burçak ın kalorisine bakacağım şimdi ben de merak ettim. çok severim kendisini. bi biskrem bi burçak.
benim oğlan maşallah çok yaramaz değildir ama ben çok çekinirim başkasının evinde kıracak dökecek diye. rahatsız olacağım evlere de gitmiyorum artık. bizim evde kırsınlar döksünler sorun değil ama anne öyle umursamaz şekilde oturunca kırdığı şeyi annenin kafasında tekrar parçalayasım geliyor.
geçen cumartesi anneme misafir geldi. çocukların hepsi erkek. 2 tanesi de kuzen. oğlumla biri araba için kavga ederken itiştiler. ikisi de üç yaşında. sonra çocuğun 5 yaşındaki kuzeni oğlumun sırtına öyle bir yumruk attı ki

güya kuzenini korudu benim oğlandan

çok kötü oldum biden sesim yükseldi enes ne yaptığını sanıyorsun sen diye bağırdım çocuğa. ama annem çok etkilendi. birdaha böyle bişey yaparsan seni eve almam gelme madem birdaha bize dedi. ya da siz geldiğinizde burcu ablanlar gelmesin . onun daha ne kadarlık canı var öyle vurulur mu falan dedi. çocuğun annesi (kuzen sayılır) çok bozuldu . kızardı falan. anneannesi( annemin kuzeni o da) de aşırı bozuldu. kırıldılar anneme. ama annem haklıyıd. bütün akşam oğlumu itip kaktı bişey demedik. yakasından tutup hırpaladı bişey demedik misafir diye. en son öyle vurunca bardak taştı annemde. lafını da sakınmaz hiç. ay çok uzun oldu kusar bakmayın ama içime işlemiş anlatmak istedim.
ben eltimle bir kere telefonda konuştum daha . doğum yapmıştı hayırlı olsun diye aradım. 2 yıllık evliler.
bana da popoları çok byük geldi. meğer modaymış :)