Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın 5.takım güzellerİ.
Motivasyonum tavan.
Belli oluyordur zaten. :KK66:
Bu Hafta iş yoğundu. Kızım hastaydı ateşlendi.biraz yorucu bir haftaydı.pekte giremedim ama hep takip ettim yazılarınızı ama şimdi kızım iyileşti.ateşte yok çok şükür.
Ayrıcaaa
Dün alışverişe gittim pantolon sıkıntım var biliyorsunuz. Neyse girdim mağazaya topladım 40 beden bir kaç pantolon deneyim dedim.birini giydim bol.dedim bol kesim herhalde. Başka giydim bol.ama hala kabullenemiyorum 40ım büyük olduğunu.sonra 38.aldım birtane aaaa oldu. Derken 2 pantolon aldım 38 beden. Yahu bende bri sevinç anlatamam.
Kızlar bı 2 haftadır yediklerime aşırı dikkat etmesem de sporumu hiç ihmal etmedim.
Söve söve jillianımı ve aBs challenge ı yaptım hergün.çok çok etkisini gördüm ve Kilo vermekten ziyade vücudum çok şekillendi.
Ay ne yazmışım sabah sabah :KK66:
Benden böle işte :KK66:
oooo süperrrrr tebrk ederm sni tatlmm ;) darisi bana olsn inşallah

Kizlar brazdan ebru salli baslick tv de netten bakip hangi kanal oldugunu görebilrsnz smdi burda isim vermk yasak felandr banada ceza vermesnler :)

Havalar duzeldıkce bunu yapmak ıstıyorum hem de 15 dk degıl yarım saat tempolu işyerınde ıs kıyafetı gıyıyorum nasılsa esofmanla gelirım boyleceee

Bır de artık kilo vermey takmıyorum kaldırdım tartıyı stres yapıyorum snr yemeklerı abartmadan yasayacagımmm

darısı başıma tatlım yuppe nerelerde canım yaaa
canım yuppe dolap boşalt doldur boşalt doldurdelirmiş durumda ;)

oooo süperrrrr tebrk ederm sni tatlmm :KK66: darisi bana olsn inşallah
Teşekkür ederim
Olucak spor+sağlıklı beslenme olunca olmamasının ihtimali bile yok.
Hele ki ben yapmışsam siz hayli hayli hemde daha kısa sürede yaparsınız.
Ben her diyete pazartesi başlıyorum salı bırakıyordum ama takım sayesinde tutundum bırakmadım

Bır de artık kilo vermey takmıyorum kaldırdım tartıyı stres yapıyorum snr yemeklerı abartmadan yasayacagımmm
Evet ya gram gram say bitmiyor o kilo. Tartıyı boşver ama sadece yürüyüş değil
cardiolu absli bişiler yapmak lazım kesinlikle
Bende koşu bandı vardı kullanıyordum 45 dk
ama bu etkiyi görmedim ben koşuda
inanki

Bu arada bakmayın jilliandan nefret ediyorum ama onun sayesinde ne güzelleşti vücudum ya.
Jillianı bana takımdan biri söylemişti kim söyledi hatırlamıyorum ama onda da ayrıca çok teşekkür ederim :KK66:
lesliyi cd ye yazdırmıştım evde dvd den yapıyordum. jillian ı da öyle bişey yapabilsem ne iyi olacak.
Sabah oğlumu krese bıraktıktan sonra yol ustunde yuruyus yolu var spor ayakkabım yanımdaydı ındım 15 dk yurudum snr işe gıttım spor benım de vazgecılmezım ozalyyy cok mutlu oluyorum yapıncaaaa
yürüyüş can gerçekten. ama havala rısınmadı bi türlü. bi de kızlar duymuşsunzdur eskişehirde bi kadın öldü köpek saldırısından. zaten sokak köpeklerinden korkuyordum şimdi ev iş arasını yürümeye daha çok korkakr oldum. çok sokak köpeği oluyor.
inanmak da istemıyorum köpek saldırısından öldüğüne ama şahitler var . köpekler resmen parçalıyormuş kadının cesetini.

ben de kilodan çok vucut yapısıyla ilgileniyorum aslında. şu göbekten rahatsızım. birde bacak kalınlığımdan. jıllıan incelmenize yardımcı oldu mu kızlar

lesliyi cd ye yazdırmıştım evde dvd den yapıyordum. jillian ı da öyle bişey yapabilsem ne iyi olacak.

yürüyüş can gerçekten. ama havala rısınmadı bi türlü. bi de kızlar duymuşsunzdur eskişehirde bi kadın öldü köpek saldırısından. zaten sokak köpeklerinden korkuyordum şimdi ev iş arasını yürümeye daha çok korkakr oldum. çok sokak köpeği oluyor.
inanmak da istemıyorum köpek saldırısından öldüğüne ama şahitler var . köpekler resmen parçalıyormuş kadının cesetini.
aman allah esirgesin seyyah cım bende korkarım köpek saldırısından
bu arada az sonra dr randevum var gecen hafta tomografi çektirmiştim onu göstereceğim
öğleden sonra gelirim görüşmek üzere

Back
X