Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ve görüyorsunuz takımımıza bu aralar yeni arkadaşlarımız katıldı
cuma günü listede olmayan arkadaşlarımızın hepsinden takıma kilolarını bildirimde bulunurken haftalık olarak kaç mesaj yazdıklarını kg bildirimi ile yazmak zorundalar
bir de takımdaki bütün arkadaşlarımızın takım bilincinde olması için görev alması gerektiğini düşünüyorum hergün 1 kişi görevli olsun kim ne kadar mesaj yazmış saysın ya da bu konuda önerisi olan var mı

Merhaba kızlar ya sabahları çok yazıyorsunuz okuyorum sonuna kadar yazacaklarını da unuturum :))) bugün malesef dışarda atıştırmak zorunda kaldım şimdi kızıma bol kalori böbreğini yapacağım :) ıspanaklı krep çok güzel çocuklarıniza deneyin özellikle ıspanak yemeyen çocuklar için süper anlamiyorlar içinde ıspanak olduğunu:)

Candycim, başlangıç kilon kaçtı acaba?

Kızlar, modern family attım telefona, onu da bilgisayara bağlayıp, bisiklete geçeceğim. Keyfime demeyin. Öpüldünüz.

Seyyahcım, mistik çay öneririm.
mistik çay tok mu tutuyor?
Merhaba kızlar ya sabahları çok yazıyorsunuz okuyorum sonuna kadar yazacaklarını da unuturum :))) bugün malesef dışarda atıştırmak zorunda kaldım şimdi kızıma bol kalori böbreğini yapacağım :) ıspanaklı krep çok güzel çocuklarıniza deneyin özellikle ıspanak yemeyen çocuklar için süper anlamiyorlar içinde ıspanak olduğunu:)
oğlum da ıspanak ve pırasa yemiyor. nasıl yapıyorsun ıspanaklı krepi?
Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ve görüyorsunuz takımımıza bu aralar yeni arkadaşlarımız katıldı
cuma günü listede olmayan arkadaşlarımızın hepsinden takıma kilolarını bildirimde bulunurken haftalık olarak kaç mesaj yazdıklarını kg bildirimi ile yazmak zorundalar
bir de takımdaki bütün arkadaşlarımızın takım bilincinde olması için görev alması gerektiğini düşünüyorum hergün 1 kişi görevli olsun kim ne kadar mesaj yazmış saysın ya da bu konuda önerisi olan var mı
haftalık geriye dönüp msj sayılarını saymak zor olmayacak mı? günlük mü saysak acaba. menüyle birlikte yazsak?
her gün biri bu bildirilen msj sayılarını takip edebilir.

iyi bende bayaa pide yedin zannetmiştim canım o normal

5 ten sonra yememek becerebilirsen eğer çok güzel kg kaybettiriyor
Sorma ya, resmen kendimle savaştım dün gece.
Hiç saat falan dinlemeyecektim de vicdanım el vermedi:

Boyut önemli burada aslında.
Zaman zaman elbette yenilebilir ama 1 ekmek boyutunu geçmese yeterli.

Ahh ne güzel demişsin Callancım.
Dün resmen tepinerek ağlayacaktım yemeklerin karşısında.
Midemde sanki kazı çalışması vardı. Hassastır da midem zaten. yandı, kavruldu.
Açlıktan da uyuyamadım ama olmaz dedim.

Mistik çay nasıl birşey tarif eder misin canım

evet ya bu mesaj sayısını nasıl hesaplayacağız bide bu yüzde olayını anlamadım ben kaptan

tarifini yazar mısın tatlım

Doğacım, en son yazdığın mesaja dönerek, oradan takip edersen daha rahat edersin. Onun haricinde pembe olan alıntılanan kısım, alttaki cevap.

Belki büyük falan kabul ediyorsa, 300 gram olsa normal o zaman gibi.

Yuppecim, dün ayakkabı ile yaptım da olay rahatladı.

Hoşgeldin aramıza Esracım.
En kısa sürede hedefine ulaşman dileğiyle..

Candycim, sanırım senin mesajında gördüm yakılan kalori kısmını.
Ben de bir aktivite ekleyince uyku+oturmayı da sayıyor. Çözebildin mi sen sorunu.

Şu Jillianı bir yapamadım ya tam ..

Callancım, hayranım sana süpersin.

