- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #134.621
bugünlerde kendimi şiş gibi hissediyorum.sankı vücudum odem yapmış gibi.
bol yeşil çay içiyorum bu ara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünlerde kendimi şiş gibi hissediyorum.sankı vücudum odem yapmış gibi.
Bence de kaptanım. Bisikletten inmeyesim, açlıktan ölesim geliyor.
Kızlar harikasınız, hep eyvah geri kaldım gündemden diye takıma giriyorum ama kimse yazmamış.
Teşekkür ederim bensiz sohbete dalmadığınız için.
Şu nokta çok doğru morpapatyam; '' kaç günlük emeğimi çaldı..'' bu şekilde düşünerek kaçamakların önüne geçebilirsin bence.
dün çok sakindi grup. ben ara ara girdim ama kimse olmayınca kendi kendine de bişey yazamıyor ki insan :)nerdesiniz kızlar yaa callan ın hm nin ve benim işimiz var diye neden kimse takıma uğramıyor
candy ozaly speedy gözlerimiz sizi arııyor haberiniz olsun diğerleri ses vermişte sizden ses yok
menün her zamanki gibi güzel kaptanbugünki menümü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
ara
100 gr yoğurt
1,5 yemek kaşığı yaban mersini
öğle
ton balıklı salata
ara
3 wasa
20 gr labne
2 kuru kayısı
akşam
1 kase çorba
4 kaşık sebze yemeği
salata
su 2 lt oldu
spor
leslie 1 mil
2 km yürüyüş
mısır pirinç patlağı ne oluyor? kaç kaloriymiş?akşam giremıyeceğim için menumu şimdeden yazıyorum
Sabah:1,5 dilim tam buğday ekmeği,
1kk penır
8zeytın
domates
maydanoz
arada 1 tane mısır prinç patlağı
oğlen 1,5 kkepçe buğdaylı yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
salata
yarım portakal
ara
2 grisin 2si birarada nescafe
akşam
2 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 portakal
tavuk dürümdeki lavaş çok tehlikeli değil de simit ,patates kızartması ve sucuk tehlikeli . hepsinden az az yemişsin ama hepsi bir araya gelince baya kalorili i kahvaltı olmuş. makarnayı da keşke öğle öğününde yeseydinBu arada dünki menümle bugünü yazayım daha da birşey yemeyeyim
15.02.2015
Kahvaltı+öğle
Labne light peynir 40 gr
Simit çeyrek
4-5 adet patates kızaartması
Sucuklu yumurta 1-2 kaşık vardır.
Akşam
1 tabaklight ton balıklı mısırlı soya soslu makarna
Nonspor
Bol su :)
16.02.2015
Kahvaltı Nesfit çikolatalı
Light süt ile
Öğlen
dürüm tavuk döner + ayran
Akşama yemicem çünkü bugün dürüm aradan kaçıverdi
Çok acıkırsam nesfit yerim az
Spora bugün çok niyetliyim ama yapamıcam gibi baş ağrısı tuttu ilaç aldım ama leyla yaptı beni
Genede en azından squat yaparım
afiyet olsunDunku menum
Sabah omlet light peynir zeytin yesillik tam bugday ekmegi cay
Ogle komsumun ikrami nohut yemegi
Ara armut 2 light bisküvi
Aksam tarhana corbasi 1 dilim ekmek
2 litre su spor yok
malesef türk anne babalar bunu bekliyor yapacak bişey yok. bence isminin sonuna anne baba ekleyerek ve yıne siz demeye devam ederek sorunu çözebilirsin. ama aşağılarda yazdıklarını okudum sanırım bundan mutlu olmayacaksın. eşin de sıkıntı yapmıyorsa kv ve kp nin buna alışması gerekecekKızlar, benim yine sıkıntım var.
Biraz önce eşimin annesi ile babası aradı.
Telefondan iyi kötü duydum ama net anlayamadım.
Hm neden bize anne-baba demiyor tarzında bir tema vardı anladığım kadarıyla.
Sonra babası beni istedi.
Ben nasılsınız diye sordum? Nasılsınız? dedi o da.
Ben kimim ben, nasılsınız diye sorulur mu falan dedi.
Ne diyeyim dedim.
Kitlendim resmen.
Kem küm ettim, konuşmayı geçirtirdim.
Ben bu şekilde konuşmaktan memnunum ama bunu nasıl kırıcı olmadan ifade edebilirim? Lütfen bir el atın bana.
okadar çok sey unutuldu ki malesef haklısınız bu da unutulacak. ateş düştüğü yeri yakıyorNe yazık ki çok haklısın Yuppecim.
İnsanların canice öldürüldüğü bir ülkede çok farklı şeylere üzülebiliyorum. Burada çok dillendirmeyi istemediğim bir konu. Ağlamaya başlıyorum konuştukça bu konuda. Ne yazık ki ülkemizde Özgecan, en fazla 1 ay konuşulacak. Zamanında Münevver Karabulut cinayeti vardı. Ne oldu? Unutuldu gitti.
