- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #134.001
Sevmek az kalir bir tik otesindeyim ama haklısin abartmamadan sevelimcumaya az kaldi
![]()
Aynen aynen :)
2-3 aralığında tutmayı planlıyorum kendimi.
Bugün anında toparladı beni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmek az kalir bir tik otesindeyim ama haklısin abartmamadan sevelimcumaya az kaldi
![]()
bizim iş yerinde birisi emekli oluyor baklava dağıtıyor almasan ayıp torunum oldu oğlum oldu tayinim çıktı içimden geldi vb vb vb baklava, petibor arasına güllü lokumlar falan. Yine ben 1tane aldım.Ne demek Serpilcim.
Pfff, ben zayıfladıkça hafızam iyice gidiyor.
Aydacım kusura bakma lütfen.
Güzel bir akşam olsun.
Yarın görüşmek üzere.
Baklava ne kız orada öyle.
Yarım saat tepindim de 110 kalori yakamadım valla, bak öyle düşün.
Hiç sıkıntı olmaz Lellicim.
Ben de her gün tartılıyordum ama son günlerde arada tartılmadığım günler oluyor.
inanmican ama az önce yaptım bu dediğini yedik bile ayça kaya dan görmüştüm bende. Şimdi senin yazdığını görünce şaşırdım valla. Ben tam tahilli ekmek unundan yaptım 1brdk un 1 brdk süt 2yumurta cirptim telle. Peceteyi yağa bandim onunla tavayi yagladim bi kere başka yağ koymadım.Ispanaklı krep
Kreplerinizi yapın ilk önce
Benim krep ölçüm
5 su bardağı süt
3.5 4 bardak un
4 yumurta tuz
Undan dolayi bazen ölçüm değişebiliyor
Daha sonra soğan yağda kavurup Salça atıyorum sonra ıspanaklı atıp pişirilir daha sonra tuz pul biber un biber atın
Ayrı bi tencerede Beşamel sosunu yapıyorum
Yağ ve un kavurup süt ve tuz kalıyoruz
Koyu kıvamda olmasi lazim
Sosumuzdan yarısını ıspanak tamamen pistikten sonra ocaktan alıp içine koyuyoruz
En son işlem Kreplerinizi içine uzunlamasina ıspanaklı koyup rulo seklinde sariyoruz üstüne besamel sosunu suruyoruz fırına vereceğiniz zaman rendelenmiş kaşar dökuyoruz
Ben yaptığım zaman 40 tn falan yapıyorum buzluga koyuyorum ordan fırına verip yendiği zaman tat aynı kaliyor
Aksam balık yanında az helva yedım heeeSabah peynırli tost,mistik cay
2 k mandalin,1 elma
Öğlen ezogelin ç, nohut y, roka,ayran
Tkahvesi
Aksam hamsı tava,salgam
2 lt su
canım leslie 1 mil yap 15 dk yapacaksan da fazla yorma 50 ip atlama yap en iyisi o yormazSuam grıpten ölcek gıbıyım ama yıne de yarım saat da olsa yuruyus yapma istıyorum ama hıc halım yokkk
Cok gecmis olsun cnm.bu ara salgin var Allah sifa versinnKızlar surunerek de olsa yuruyus yapacaktım esım soylendı gormuyor musun ne haldedın dedı gıtmeme ızın vermedı suan pert sekilde yatıyorum yalan oldu spor bu hafta artıdayım kesın nasıl ınat efıyor tambu kd da goruyorsunuz dımı
kız senin taktiğinle dün leslie 5 mile i hiç sıkılmadan yaptım.bilgisayarı tv nin yanına koydum karşısına geçtim bi ona bi ona baka baka yaptım ne zaman bitti anlamadım bile. o ses türkiye izlerkene bitiverdi. iyiki söylemişsin .
ben nasıl akıl edemedim bilmiyorum
kız sen nerdeyse her gün ciğer yiyorsun nerden buluyon ciğerleri iş yerine yakın ciğerci mi var merak ettim
bende yeniden başladım modern family e 4. sezonda kalmışım ordan devam ediyorum.bi bölümle bırakamıyor insan.
aldım bende sonunda buldum mistik çayı 2 gündür akşamları 1 fincan içiyorum da. pek beğenmedim tadını.sütle nasıl yapılıyor. sütü kaynatıp çayı ona mı sallıyorsun. peki poşeti kaç dk bekletyiyorsun. ben bitene kadar içinde tuttum 2 gündür sonuna doğru acılaşmıştı tadı iyice. sütle güzel mi oluyor.
süper fikirr![]()
çok geçmiş olsun, bu aralar acayip zatürre salgını var aman dikkat!Cok gecmis olsun cnm.bu ara salgin var Allah sifa versinn
ben kızımı uyutuyorum 8-9 arası uyuyor sonra yapıyorum.çok güzel fikir ama ben yapmaya kalksam ufaklıklar hayatta müsaade etmez![]()