Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o zaman ilk kilo bildirimini cuma mı yapmam gerek yoksa bu gün ki kilom başlangıç kilom mu dur.

Bugünü başlangıç kilon olarak alıyoruz ama bu cuma dahil her hafta cuma bildirimini yapman gerekiyor.
Cumaları pek heyecanlı olur buralar.

Bugünü başlangıç kilon olarak alıyoruz ama bu cuma dahil her hafta cuma bildirimini yapman gerekiyor.
Cumaları pek heyecanlı olur buralar.
tamam umarım işe yarar benim ulaşmak istediğim kilo 58-57 yani 17-18 kilo vermem gerek. evde net olmadığı için c.tesi ve pazar yazamayacağım ama pazartesi telefi edip iki günün raporunnu mutlaka yazarım.

Kızlar, dün resmen sınav verdim.
Hadi onu yapayım bunu yapayım derken misafirler geld.
Ben akşam yemeği yemedim.
Bir sürü pasta börek vs.
Hele pastada nasıl gözüm kaldıı.
Misafirler sen niye yemiyorsun diye soruyor.
Dişimde sıkıntı vardı ya, onu bahane ettim bu seferde yemedim.
Herkeste pastayı çok beğenip, 2. dilimleri yiyince pasta ortadan kalktı. En büyük riski atlatmış oldum.
Kurabiye, poğaça ne kaldıysa herkes gidince hazırladım bir kaba, dedim eşime sen bunları işe götür.
Hoş sabah olmaz, öğlen götürürüm dedi hala evde ama olsun gidecek diye kafama yerleştirdim.
Tüm sorunlardan uzaklaştık.
Herkes gitti, nasıl yorgunum, yattığım yerde uyuyacağım.
O halde hadi dedim bu halde sporunu yaparsan hep yaparsın.
Kalktım 20 dakika eliptik bisiklete bindim. 75 kalori harcadım.
Sonra da duşumu alıp, mışıl mışıl uyudum. Dün yoğunluk menüsü oldu ama yazayım yine de ..

Sabah:
- 2 yumurta
- 1 dilim peynir

Bütün gün kahve ve 1 bardak da mistik çay(sütle)
Sanırım 3,5 litre falan su içtim.
Sporum da 20 dakika eliptik.
harikasın bravo gerçekten büyük irade. sen kafanda bitirmişsin .
Aman inş ben esıme bulastırdım ama oğlusa gecmese barı
inşallah canım. çocuklar hasta olunca daha fena oluyor. allah daha büyük dert vermesin tabi
merhabalar,
önce kendimden bahsedeyim biraz 33 yaşındayım evliyim bir oğlum var. boyum 163 kılom ise 74.7 (bugun itibariyle)
yıllardır diyet yaptım her defasında da başarılı oldum ama sonu malüm hüsran aldım verdim hep böyle geçti.
umarım şimdi sizler yardımı ile güzel kilo verip artık tamamen kurtulurum bu sorundan.
iki ay once 80 kilo idim. diyetle 74 de düştüm ama sizlerle daha çok motive olacagıma inanıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
çalışan bir bayanım fakat işim masa başı yani çok fazla haraket edemiyorum malesef. sadece yediklerime dikkat ederek kilo verebilirim. bu da biraz zor ve uzuzn sürede oluyor hareket ve spor olmadığı için. ilk gün için neler yedim paylasıyorum sizlerle
sabah:
5 zeytin
yağsız peynir
sekersiz cay
öğle
çorba
yoğurt
3 tane köfte
hoşgeldin lelli. ben de masa başı iş yapıyorum. ama akşamları birkaç egzersiz hareket ve sanal ip atlamayla başladım . leslie de yapacağım . sen de havalar ısınana kadar evde bu tzr şeyler yapabilirsin.
çoooooooooooooooooooooooooook moralim bozuk

oğlen hava muhalefetleinden dolayı yarım tavuk döner yemek zorunda kaldım başka secenegim yoktu

bide ayran:KK43:
canım benim büro çok saçma bi yerde olduğundan bizde sürekli fast food yemek zorundayız. böyle bi durumda ben ekmeğini yemeğip sadece içindeki döneri yıyorum. köfte için de geçerli bu.

sevgili kaptanım öğlen yemeği güzel çıkmadı yani ben sevmiyorum pırasayı bende dışardan köfte söyledim arkadaşlarla ama köftenin yanındaki pideden de yedim :oops:

merhabalar,
önce kendimden bahsedeyim biraz 33 yaşındayım evliyim bir oğlum var. boyum 163 kılom ise 74.7 (bugun itibariyle)
yıllardır diyet yaptım her defasında da başarılı oldum ama sonu malüm hüsran aldım verdim hep böyle geçti.
umarım şimdi sizler yardımı ile güzel kilo verip artık tamamen kurtulurum bu sorundan.
iki ay once 80 kilo idim. diyetle 74 de düştüm ama sizlerle daha çok motive olacagıma inanıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
çalışan bir bayanım fakat işim masa başı yani çok fazla haraket edemiyorum malesef. sadece yediklerime dikkat ederek kilo verebilirim. bu da biraz zor ve uzuzn sürede oluyor hareket ve spor olmadığı için. ilk gün için neler yedim paylasıyorum sizlerle
sabah:
5 zeytin
yağsız peynir
sekersiz cay
öğle
çorba
yoğurt
3 tane köfte