Pek bir tatlı isteği ile uyandım, nasıl da iyi geldi mesaj.

Süpersin şeker.
Benim de acayip spor yapasım var bugün.

Evet hayatcım,en son kilona geldiysen girebilirsin.

kız senin taktiğinle dün leslie 5 mile i hiç sıkılmadan yaptım. :KK9:bilgisayarı tv nin yanına koydum karşısına geçtim bi ona bi ona baka baka yaptım ne zaman bitti anlamadım bile. o ses türkiye izlerkene bitiverdi. iyiki söylemişsin .:KK66: ben nasıl akıl edemedim bilmiyorum :KK70:

Aman inş ben esıme bulastırdım ama oğlusa gecmese barı
kız sen nerdeyse her gün ciğer yiyorsun nerden buluyon ciğerleri iş yerine yakın ciğerci mi var merak ettim :KK53:

Deli deli keyif yapıyorum bugün.
Malum 10 gündür ilk kez evde acil işim olmadan yalnızım.
Kahvaltımı yaptım, modern family açıp, izlerken bisiklette takıldım.
Hala yabancı dizi izliyorum.
Daha işlerim var bilgisayarda ama akşama doğru yaparım.
Nasıl özlemişim yahu.
bende yeniden başladım modern family e 4. sezonda kalmışım ordan devam ediyorum. :KK66:bi bölümle bırakamıyor insan. :KK70:
Sorma ya, resmen kendimle savaştım dün gece.
Hiç saat falan dinlemeyecektim de vicdanım el vermedi:

Boyut önemli burada aslında.
Zaman zaman elbette yenilebilir ama 1 ekmek boyutunu geçmese yeterli.

Ahh ne güzel demişsin Callancım.
Dün resmen tepinerek ağlayacaktım yemeklerin karşısında.
Midemde sanki kazı çalışması vardı. Hassastır da midem zaten. yandı, kavruldu.
Açlıktan da uyuyamadım ama olmaz dedim.

aldım bende sonunda buldum mistik çayı 2 gündür akşamları 1 fincan içiyorum da. pek beğenmedim tadını. :KK43:sütle nasıl yapılıyor. sütü kaynatıp çayı ona mı sallıyorsun. peki poşeti kaç dk bekletyiyorsun. ben bitene kadar içinde tuttum 2 gündür sonuna doğru acılaşmıştı tadı iyice. sütle güzel mi oluyor.:KK57:

Kızlar, modern family attım telefona, onu da bilgisayara bağlayıp, bisiklete geçeceğim. Keyfime demeyin. Öpüldünüz.
süper fikirr :KK66:

bende cuma günü spora başladım sonunda.

cuma callanetics yaptım 1 saat:KK9:
cumartesi spor yapmadım ama kızımla sahile falan indik parkda falan oynadık
pazar callanetics yaptım 1 saat:KK9:
pazartesi leslie 5 mile yaptım 1 saat o da.:KK9:
bugün de callanetics yapacağım Allah izin verirse:KK73:

bu şekilde bi gün leslie 5 mile bi gün callanetics yapmayı planlıyorum. leslie yi yaparkende callanetics yaparkende sıkılmadım hiç.

bu sefer callanetics i bilgisayrada açıp tv nin önüne koyup o ses türkiye eşliğinde yapmayı düşünüyorum.:KK28:

Hoşgeldin esracım bende yeniyim birlikte zayıflayacağız inşallah burası iyi olacak bizim için motivasyonu yüksek tutmak lazım ve buradakiş arkadaşlkar motive etmek için ellerinden geleni yapıyorlar hemen sarıp sarmalıyorlar çok sıcak dostluklar olur inşallah hep birlikte zayıflarız.

İnşallah canım :) bırlıkten kuvvet dogar

Doğacım, en son yazdığın mesaja dönerek, oradan takip edersen daha rahat edersin. Onun haricinde pembe olan alıntılanan kısım, alttaki cevap.

Belki büyük falan kabul ediyorsa, 300 gram olsa normal o zaman gibi

Yuppecim, dün ayakkabı ile yaptım da olay rahatladı.

Hoşgeldin aramıza Esracım.
En kısa sürede hedefine ulaşman dileğiyle..

