Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tecrübe ettınmi bu diyeti canım
bu anlattığım dukanın atak dönemi
çoğu insan uygguluyor,ben de iki kere uyguladım ve ikisinde de iyi sonuçlar almıştım,tam olarak kaç kg verdiğimi hatırlamıyorum ama ben şok diyetlere karşı olduğum için ani kilo vermelerden kaçınıyorum,ani kilo verilecekse en iyisi dukan bence
bir de dukanda tatlandırıcılı icecekler serbest: zero gibi ben gazlı içecek içmeyi de bıraktım,zaten şimdi ideaal kiloma da ulaştığım için,tek yapmam gereken sağlıklı ve dengeli beslenmek
aa bir de 1 yemek kaşığı tam buğday kepeği tüketmen lazım hergün,kabızlığı önlemek için

bu anlattığım dukanın atak dönemi
çoğu insan uygguluyor,ben de iki kere uyguladım ve ikisinde de iyi sonuçlar almıştım,tam olarak kaç kg verdiğimi hatırlamıyorum ama ben şok diyetlere karşı olduğum için ani kilo vermelerden kaçınıyorum,ani kilo verilecekse en iyisi dukan bence
bir de dukanda tatlandırıcılı icecekler serbest: zero gibi ben gazlı içecek içmeyi de bıraktım,zaten şimdi ideaal kiloma da ulaştığım için,tek yapmam gereken sağlıklı ve dengeli beslenmek
aa bir de 1 yemek kaşığı tam buğday kepeği tüketmen lazım hergün,kabızlığı önlemek için

canım dukan diyetin de günde 1 veya 2 yumurta var

ben yumurta yıyemıyorum.safakesemde sıkıntı var

onun yerine ne yicem

Kızlar, battaniye ihtiyacınız varsa Madam Coco'nun sitesinde çok güzel battaniyeler var. Dokusu çok net belli değil sitede ama arkadaş almış ben de beğendim sipariş verdim. Bayılıyorum yumuşacık şeylere.
canım indirim zamanında hele fiyatları çok uygun oluyor battaniyeleri çok güzel çift kişilik 40 tl ye geliyor
ya kızlar ben hiç iyi yemek yapamıyorum,sadce sağlıklı az yağlı az tuzlu,buharda pişmiş,hep kendime göre iyi yemekler yapıyorum..ne yapacağız beni..misafir gelince önüne koyabileceğim sarmalarım ksırılarım böreklerim çöreklerim yok,hep köt yapıyorum..moralim bozuk:cry::cry::cry:
canım bozma öoralini zamanla öğrenirsin hem illa misafire sarma börek çörek yapmana getek yok çok güzel salatalar car onlardan yaparsın bi de hazır yufkalardan börek yapmayı öğrensen yeter çeşit çeşit salata daha güzel olur şimdi gerşey hazır satılıyor ben kendim yapıyom ama gecen konyadayken kuzenim ev yapımı börek ve kek yapan bi yer bulmuş aslında çok da becerikli ama bebişi seninki kadar misafire gep ordan söylüyorum ben yaptım zannediyorlar dedi boşver tatlım
morpapatyam sıkma canını kg knusunda callan püf noktalarını söylemiş 2-3 gün dukan yaparsın yumurta yerine de çok tavsiye etmesemde salam falan koauabilirsin onda serbest bolca peynir yersin köfte olur

aa bulukta patlıcan vardı. türlü yapayım ben de akşama . yaşa sen yuppe :) menü e güzel olmuş hee.
Ay sevindim simdi sana ilham oldu canim :)
benden de bi cacık olmaz 57.9 sadece 100 gram verdim ya:mad::mad::mad::mad: kilo vermek gittikçe zorlaşıyor
Canim ben hic spor yapamiom ki tum gun pis pis yapiom uyuyuncada aman diom dinleniyim 2 dakka suyu az ictigmi farkettim simdi damacanaya yqpiscam sanki bide motivesyon eksikligi hissediyorum kendimde salivercekmisim gibi gelio sonra diom kendine gelll
Bi garip haldeyim iste

canım şok diyet listesi olan arkadaşlar varı. harbiden şok. yanı baya baya az yıyorlar. ne kadar sağlıklı bilmıyorum ama diyetisyen listesi sonuçta. ulaşabilirsem listesine paylaşırım.