Yuppecim, demek istemiyorum ama hiç bir şekilde.
Dersem kendimi mutsuz hissedeceğim.
Callancım, aslında zorlasam kendimi elbet bir şekilde derim ama istemiyorum hiç.
Zaten, babasının sürekli benim dediğim olur tavrında bir konuşması var.
Eşim de sinir oluyor bu tavrına. He diyor geçiyor takmıyor.
Çok mutsuz etti bu konuşma beni.
doğru diyorsun canım, ama pazar kahvaltısı biraz şenliklli oluyor böle :)tavuk dürümdeki lavaş çok tehlikeli değil de simit ,patates kızartması ve sucuk tehlikeli . hepsinden az az yemişsin ama hepsi bir araya gelince baya kalorili i kahvaltı olmuş. makarnayı da keşke öğle öğününde yeseydin
dün çok sakindi grup. ben ara ara girdim ama kimse olmayınca kendi kendine de bişey yazamıyor ki insan :)
menün her zamanki gibi güzel kaptan
mısır pirinç patlağı ne oluyor? kaç kaloriymiş?
tavuk dürümdeki lavaş çok tehlikeli değil de simit ,patates kızartması ve sucuk tehlikeli . hepsinden az az yemişsin ama hepsi bir araya gelince baya kalorili i kahvaltı olmuş. makarnayı da keşke öğle öğününde yeseydin
afiyet olsun
malesef türk anne babalar bunu bekliyor yapacak bişey yok. bence isminin sonuna anne baba ekleyerek ve yıne siz demeye devam ederek sorunu çözebilirsin. ama aşağılarda yazdıklarını okudum sanırım bundan mutlu olmayacaksın. eşin de sıkıntı yapmıyorsa kv ve kp nin buna alışması gerekecek
okadar çok sey unutuldu ki malesef haklısınız bu da unutulacak. ateş düştüğü yeri yakıyor
günaydın arkadaşlar dünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği ile peynirli yağsız tost
yeşil çay
ara:kuşburnu
öğle: 1 kase ezogelin çorbası
salata
2 dilim beyaz ekmek
ara : çay leblebi
akşam:3 yemek kaşığı bezelye
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
ara: 1 bardak tarçınlı süt
spor: 1 mil leslie
su:2 lt olmamıştır malesef
dün çok sakindi grup. ben ara ara girdim ama kimse olmayınca kendi kendine de bişey yazamıyor ki insan :)
menün her zamanki gibi güzel kaptan
mısır pirinç patlağı ne oluyor? kaç kaloriymiş?
tavuk dürümdeki lavaş çok tehlikeli değil de simit ,patates kızartması ve sucuk tehlikeli . hepsinden az az yemişsin ama hepsi bir araya gelince baya kalorili i kahvaltı olmuş. makarnayı da keşke öğle öğününde yeseydin
afiyet olsun
malesef türk anne babalar bunu bekliyor yapacak bişey yok. bence isminin sonuna anne baba ekleyerek ve yıne siz demeye devam ederek sorunu çözebilirsin. ama aşağılarda yazdıklarını okudum sanırım bundan mutlu olmayacaksın. eşin de sıkıntı yapmıyorsa kv ve kp nin buna alışması gerekecek
okadar çok sey unutuldu ki malesef haklısınız bu da unutulacak. ateş düştüğü yeri yakıyor
servey im ben haberler gelince özgecan la ilgili inan kanal değiştiriyorum yüreğim dayanmıyorKızlar ozgecan ile ilgili detayları okudum kanım dondu dusunuyorum da bır ınsan nasıl o sekle burunebılır nasıl oldurebılırsın nasıl canlı canlı bılek kesersın tavuk mu bu nasıl yakarsın ıcıne canavar mı gırdı o annenın uzuntusu cogumuz anneyız sutu verdım sabah cıkmadan dedı dusunsenıze o yasa getır prenses gıbı ote yandan katılın annesının roportajını dınledım o da yanıyor evlat ıste allahım cok zor nasıl bır ulke olduk ne oldu bıze
canım normalde zayıflama yarışmalarına girmek isteyenler topiğine yazıp ordan davet alman gerekir ama bizim de üye eksiğimiz var kendinden bahsedermisin birazselamlar zayıflama takımına katılmak için gelip öylece kuralları okudum ve kabul ediyorum demek yeterli oluyor mu?
