- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.981
şefkat tokadı :)Evet geliyor geliyor uzaktan bir beş kardeş görüyorummmmm![]()
şimdi ben bad cap olacağım
herkes bana sinir olacak
ama zayıflayınca iyi ancaklar inşallah:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şefkat tokadı :)Evet geliyor geliyor uzaktan bir beş kardeş görüyorummmmm![]()
ozalycim bu haberlere cokkk cokkk sevindimKızlar bu arada bugün itibariyle Jillian Level 1 ve 2'den sonra 6 week 6 packs e başlıyorum yanında abs challenge ve günlük squatta var tabi.
Bacaklarımı görseniz şaşar kalırsınız. 10 km uzaktan bile kas belli oluyor.Şaka bir yana ama gerçekten Kasmasamda kaslı görünüyor.
Kollarım çok çok toparlandı. Hatta omuzum genişledi ve pazılarım var ayooollll
Kalça desen
Çok memnunum
Tek derdim kaldı o da karın. O yüzden artık sadece karına odaklanıyorum.
Yediklerime dikkat ediyorum ama eskisi kadar aşırı değil.
Hatta rahat besleniyorum.
Sadece ekmek kullanmıyorum, yağı azalttım, abur cubur ve kola hala kullanmıyorum.
Artık kilodan ziyade göbeğime odaklandım.
Çünkü karnım dışımda her yerim hedeflediğim gibi.
![]()
oo süper kaptanımkızlar ctesi büyük oğlanın ipad ıne basıp kırmıştım öğlen gittim onu tamire verdim ordan küçük oğlanın veli toplantına gittim yeni geldim öğlen yemek yiyemedim koşturmacadan 5 km yürüdüm
Olur mu callancım yaşefkat tokadı :)
şimdi ben bad cap olacağım
herkes bana sinir olacak
ama zayıflayınca iyi ancaklar inşallah:))
sağol canım,seninde yolun acık olsunMerhaba kızlar ypolunuz açık başarınız daim olsun =) Takım değiştiriyorum ayrılıyorum aranızdan. İnş hedefinize en kolay şekilde ulaşırsınız.=)
ooo çok iyi canım,böyle devam etcanım ben 75le başladım 2 hafta oldu yaklaşık:)
Canım gerçekten öyleozalycim bu haberlere cokkk cokkk sevindim
taş gibi olmuşsun,aynen böyle
bak akşam akşam mutlu oldum
spor harika bir şey ya
ay canım benim çok duygulandım,çok teşekkür ederimOlur mu callancım ya
Ben seni ve kaptanımı minnetle anıyorum valla.
Siz olmasaydınız şu an üstümde 38 beden pantolon ve M beden ceketim olmazdı canım.
5.Takım benim dönüm noktolarımdan biri oldu ve sizin isimlerinizi (nicklerinizi) hiç unutmayacağım.
Altın harflerle
CALLANPINCKNEY ve TOPLIGHT
![]()
bak işte ben de aynı şeyi düşünüyorum,zayıf güçsüz olacağıma,taş gibi 60 kg olurum,kesinlikle daha seksi...Canım gerçekten öyle
Ve kendimi muhteşem hissediyorum
Hatta inanırmısın eskisi gibi alınganlığım bile yok
Pek hoşgörülüyüm
Çünkü kendimi seviyorum ve beğeniyorum.
pes etmemek lazım,
Sporsuz olmuyor arkadaşlar
Yediklerinize dikkat ederek o depolardaki yağlardan kurtulmanız mümkün ama yavaş olur.
Bu yavaşlıkta işe yaramıyor uzun sürüyor diye pes ettirir sizi.
Spor şart
55 kilo olup cıpcılız görüneceğime
60 kilo ama fit ve diri görünmeyi tercih ederim.
Callanım beni en çok şaşırtan da neydi biliyormusunay canım benim çok duygulandım,çok teşekkür ederim
bende seninle tanıştığıma cokk memnun oldum,mezuniyet hikayeni merakla bekliyorum legend of the ozaly
tatlm bnmkide cok kötüydü c.tesi sabah kahvalti yapmk istemedi cnm bsy yiyemedm ara öğünde yiyemedm öglen tam bugday ekmegiyle tost yaptm yannda domates salatalk fln yedm arada yine bitter cikolata yedim aksam inanlmaz bir sekilde cnm kisir cekti bol yesillikli kisir yedm pazarda sabah 2 yumurta 1 kk dan braz büyük tulum peynir 2 dilim tam buğday ekmegi domates salatalk fln yedim ara ögünde yarim armut yedim öglen sadece salata yedim bol yesillikli yaptm aksam da tavuk ve cok az bulgur pilavi salata sonraaaaa 1 tane ekler büyk eklerdenbiride bana ceza versn
![]()
günaydın bence biz bu haftasonunu unutalım benimkilerde çok kötüydü
kızlar menüler nerede herkes menüsünü yazsın bakayım
yoksa öyle diyet mi olur
kendi kendinize karar alıp,hergün buraya menü spor ve suyu yazacaksınız
olmaz yoksa böyle
oruca kesinlikle devam et,bu nefis ancak açlıkla terbiye oluyor..nefsi dize getirirsen,iradenle yapamayacağın hiçbir şey yok
canım o idrar kaçırma bende bir ker oldu,kardiodan sonra...bundan spor yapmadan hemen önce mutlaka tuvalete gidiyorum
Kızlar bu arada bugün itibariyle Jillian Level 1 ve 2'den sonra 6 week 6 packs e başlıyorum yanında abs challenge ve günlük squatta var tabi.