kızlar şimdi büroya geldim çok açım ve hamburger söylemişler pino dan (eskişehirliler pino diyorum :) ne yapcam ben şimdi kızlar . dün öğlen de simit yedim dünya kalori aldım. dengeleyeceğim diye gece aç yattım. bu gün de akşam patates yemeği yapmayı düşünüyordum o da karbonhidrat.
pino hamburgeri yenmez mi anacım yaaa arasında rus salatası filan uffff esk e gidince mutlaka yiyecem. :KK70:

Ay sevindim simdi sana ilham oldu canim :)
evet ilham oldun gerçekte . ne sebzesi pişirse diye düşünüyordum.
pino hamburgeri yenmez mi anacım yaaa arasında rus salatası filan uffff esk e gidince mutlaka yiyecem. :KK70:
ufacık geldi ya. iyimi kötü mü bilmıyorum ama erkekleri doyurmadı. beni de doyurmadı valla. o kaloriye daha doyurucu bişey yiyebilirdik :( ama pino yıne de burger kıng e göre falan çok çok iyi.
Merhaba kızlar yeni yeni kendime geliyorum grip öksürük devam ediyor halla 1,5 ay içinde ikinci kez oldum
salgın var cnm ve dinlenmeden geçmiyor.

akşam beşiktaş maçı varmış. büroda izleyeceklermiş. bir sürü alışveriş yapmışlar cips bir falan. yarın sabah büroyu nasıl bulurum bilmıyorum artık

canım indirim zamanında hele fiyatları çok uygun oluyor battaniyeleri çok güzel çift kişilik 40 tl ye geliyor
canım bozma öoralini zamanla öğrenirsin hem illa misafire sarma börek çörek yapmana getek yok çok güzel salatalar car onlardan yaparsın bi de hazır yufkalardan börek yapmayı öğrensen yeter çeşit çeşit salata daha güzel olur şimdi gerşey hazır satılıyor ben kendim yapıyom ama gecen konyadayken kuzenim ev yapımı börek ve kek yapan bi yer bulmuş aslında çok da becerikli ama bebişi seninki kadar misafire gep ordan söylüyorum ben yaptım zannediyorlar dedi boşver tatlım
morpapatyam sıkma canını kg knusunda callan püf noktalarını söylemiş 2-3 gün dukan yaparsın yumurta yerine de çok tavsiye etmesemde salam falan koauabilirsin onda serbest bolca peynir yersin köfte olur
kaptanım çokk sağol moralimi yükseltiyorsun,iyiki varsın :KK60:

Bugun yediklerim
kahvaltı iki dilim buğday ekmeği
peynir yumurta zeytin

Öğlem arası avuç içi kadar üzüm

Aksam fırında tavuk ve salata

Yaklaşık 2 lt su

Gec dalganı 70 lerdeyız ya hala

Callan 60 gosterıyon dımene ınanmak ısterdımmmm moral olsun dıye yapıyon dımıııı
yok serveyim ben çok acımasızımdır kilo konusunda,bana bulaşan rejime giriyor
annem kilo vermeye başladı, kardeşim rejime girdi,daha doğurmamış görümcemin kafasına emzirme dönemi aşırı yeme diye baskı yapıyorum-çünkü buralarda süt olsun diye aşırııııı yemek adetten!!öyle böyle değil 3bin-4bin kcal,beni de 1 ay öyle beslediler,sonuç:1 AYDA 5 KG :eek: hem de okadar emzirmelere süt sağmalara rağmen..sonra okadar beslenince mide doymak bilmiyor,yuppenin dediği gibi 1 büyük pizza yedikten sonra insan doymaz mı,doymayabiliyrmuş meğer
eltimi de etkiliyorum
çünkü kilo konusunda çok ciddiyimdir ben
gevşek olanı sevmem
senin tarzını seviyorum,burdaki menülerin sporun hep güzel,artı pozitif bir insansın,kendini geliştiren güçlü kariyerli bir kadınsın,tam benim tipimsin:KK60:

Back
X