Hoşgeldin lelli bende yeniyim boyumuz ve kilomuz aynı nerdeyse birbirimizi destekleyerek hata olsa da yılmadan sonuna kadar gidip bu işi kökünden çözeceğiz inşallah

merhabalar,
sabah:
5 zeytin
yağsız peynir
sekersiz cay
öğle
çorba
yoğurt
3 tane köfte
hoşgeldin lelli cim aramıza
çoooooooooooooooooooooooooook moralim bozuk

oğlen hava muhalefetleinden dolayı yarım tavuk döner yemek zorunda kaldım başka secenegim yoktu

bide ayran:KK43:
canım bunu sporla ve akşam yemeği ile halledebilirsin
o zaman ilk kilo bildirimini cuma mı yapmam gerek yoksa bu gün ki kilom başlangıç kilom mu dur.
hm22 arkadaşımız yazmış canım başlanğıç kg su olarak aldık ve her cuma bildirimde bulunacaksın
sevgili kaptanım öğlen yemeği güzel çıkmadı yani ben sevmiyorum pırasayı bende dışardan köfte söyledim arkadaşlarla ama köftenin yanındaki pideden de yedim :oops:
canım eğer dışardan köfte yiyeceksen pidesini 1 dilim ekmek boyutunda yiyeceksiniz bende bu öğlen köfte yedim ama diyetisyenimin verdiği listede 1 kase çorba 3 köfte 1 dilim ekmek ve salata vardı ben 1,5 dilim ekmek 2,5 köfte ve salata yedim

merhabalar,
sabah:
5 zeytin
yağsız peynir
sekersiz cay
öğle
çorba
yoğurt
3 tane köfte
canım hemen leslie grubuna gir derim
1 mile leslie 15 dk

yeni gelen arkadaşlar
leslie grubuna girmenizi öneririm
çünkü hergün rapor verme insanı disipline ediyor
diyet ve spor olayı yine de sizi sorumluluğunuzda,hiç bir yerde mucizeler beklemeyin,yeterli gücü içinizde bulun ve azimle sabırla diyetinizi ve sporunuza devam edin..başaranlar asla vazgeçmeyenler ve alın teri dökenlerdir
leslie linkini atıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ome-hep-birlikte.792924/page-38#post-39343567

hoşgeldin lelli cim aramıza

canım bunu sporla ve akşam yemeği ile halledebilirsin

hm22 arkadaşımız yazmış canım başlanğıç kg su olarak aldık ve her cuma bildirimde bulunacaksın

canım eğer dışardan köfte yiyeceksen pidesini 1 dilim ekmek boyutunda yiyeceksiniz bende bu öğlen köfte yedim ama diyetisyenimin verdiği listede 1 kase çorba 3 köfte 1 dilim ekmek ve salata vardı ben 1,5 dilim ekmek 2,5 köfte ve salata yedim

Yok zaten fazla yemedim tırnak pideler varya bi bazlama boyunda onun yarısından biraz daha azını yedim 6 adet köfte ile beraber yanındada ezme turşu falan vardı biraz da onlardan yedim ama baya şişirdi şimdi karnım çok fena şiş gibi değil gibi böyle bi burukluk var fazla geldi galiba

yeni gelen arkadaşlar
diyet ve spor olayı yine de sizi sorumluluğunuzda,hiç bir yerde mucizeler beklemeyin,yeterli gücü içinizde bulun ve azimle sabırla diyetinizi ve sporunuza devam edin..başaranlar asla vazgeçmeyenler ve alın teri dökenlerdir
leslie linkini atıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ome-hep-birlikte.792924/page-38#post-39343567
bende bi dönem yapmıştım onu walk walk walk :KK49:
aslında iyide oluyor çünkü akşama kadar masa başında yapışık kalıyoruz koltuğa hep beraber walk at home o zaman

kızlar samimi olarak söylüyorum
zayıflamak tabiki çok güzel ama size daha güzelini söyleyeyim:
neler yiyebileceğinize karar vermeniz
nefsin kölesi olup hayatın tüm zevklerini yemekte aramak ve yemeklerin hepsini yedikten sonra mutluluk değil sadece şiş bir karın,uyku haliyle karşılaşmak asıl beni huzursuz eden şey
yediklerimizin kontrolünü ele alalım,nefsimiz ne istiyorsa inadına tersini yapalım
ağlasak da o tatlıyı hamur işini yemeyelim
yorgunluktan ölüyor olsa da karar verdiğimiz sporu yapmadan yatağa girmeyelim
çalışkan aktif olalım..günün her dakikası yooğun geçşin
kanepenin üzerine oturup tembellik yapmayalım,evde de işte de olabildiğince aktif olalım...gercekten istersek,kendimize göre cözümler üretebiliriz
özgüvenimiz yerine gelsin
onun bunun şunun hayatı yerine kendi hayatımıza odaklanalım,kendi vucut ve ruh gelişimimize odaklalım
boşverelim insanlar ne istiyorsa onu yapsın
zamanın kıymetini çok iyi bilelim
anı yaşayalım
vee koşalımmm
koş callan koş hayat akıp gidiyor
not: aktif hızlı ve cok yapılan ev işi çokkk kalori yaktırıyor..