Bacaklarımı görseniz şaşar kalırsınız. 10 km uzaktan bile kas belli oluyor.Şaka bir yana ama gerçekten Kasmasamda kaslı görünüyor.
Kollarım çok çok toparlandı. Hatta omuzum genişledi ve pazılarım var ayooollll
Kalça desen
Çok memnunum
Tek derdim kaldı o da karın. O yüzden artık sadece karına odaklanıyorum.
Yediklerime dikkat ediyorum ama eskisi kadar aşırı değil.
Hatta rahat besleniyorum.
Sadece ekmek kullanmıyorum, yağı azalttım, abur cubur ve kola hala kullanmıyorum.
Artık kilodan ziyade göbeğime odaklandım.
Çünkü karnım dışımda her yerim hedeflediğim gibi.
![]()
duygulandırdın beni,mezun ol ama hiç kopmayalımCallanım beni en çok şaşırtan da neydi biliyormusun
Kaptanın ve senin hiç tanımadığınız bu insanlar için çabalamanız, vaktinizin her boş anını ayırmanız, bizim için üzülmeniz sevinmeniz, bizim için oturup hesap kitap yapmanız.
Bu muhteşem birşey.
Siz ikiniz gerçekten ayrı insanlarsınız.
Hiç tanımadığınız bu insanlar için karşılıksız emek veriyorsunuz.
Çok teşekkür ederim.
İyi ki 5.takımdayım.
Buradan mezun olmadan ayrılmayacağım.
Hedefim 58 idi onu bekliyorum aslında 60 tam bana göre gibi ama birde 58 göreyim bakalım neler olacak
İşin doğrusu sizi bırakamıyorum aslında![]()
kocan duymasın
Darken rahlım niredeeeee
benim kızım da 9,5 aylık,gece yarım saatte bir emmek için uyanıyor,çok yoruldum gerçektenherkeslere merhabaa :)
canim benimki kadar kotu degil bence menulerin..ekler sknti bi tek.
evet bu fikir iyi geldi.. :)
ayy Callan valla korktum simdi, yazdim biraz da iste cok kotuydu gormussunuzdur..
ya evet oyle yapiyim bence de, bugun tutamadim, gece kizi emzirmekten bi hal oldum, dogru duzgun yemiyor 24 saat emmek istiyor, bugun kaynvalidem emzirmeyi biraksak mi filan diyordu, iyice bana dustu, sabah da halsiz kalktim, tutamadim. bi de yarin is gorusmem var diye stresliyim sanirim, boyle stresli olunca sacmasapan yiyeceklere saldiriyorum. yarin bi gecsin bence duzelicem (yemek olarak) wc icin tavsiyeni de deniycem canim saol :)
ayy cok sevindim canim senin icin, ne kadar surede kactan kaca indin? ins biz de o gunleri goruruz....
canım şeker hamurişleri filan cık olmamış,sen de farkındasın,yarın mülakatın geçsin bakalım,sonra iyi menüler bekliyorumbugunku menumu de yazayim belki yazdim diye uymak zorunda kalirim.
sabah
1 avuc ici kadar damla cikolata
1 minik tuzlu kurabiye
3 dilim kadar tam bugday ekmegi
cok az bisey borekcik (kiza yedirmeye calistgm parca)
5 zeytin
2 kk kadar peynir
az brokoli
az domates salatalik
1 minik tuzlu kurabiye
2 biskrem
ara icin
1 elma yedim
oglen icin yanimda
kvalidenin yaptigi patlicanli sebzeli bulgur pilavi + 1 kase yogurt, 2 salatalik var
aksami henuz bilmiyorum, ama simdiden cok fazlalik var. yarinki mulakatim gecsin bi.. ins toparlanicam.
ay ne kadar cok utanma isaretim olmus, utanma isareti basina 100 ip atlasam olur mu? bugun icin 500 tane ip atlayabilirim. haftasonu icin kac yuz bin tane atlamaliyim bilemiyorum![]()
huuuuuu rakibeeeee napion sn bakim böle heee söle ne böyle kurabiyeler bisküviler fln noluyoz haaa rakibiz tamm ama yinede tartida fazla cikmani istemem yaniibugunku menumu de yazayim belki yazdim diye uymak zorunda kalirim.
sabah
1 avuc ici kadar damla cikolata
1 minik tuzlu kurabiye
3 dilim kadar tam bugday ekmegi
cok az bisey borekcik (kiza yedirmeye calistgm parca)
5 zeytin
2 kk kadar peynir
az brokoli
az domates salatalik
1 minik tuzlu kurabiye
2 biskrem
ara icin
1 elma yedim
oglen icin yanimda
kvalidenin yaptigi patlicanli sebzeli bulgur pilavi + 1 kase yogurt, 2 salatalik var
aksami henuz bilmiyorum, ama simdiden cok fazlalik var. yarinki mulakatim gecsin bi.. ins toparlanicam.
ay ne kadar cok utanma isaretim olmus, utanma isareti basina 100 ip atlasam olur mu? bugun icin 500 tane ip atlayabilirim. haftasonu icin kac yuz bin tane atlamaliyim bilemiyorum![]()