- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #135.621
inanmayacaksın ama ben dün 2kg artıdaydım,bugun artık tartıya cıkmadımValla bu hafta ben 2 kg artı cıkabılırımmm
Gunaydın bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanmayacaksın ama ben dün 2kg artıdaydım,bugun artık tartıya cıkmadımValla bu hafta ben 2 kg artı cıkabılırımmm
Gunaydın bu arada
aynen dagyolcum katılıyorumServercim icimden hic istek gelmiyir demissin ya seni cok iyi anliyorum insana buyuk bir nimet olarak verilen beyin gucumuzu ne kadar kullanirsak o bizi hedefe goturecektir zihne odaklanip kendimizi sartlamamiz lazim basarilar...
Valla bu hafta ben 2 kg artı cıkabılırımmm
Gunaydın bu arada
Hm cim ben kilo verınce ben de popo bacak kalmaz basenlerın yan tarafında ıhrenc bır cıkıntı oluştu yapmıyacagım artık leslie cunkü fena oldu dıkkat ettım leslie de de var basen cok rahatsızım yıllardır yuruyus yaparım hıc bole olmadı bacaklarımın altı kalındır yuruyusten ama basen cıkıntım yoktu
Herkese gecmiş olsun guzeller
Benım de oglan ıyılesmedı henuz
Dağyolu hosgeldınnnnnn
Icımden hıc dıkkat etmek spor yapmak gelmıyor sadece burada sızınle sohbet etmek ıstıyorummmm
kızlar bugun hafif geçirmeye kararlıyım
şimdilik iyi gidiyorum
sabahtan beri ev işi ile uğraşıyorum
kızım uyursa tae bo yapacağım,1 saatlik kalorisi 400 kcal civarıbeni ancak böyle spor paklar
bas gaza callan basssyeme yeme koşşş
yemeği unut,sana kesinlşkle zevk vermiyorum,hadi şu işleri de yap öyle yersin
ey nefsimm seni oyalayacağım,yedireceğim diye kandırıp yedirmeyeceğim
cumaya yeniden 57yi görmezsem başımı taşlara vuracağım![]()
kızlar hastaneden yeni geldim küçükte beta büyükye otit benimki de köyüleşmiş 1 hafta daha rapor verdi acaip halsizlik var
dagyolu hoşgeldin kozlar takım size emanet
canım size de geçmiş olsunçook geçmiş olsun acil şifalar
İnanırım hayatım al benden de o kdrinanmayacaksın ama ben dün 2kg artıdaydım,bugun artık tartıya cıkmadım
bu arada 1 kibrit kutus peynır 30-40 gram anca yapar diymi
listemde peynir gramajı fazla diymi
kızlar hastaneden yeni geldim küçükte beta büyükye otit benimki de köyüleşmiş 1 hafta daha rapor verdi acaip halsizlik var
dagyolu hoşgeldin kozlar takım size emanet
kızlar takıma yeni arkadaşlar çağırdım ilgilenirseniz sevinirim
Hm cim ben de aynı seyı dusunmustum ama cıddı basen var kadında hatta leslie geubunda bırı basenlerım kalınlastı yazmış gulmuştum içimden bıraktım ben 15 gundur yapıyordum bakınca ciddi bır cıkıntı oldu
geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.birbir dökülüyoruz10 numara doyurucu papatyam.
Kızlar, heralde tansiyonum düştü. Başım dönüyor. Bir bardak tuzlu ayran içip yatağa atıyorum kendimi.