Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, işlerimi ayarlayayım derken geçmişi okuyamadım.
Yarın, eşimle tanışma yıl dönümümüz.
Genellikle gece 00.00'da kutlamaya başlayıp, ertesi gün aynı saate kadar devam ediyoruz, sonra da sabah oluyor zaten.
O yüzden ben pazartesiye kadar müsadenizi isteyeyim.
Hepinizi öpüyorum.

Genellikle gece 00.00'da kutlamaya başlayıp, ertesi gün aynı saate kadar devam ediyoruz, sonra da sabah oluyor zaten.
Hepinizi öpüyorum.
Bak keyfıne hayatım

Sağol canim :))) kabul edilir miyim peki :)
Canım haftasonu sessız olur buralar pazartesı gunu full kadro burda oluruz kaptanımız karar verır sayımıza gore 1.sayfada kurallar yaxıyor hergun menunu bıldırıyorsun aktıf olarak katılman lazım 2.haftadan snr listeye gırıyon ama toplight kaptanımız gelince bılgılendırır emınım basarcaksın esın ıcın degıl once bunu kendın için ıstemelisinnn

Merhaba kizlar ii aksamlar

Selam difrize içi su dolu plastik oyuncaklardan koy soğuk soğuk onu ısırıyorlar çok iyi . Belki de kullanıyorsundur . Kolay gelsin!
Elleri usuyo askitomun yaz olsa neysede kis ya buz kesiliveriyo elcikleri dislikti vs idare edioz iste yinede tesekkur ederim canimm

Bugunki menum
Sabah kahdalti yapmadim 11 de yataktan ciktim oglum uyumadi gece :(anca bebikleri doyurabildim
Su
Ogle ikindiye yakin bezelye yemegi 1 dilim tam bugday ekmegi su
Aksam ezogelin corba 1 dilim ekmek 2 kare cips asiriverdim
2 litre su spor yok simdi diceksiniz uyuyunca yap spor uyumuyor oglum uyuyuncada ben az dinleniyorum bide kizim var boyle bikac zaman idare edicem artik huyu suyu duzelene kadar
kilo milo hic kalmicak bu gidisle bende hadi inşallah :)
Iyi geceler kizlar

Kahvaltı yapamadım direk öğlen yemeği yedim 2 lt yaklaşık şu içtim spor yok regl olduğum için sancılı geciyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-21-23-13-56.webp
    Screenshot_2015-02-21-23-13-56.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 79
Hepinizi öpüyorum.
ayyy cok tatlısınız sizzz yaaa
benim favori çiftim,maşallah size
biz de 18 martta tanıştık,biz özel günleri kutlamıyoruz ama tanıştığımız günün ayrı bir önemi var bizim için de, ben de özel bir gün planlamak istiyorum,bakalım...

Bugunki menum
Sabah kahdalti yapmadim 11 de yataktan ciktim oglum uyumadi gece :KK43:anca bebikleri doyurabildim
Su
Ogle ikindiye yakin bezelye yemegi 1 dilim tam bugday ekmegi su
Aksam ezogelin corba 1 dilim ekmek 2 kare cips asiriverdim
2 litre su spor yok simdi diceksiniz uyuyunca yap spor uyumuyor oglum uyuyuncada ben az dinleniyorum bide kizim var boyle bikac zaman idare edicem artik huyu suyu duzelene kadar
kilo milo hic kalmicak bu gidisle bende hadi inşallah :)
Iyi geceler kizlar
aynı durumdayız.. kızım sayesinde eriyip gidiyorum ben de :)

Merhaba arkadaşlar zayiflamaya karar verdim ve kadinlar sitesini yeni keşfettim gezinirken de sizi gördüm ve galiba en başarılı olan grupsunuz maşallah:) benide araniza alir misiniz 85 kiloyum 1 59 boyum 24 yasindayim evliyim 4yasinda cocugum var 5senedir ayni kilodayim idael kilom 60 inşallah banda yardim edin nolur çok ihtiyacım var kocam kilolu olmami istemiyo :KK43:
canım ilk sayfaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor
daha önce baska takımda yarıstın mı

Günaydın kızlar
Ben dün smoothie macerama başladım ve bir kez daha HM ye şaştım kaldım
Kahvaltı muzlu armutlu light süt (hiç tavsiye etmem güzel olmadı zor içtim)
Öğlen muzlu elmalı az ballı light süt (bak bu güzel oldu)
Yalnız benim karnım hiç doymadı hep açtım su içip durdum yemeyim birşey diye
Akşam kocamın rakı balık davetine karşı koyamadım
Sahile gittik,yarım tava yedim valla.üstüne az helva ohh ne gitti. ;)
Bu arada çıkmadan jillian level 2(aman tanrım) mi ve 60 squatımı yaptım.

kızlar hmcim smoothiyle doyuyordu çünkü o uzun zaman dukan yaptı,midesi küçüktü,uzun zamandırda porsiyonları baya küçüktü
benim de zamanla midem küçüldü,şimdi ben de büyük porsiyonlar yiyemiyorum
kaçamak yok değil mi haftasonu
ozalycim helvayı görmedim:KK12:

slm hanımlar
callan ne yaptın saçların
hayrîş hoşgeldîn aramıZa callan ın dedîklerini tutarsan kısa sürede sağlıklı olarak kg verîrsîn
kızlar ben gala öksürüyorum çok kötü astım krizine girer gibî yarın tekrar dr a gitmeyî düşünüyorum menülerim saçma o yüzden yazmıyorum öksürük geçsin diye ballı karabiberli sütler tereyağlı pekmezler aklınıza gelen her türlü kocakarı ilaçlarını yapıyorum sizin bildiğinşz başka yöntemler var mı

Back
X