yeni gelen arkadaşlar
leslie linkini atıyorum
teşekkürler ilk fırsatta bakacağım. ben diyette aksamları 5 ten sonra yemek yemiyorum sadece az meyve bir ay böyle deneyeceğim bakalım fayda görecekmiyim

Yok zaten fazla yemedim tırnak pideler varya bi bazlama boyunda onun yarısından biraz daha azını yedim 6 adet köfte ile beraber yanındada ezme turşu falan vardı biraz da onlardan yedim ama baya şişirdi şimdi karnım çok fena şiş gibi değil gibi böyle bi burukluk var fazla geldi galiba
iyi bende bayaa pide yedin zannetmiştim canım o normal
teşekkürler ilk fırsatta bakacağım. ben diyette aksamları 5 ten sonra yemek yemiyorum sadece az meyve bir ay böyle deneyeceğim bakalım fayda görecekmiyim
5 ten sonra yememek becerebilirsen eğer çok güzel kg kaybettiriyor

örneğin benim günde 5 dilim ekmek hakkım var. 2şer sabah ve öğle, 1 dilim de akşam. eğer ğlen tırnak pide yiyorsam akşam ekmek ve çorbamı yemiyorum. bu şekilde dengelemeye çalışıyorum sürekli. mesela 1 lavaş 2 dilim ekmek yerine geçer demişti diyetisyen 3 kaşık pilav ve makarne da 1 dilim ekmek eder ama makarna ve pilavda yağ da olduğundan ekmek yemeğe çalış mümkün mertebe demişti.
turşu direkt ödem yapar. bol bol su iç şişlik için.
nefsin kölesi olup hayatın tüm zevklerini yemekte aramak ve yemeklerin hepsini yedikten sonra mutluluk değil sadece şiş bir karın,uyku haliyle karşılaşmak asıl beni huzursuz eden şey
yediklerimizin kontrolünü ele alalım,nefsimiz ne istiyorsa inadına tersini yapalım
kanepenin üzerine oturup tembellik yapmayalım,evde de işte de olabildiğince aktif olalım...gercekten istersek,kendimize göre cözümler üretebiliriz
onun bunun şunun hayatı yerine kendi hayatımıza odaklanalım,kendi vucut ve ruh gelişimimize odaklalım
anı yaşayalım
vee koşalımmm
ben de böyle şiş,rahatsız bir mide ve uyuklama haliyle kendime gelip kk ya girmeye karar verdim. insn miskinleşiyor. miskinleştikçe daha fazla yıyor. ruhumuzu çürütüyoruz böyle. gündüz bankalara çıktım yarım saat nasıl iyi geldi hareket etmek,açık hava..

harikasın bravo gerçekten büyük irade. sen kafanda bitirmişsin .

inşallah canım. çocuklar hasta olunca daha fena oluyor. allah daha büyük dert vermesin tabi

hoşgeldin lelli. ben de masa başı iş yapıyorum. ama akşamları birkaç egzersiz hareket ve sanal ip atlamayla başladım . leslie de yapacağım . sen de havalar ısınana kadar evde bu tzr şeyler yapabilirsin.

canım benim büro çok saçma bi yerde olduğundan bizde sürekli fast food yemek zorundayız. böyle bi durumda ben ekmeğini yemeğip sadece içindeki döneri yıyorum. köfte için de geçerli bu.

Sorma ya, resmen kendimle savaştım dün gece.
Hiç saat falan dinlemeyecektim de vicdanım el vermedi:

Boyut önemli burada aslında.
Zaman zaman elbette yenilebilir ama 1 ekmek boyutunu geçmese yeterli.

anı yaşayalım
vee koşalımmm

Ahh ne güzel demişsin Callancım.
Dün resmen tepinerek ağlayacaktım yemeklerin karşısında.
Midemde sanki kazı çalışması vardı. Hassastır da midem zaten. yandı, kavruldu.
Açlıktan da uyuyamadım ama olmaz dedim.

ben 7den sonra bişey yememeye çalışsam bile acıkıyorum süt meyve falan illa yıyorum bişeyler. midemi çok genişlettim sanırım :/

Seyyahcım, mistik çay öneririm.

Merhaba kızlar ya sabahları çok yazıyorsunuz okuyorum sonuna kadar yazacaklarını da unuturum :))) bugün malesef dışarda atıştırmak zorunda kaldım şimdi kızıma bol kalori böbreğini yapacağım :) ıspanaklı krep çok güzel çocuklarıniza deneyin özellikle ıspanak yemeyen çocuklar için süper anlamiyorlar içinde ıspanak olduğunu:)

Back
X