Candycim, sanırım senin mesajında gördüm yakılan kalori kısmını.
Ben de bir aktivite ekleyince uyku+oturmayı da sayıyor. Çözebildin mi sen sorunu.

Şu Jillianı bir yapamadım ya tam ..

Callancım, hayranım sana süpersin.

Pek bir tatlı isteği ile uyandım, nasıl da iyi geldi mesaj.

Süpersin şeker.
Benim de acayip spor yapasım var bugün.

Evet hayatcım,en son kilona geldiysen girebilirsin.

Cok sagol canım

mistik çay tok mu tutuyor?

oğlum da ıspanak ve pırasa yemiyor. nasıl yapıyorsun ıspanaklı krepi?

haftalık geriye dönüp msj sayılarını saymak zor olmayacak mı? günlük mü saysak acaba. menüyle birlikte yazsak?
her gün biri bu bildirilen msj sayılarını takip edebilir.

Mistik çay beni acayip şişiriyor Seyyahcım, genelde de yorumları bu şekilde.

Günlük sayıp, bir dosyada birleştirip cuma günleri paylaşabilirsiniz. Zaten profilinizden tüm mesajları aratmak oldukça kolay olacaktır ama pek çok arkadaş yeni başladığı için günlük olarak 1 kişi kaydetmeye kalkarsa ekstra iş olacak tatlım.

Mistik çay nasıl birşey tarif eder misin canım

Serpilcim, bildiğin hazır çay mistik çay. Büyük merketlerde oluyor ama sütle yapınca beni tıkıyor da tıkıyor.

evet ya bu mesaj sayısını nasıl hesaplayacağız bide bu yüzde olayını anlamadım ben kaptan

Mesaj olayını, profilindeki tüm mesajlar kısmından bulabilirsiniz. Örneğin; 12 şubat 5 13 şubat 10 şeklinde cuma günleri listeleyebilirsiniz.

Yüzde için de anlatayım.
Geçen Cumaki kiloya x diyelim
Bu haftaya da y
(y-x)/x*100 formülü ile bulabilirsin.

kız senin taktiğinle dün leslie 5 mile i hiç sıkılmadan yaptım. :KK9:bilgisayarı tv nin yanına koydum karşısına geçtim bi ona bi ona baka baka yaptım ne zaman bitti anlamadım bile. o ses türkiye izlerkene bitiverdi. iyiki söylemişsin .:KK66: ben nasıl akıl edemedim bilmiyorum :KK70:

bende yeniden başladım modern family e 4. sezonda kalmışım ordan devam ediyorum. :KK66:bi bölümle bırakamıyor insan. :KK70:

aldım bende sonunda buldum mistik çayı 2 gündür akşamları 1 fincan içiyorum da. pek beğenmedim tadını. :KK43:sütle nasıl yapılıyor. sütü kaynatıp çayı ona mı sallıyorsun. peki poşeti kaç dk bekletyiyorsun. ben bitene kadar içinde tuttum 2 gündür sonuna doğru acılaşmıştı tadı iyice. sütle güzel mi oluyor.:KK57:

süper fikirr :KK66:

Aydacım çok sevindim.
Ben çok çabuk sıkıldığımdan yapamazdım bir şey, izlemek falan iyi oluyor.
İlk kez televizyona bağlayıp izledim de bugün, hiç bitmesin istedim. 1 bölüm atınca bıraktım mecburen.
Ozaly söylemişti bana Modern Familyi çok güzel oldu sporla.

Mistik çayı da şöyle yapıyorum. Yarım fincan kaynar su ile demliyorum. 2-3 dakika tutuyorum. Cezvede de yarım fincan süt ısıtıp, üzerine ilave edip içiyorum. Kimi zaman üzerine biraz da tarçın serpiyorum. Eşim pek sevmez bitki çaylarını ama kokusuna bayılıyor.

bende cuma günü spora başladım sonunda.

cuma callanetics yaptım 1 saat:KK9:
cumartesi spor yapmadım ama kızımla sahile falan indik parkda falan oynadık
pazar callanetics yaptım 1 saat:KK9:
pazartesi leslie 5 mile yaptım 1 saat o da.:KK9:
bugün de callanetics yapacağım Allah izin verirse:KK73:

bu şekilde bi gün leslie 5 mile bi gün callanetics yapmayı planlıyorum. leslie yi yaparkende callanetics yaparkende sıkılmadım hiç.

bu sefer callanetics i bilgisayrada açıp tv nin önüne koyup o ses türkiye eşliğinde yapmayı düşünüyorum.:KK28:

Süpersin şekerim.
Yaşasın spor yapmaak.