Dinlen barı ben hala surunuyorum yaaaa sorma bu sabaha kdr bakmadım detaylara bugun dayanamadım sok oldumservey im ben haberler gelince özgecan la ilgili inan kanal değiştiriyorum yüreğim dayanmıyor
çok zor bir durum allah ailesine sabır versin
bu arada dr 3 gün rapor verdi dinlenmeden geçmez dedi öğleyin büyüğün veli toplantısı var ona aktılıp eve gideceğim
neye bakınca şok oldun tatlım merak ettimDinlen barı ben hala surunuyorum yaaaa sorma bu sabaha kdr bakmadım detaylara bugun dayanamadım sok oldum
canım normalde zayıflama yarışmalarına girmek isteyenler topiğine yazıp ordan davet alman gerekir ama bizim de üye eksiğimiz var kendinden bahsedermisin biraz
Kızlar ozgecan ile ilgili detayları okudum kanım dondu dusunuyorum da bır ınsan nasıl o sekle burunebılır nasıl oldurebılırsın nasıl canlı canlı bılek kesersın tavuk mu bu nasıl yakarsın ıcıne canavar mı gırdı o annenın uzuntusu cogumuz anneyız sutu verdım sabah cıkmadan dedı dusunsenıze o yasa getır prenses gıbı ote yandan katılın annesının roportajını dınledım o da yanıyor evlat ıste allahım cok zor nasıl bır ulke olduk ne oldu bıze
Bişey okumuştum, ingilterede bır kızı otoparktaktan cıkan bırı korkutuyor mahkeme sonucu 7 yıl 7 gun ceza alıyor soruyorlar yargıca cok degıl mı dıye acıklama ıbret verıcı, dıyor ki korkutmanın bedeli 7 gun, bır daha otoparkta yada dısarda dolasırken kadınların yasayacagı korkunun bedrli 7 yıl......................allahım bız bu adaletın neredındeyız ????????
servey im ben haberler gelince özgecan la ilgili inan kanal değiştiriyorum yüreğim dayanmıyor
çok zor bir durum allah ailesine sabır versin
bu arada dr 3 gün rapor verdi dinlenmeden geçmez dedi öğleyin büyüğün veli toplantısı var ona aktılıp eve gideceğim
Hm seni cok severim o yuzden yorum yapayım anlıyorum seni demek ıstemıyorsun en doğal hakkın ama ben anne ve erkek annedı oldugum için soyle dusunuyorum ilerde gelinim bana sız derse anne demezse uzulurum heeonu zorla mıyım tabıkı hayır ama soyle dusun bıtanem ne cıkar desen anne deyınce harbıden annen mı olur ztn sen duvarını oruyorsun araya kıydugun kapıyı sen ıstersen acarsın ztn bu kdr sıvrı köşeli olmamalı mesrla ben adını soyler yanlarına anne baba koyarım esım bışey demez esım de benım aileme annem babam der neden mı cunku bızımkiler cok sever onu belli ederler o kendılıgınden der benım de hoşlanmadıgım bır suru tanıdıgı var ama gozlerınden anlıyorum nsl davransam mutlu olacagını ne olcak servey olmezsın ya dıyorum ve ıyı davranıyorum esım mınnettar gozlerle bakıyor bana dıyeceğim su ki yaslı ınsanlar be kuzucum ne cıkar desen ha adı ha anne anlamını doldurmadıktan snr mutlu olsunlar kızma sakın hm cım yuvarlak olmalı sıvrı olunmamalı baksanıza evlilikler surmuyor artık kimse alttan almıyor herkes benım dıyor eskiler nasılmış insan degıl mıydı onlar
Hunharca olduruldugunu bılıyorum ama detayını bilmiyordum işte yolu degıstırdıgını kızın bıber gazıyla kendını koruma ıstegı kıza cok ıstedıgım halde tecavuz edememiş olmanın verdıgı hayıflanmayı anlatması kızın kafasına vurarak etkısız hale getırdıgını hırıltı duymasından kaynaklı defalarca bıcakladıgını snr hala canlı oldugundan emin oldugu için ıkı bılegını kesmesi, parmak ızını kaybettırme maksadıyla yapması, snr tam olsun dıye kac kes oldugunu bılmeden bıcaklaması, yetmemiş 5tl lik benzın ısteyıp gorurup yakması kanım dondu ığrenıyorum bır kadınla bırlikte olma ıstegının önlenemez karsı konmaz vahsetıne inanamıyorum burası neresıneye bakınca şok oldun tatlım merak ettim
canım ilk sayfada kurallarımız var şu an kaç kilosun kaç kiloya düşmek istiyorsun kilolarının sebebi ne mesela hamilelik falan mı ve de azimli olmak gerçekten istemek gerekli zayıflama olayını başlayıp da 2 gün sonra pes etmek uygun olmuyor eğer azimliysen günlük en az 5 mesaj yazarım sporumu yaparım menülerimi düzenli yazarım dersen ve ilk sayfadaki kurallarını kabul edersen bekleriz 5. takımafazla kilom var vermem gereken. amacım dengeli beslenme ve egzersizi hayatıma dahil etmek istiyorum. bir kaç güne kadar platese başlicam mesela. ve dünden beri yediklerime dikkat ediyorum ve akşam 6 dan sonra yemek yememe kararı alıp. kahve ve siyah çayı yerine bitki çayına yöneldim. su tüketimimi artırdım. şu an 44 bedenim hedefim 38 bedene düşmek :) daha önceki sağlıklı bedenim yani :)