemli.

kaptanım 4. sınıflara ders veriyorum bende. dediğin gibi denklemsiz anlatmak baya yorucu. elma armut çilek diye diye anlatıyorum bende. arada ufak deneyler falan yapıyoruz öyle öyle aluışıyorlar.
spora ben özellikle 5 mille başladım. çünkü vücudum da öyle bir hamlık yok. 3 milde hiç başlamadan bitmiş gibi geliyor bana. ertesi gün ağrım falan olmuyor .

hmcim aynen dediğin gibi. evde bi kokarcayla yaşıyoruz. bi kaç ay idare ettik ama olmuyor... dün artık girdim odasını ben temizledim. inşalllah bu ay sonuna kurtulcam.

Yaz gelince böcekler falan da çıkar pislik olunca evde.
Tüm delikleri her gün çamaşır suyu dökerdim geçen senelerde.
Bu sene o kadar sıkıntı çıkmaz heralde.

deneyip bu hafta yolun akoyacağım inşallah leslie işini.
bilgisayrdan tlf a atmaya uğraşacağım şimdi.

Hadi bakalım Seyyahcım, kolay gelsin.

C CallanPinckney
Canim senin nicki gördükçe callanmı yapsam diyorum acaba dvdsi varmıdır
Sen hiç yaptınmı

Callancım, Cd'si de vardır ama direkt Youtube üzerinden falan indirebilirsin.

Afiyet olsun, bence gayet güzel.
15 badem 75-80 kalori eder.
Her gün bu sayıda yenmedikçe arada olabilir. Ancaaak, kavrulmamış olması çok önemli.

Yaz gelince böcekler falan da çıkar pislik olunca evde.
Tüm delikleri her gün çamaşır suyu dökerdim geçen senelerde.
Bu sene o kadar sıkıntı çıkmaz heralde.

Hadi bakalım Seyyahcım, kolay gelsin.

Callancım, Cd'si de vardır ama direkt Youtube üzerinden falan indirebilirsin.

uzun bir süre once diyetisyene gidiyorum

bana hergün 15 badem vermişti ara öğün olarak

Kaptanım, halım beyaz, krem, kahve tonlarında.
Kiri çok belli ediyor.
Misafir varken de hiç silinmedi doğal olarak.
Baktım kirli gibi duruyor içim rahat etmedi.
Hiç gücüm kalmamış zaten dün, eşim de üzerinden geçti saolsun parladı da rahatladım.

hytsvncgzl, biz de nereye kayboldun diye daha bugün konuşmuştuk.

Hadi bakalım, artık telafi zamanı yuppecim.

Ciddi misin Yuppecim? O kadar çabuk alıştın demek. Umarım benim de öyle olur.
Gerçekten sevecek gibiyim.
Bir de ayakkabı ile mi kullanıyorsun?
Dün ayakkabı hazırlayamadım, normalde öyle yapmam gerekli sanırım. Ayağımı acıttı çünkü.

Ben de çok isterdim harika bir İngilizcem olmasını ama hiç sevmiyorum. O yüzden zor gibi.

Callancım, avokado çok yağlı bir meyve ama ben de beklemiyordum 541 kalori olmasını. 100 gramı değil mi?
hepsi 541miş,şaşırdım ben de

yaww kızlar bi yemeğe gittim döktürmüşsünüz

canım çok iyi ingilizcen olsa da tıp makaleleri zor tatlım yaa ben 1-2 tane gelinimiz için çevirmiştim de latince terimler falan çok fazla

valla benim diyetisyen akşam salataya 1/2 avakado koy diyor gecenlerde bayaa koyuyordum da dün aldım bugün gene başlayacağım zayıflamaya etkisi çok fazlaymış

hıoşgeldin tatlım dediklerin çok doğru

haftasonu hepimizin biraz abartıyoruz ama toparlama zamanı çok sıkı yapma normal diyet tarzında yapabilirsin veya 1-2 gün dukan gibi protein ağırlıklı beslenebilirsin

valla benim iphone ama bende bilmiyom bi uygulama çok aktif kjullanıcı değilim bulursanız bana da haber verin

bende değilim merak etme tatlım

hoşgeldin serpil aramıza hepimiz aynı amaç için burdayız hm22 arkadaşımız bahsetmiş ilk sayfada kurallarımız var eğer onları kabul edersen bizimlesin tatlım

bu arada sen işe başlayacaktın en son ayrıldığında sanki ev arkadaşı sorunun falan vardı ne oldu?
kaptanım tıp terimleri sorun değil,onlara hakimiz zaten de,yavaş çevirmek sorun oluyor,zamanla hızlanırız inşallah
avakado diyet menüsünde bulunması gereken bir meyveymiş diye yazıyor dediğin gibi

C CallanPinckney
Canim senin nicki gördükçe callanmı yapsam diyorum acaba dvdsi varmıdır
Sen hiç yaptınmı
ben cokk severim callanetics ama bebişten jillianı zor yapıyorum,kesintisiz bir saat benim için çok zorr
benim en çok beğendiğim fiziğe oradaki kadınlar sahip,gencinden yaşlısına harikalarr

Kaptanım, halım beyaz, krem, kahve tonlarında.
Kiri çok belli ediyor.
Misafir varken de hiç silinmedi doğal olarak.
Baktım kirli gibi duruyor içim rahat etmedi.
Hiç gücüm kalmamış zaten dün, eşim de üzerinden geçti saolsun parladı da rahatladım.

hytsvncgzl, biz de nereye kayboldun diye daha bugün konuşmuştuk.

Hadi bakalım, artık telafi zamanı yuppecim.

Ciddi misin Yuppecim? O kadar çabuk alıştın demek. Umarım benim de öyle olur.
Gerçekten sevecek gibiyim.
Bir de ayakkabı ile mi kullanıyorsun?
Dün ayakkabı hazırlayamadım, normalde öyle yapmam gerekli sanırım. Ayağımı acıttı çünkü.

Ben de çok isterdim harika bir İngilizcem olmasını ama hiç sevmiyorum. O yüzden zor gibi.

Callancım, avokado çok yağlı bir meyve ama ben de beklemiyordum 541 kalori olmasını. 100 gramı değil mi?
Canim spor ayakkabiyla yapıyorum onceden terlikle yapiodum daha yorucu oluyo simdi Lesli mi yapiorum hazir isinikken bisiklete kosuyorum çocuklar izin verirse tabi :)

amin canım. sağolasın.

Canim basin saolaun demeden gecemedim.

Back
X