Kızlar, benim tansiyonum çok çabuk düşüyor.
Normalde de tuzu sevmem, o yüzden yemeklerimde tuz oranı oldukça azdır.
Sulu yemeklerde eşim içine tuz ilave eder.
Pilav ve makarna gibi şeyleri de ben tüketmiyorum, öyle idare ediyoruz ama tabi tansiyonumu çok etkiliyor.
Bugün 21 dakika ve 24 dakika olmak üzere 2 kere bisiklete bindim.
2. de inince başım döndü, aklıma turşu geliverdi. Normalde ödem yaptığı için tavsiye edilmez ama tuzu bir yerden almam gerektiği için artık gün içerisinde 2-3 minik turşu yemeyi planlıyorum.

09.02.2014 Menü Listesi - Callan olduğu için yapıyorum, hatam varsa affola ..

Callan,
Harika Menü+Su ve Sporla karşımızda

Yuppe, önerim birazcık protein miktarını arttırmandan yana, hem daha hızlı kilo verirsin, hem de kastan kaybetmezsin. Su+ Spor +

Doğa; protein miktarın çok az. En azından ara öğünlere yoğurt, süt ilave edebilirsin. Su+ Spor +

Candy; kendi adıma menünü gayet beğendim. Su+ Spor +

Servey; Gayet güzel menü Su+ Spor +

Hytsvncgzl; yalnızca 1 parça bitter var, onu da kaçamak saymıyoruz zaten. su? Spor?

Seyyah; Pırasalı börek? Protein miktarı oldukça az. Su+ spor+

Toplight; 1 minik ekler Su+ Spor +

Emine; Menü + Su+ Spor +

Ozaly; Makarna ve Patates ANCAKK günlerdir yemiyor ve hasta su? Spor?

Hm22; Menü + Su+ Spor +

ayda2kilogo;

speedy26;

Sinoki;

Fancy pency;

Morpapatyam;

Kollontai;

Günlük sayıp, bir dosyada birleştirip cuma günleri paylaşabilirsiniz. Zaten profilinizden tüm mesajları aratmak oldukça kolay olacaktır ama pek çok arkadaş yeni başladığı için günlük olarak 1 kişi kaydetmeye kalkarsa ekstra iş olacak tatlım.

Serpilcim, bildiğin hazır çay mistik çay. Büyük merketlerde oluyor ama sütle yapınca beni tıkıyor da tıkıyor.

Mesaj olayını, profilindeki tüm mesajlar kısmından bulabilirsiniz. Örneğin; 12 şubat 5 13 şubat 10 şeklinde cuma günleri listeleyebilirsiniz.

Yüzde için de anlatayım.
Bu haftaya da y

Aydacım çok sevindim.
İlk kez televizyona bağlayıp izledim de bugün, hiç bitmesin istedim. 1 bölüm atınca bıraktım mecburen.

Mistik çayı da şöyle yapıyorum. Yarım fincan kaynar su ile demliyorum. 2-3 dakika tutuyorum. Cezvede de yarım fincan süt ısıtıp, üzerine ilave edip içiyorum. Kimi zaman üzerine biraz da tarçın serpiyorum. Eşim pek sevmez bitki çaylarını ama kokusuna bayılıyor.

Süpersin şekerim.
Yaşasın spor yapmaak.

hm22 teşekkür ederim tatlım açıklamaların için

Yüzde için de anlatayım.
Bu haftaya da y

Aydacım çok sevindim.

Süpersin şekerim.
Yaşasın spor yapmaak.

ozaly değil canım modern family yi ben söylemiştim sana :KK66:

Arkadaşlar ben birazdan çıkıcam evde net bağlantım biraz sıkıntı ama bağlanırsam mutlaka paylaşıcam listemi bağlanamazsam yarın sabah yazarım bi sakıncası olmaz inşallah spor da yapmaya çalışıcam lesli felan evde idare edicez inşallah herkese bol vitaminli az kalorili bi akşam diliyorum yarına kadar hoşçakalın bu günlük benden bu kadar

Back
X