- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #137.081
ben de geçmişi okumaya başlıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bi kahvaltı olmuş cnm. nenehatun ekmeği ne bu arada ?Günaydın canlar, ben bu sabah 89.600 ü gördüm çok keyifliyim :)
Sabah menüm
1 dilim nenehatun ekmeği
1 kk peynir
bir tutam maydanoz
bir tutam nane
(Sabah balkondan topladım)
1 hurma
1 büyük fincan çay
o ne kaptan?callan cım pro üye olmuşuz şekerim şimdi farkettim
ooo 6,5 km çok iyikızlar öğleyin gittim 6,5 km yürüdüm artık sahalara döndüm sayılır öğleyin yemek olarak da tavuk ızgara yedim tarıya hiç çıkmadım haftasonunun sonucunu bilmiyorum bakalım cumaya ne çıkacak
az olmuş ama güzel olmuş . özellikle kahvaltıBugünkü menüm;
Kahvaltı
1 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
avuç içi kadar tel peyniri
3 dilim salam
Akşam
1.5 kase tel şehriyeli yoğurt çorbası
1.5lt su
spor yok (yatmadan leslie yapacağım)
Kahvaltıyı biraz geç yaptım o yüzden öğlen canım bi şey istemedi
bitter çıkolata kaç gr canım? bi parça yesen neyse de umarım bir pk yememişsindir.Hemn bgnki menumü yazaym sabah yaklask 3 dilim tam bugday ekmegi 1 kk dan braz büyük tulum peynir 3-4 zeytin ara öqün nane limon ictm hasta oldqm icin öğlen de büyk bir kase yaklask 2 normal kase kadr kiymali tarhana corbasi ara oqün 1 tane bitter cikolata aksamda 1 kase corba 1 tabak ispanak yemegi 1 kase yoqurt yatmadn yine nane limon icerm su 1 litre anca icmisimdr su bile icince boqazm kulaklarm aqrio sporda yapamadm![]()
hepsi süper callan. spor yaptıkça su da çok içiliyor tabiBen de bugun 1200 kcal tükettim
30 dakika t25 total body circuit
3lt su
iyi akşamlar kızlarr
yarın sabah görüsürüz:)))
son alınan kılolar çabuk gider ama neden bu kadar arttı ki? kaç hafta ayrı kaldın burdan morpapatyam?SİZDEN AYRI KALDIĞIM GUNLER BANA 2,5 KILO KATTI
ÇOOOK MORALIM BOZUK
IPIN UCUNU KAÇIIRIYORUM YINE
canım nerelerdesin sen yaa hiç sesinde çıkmıyor bak ayrı kalmak sana hiç yaramamışSİZDEN AYRI KALDIĞIM GUNLER BANA 2,5 KILO KATTI
ÇOOOK MORALIM BOZUK
IPIN UCUNU KAÇIIRIYORUM YINE
çok güzel bi kahvaltı olmuş cnm. nenehatun ekmeği ne bu arada ?
Canım benimde iştahım hiç yok inan yediklerimi zor yiyorum. Menüm az geliyor gibi görünüyor ama ben tıka basa doyuyorum o menüyle. Ben de anlamadım belki birden yemeği kestiğim için olabilir ya da psikolojiktir diye düşünüyorum.Kızlar bende bir sorunmu var acaba hiç acıkmıyorum. Az önce diyetisyen arkadaşla karşılaştım söyledim gerçekten sıkıntı diyor acıkman gerek yemen için ne yapacağımı bilemedim şimdide.
son alınan kılolar çabuk gider ama neden bu kadar arttı ki? kaç hafta ayrı kaldın burdan morpapatyam?
canım nerelerdesin sen yaa hiç sesinde çıkmıyor bak ayrı kalmak sana hiç yaramamış
Dilerim bir an evvel kilolardan kurtulma psikolojisidir bu. Yoksa bir süre sonra kilo verememeye başlarız canım benim.Canım benimde iştahım hiç yok inan yediklerimi zor yiyorum. Menüm az geliyor gibi görünüyor ama ben tıka basa doyuyorum o menüyle. Ben de anlamadım belki birden yemeği kestiğim için olabilir ya da psikolojiktir diye düşünüyorum.
telafi etmek lazım esmercim . yağ olmasın o bi paket.Seyyahcm cok hastaym hc agzimn tadi yok valla bi paket yedm 230 kalori![]()
çok çok güzel menü olmuş kaptan.kızlar dünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1 armut
çok az kırık leblebi
100 gr yoğurt
öğle
90 gr kadar tavuk ızgara
3-4 dilim fırın patates
akşam
1 kepçe çorba
3-4 kaşık ciğer sote
2 kaşık pilav
su2-2,5 lt arası
spor 6,5 km yürüyüş
neden acıkman gerekıyor dedi ki diyetisyen? çok sıvı tüketiyorsundur belkiKızlar bende bir sorunmu var acaba hiç acıkmıyorum. Az önce diyetisyen arkadaşla karşılaştım söyledim gerçekten sıkıntı diyor acıkman gerek yemen için ne yapacağımı bilemedim şimdide.
hemen gel başla yeniden cnmcanım nerdeyse 2 haftadır ayrıyım
2 hafta once 72,3 dum
suan 74,5 falanım
aradaki muffin i dengelemişsin akşam yemeğiyle yuppecim24 mart menum
Sabah rafadan yumurta 1 dilim beyaz ekmek 3 zeytin yarim kasik light labne
Ogle kiymali corba
Ara muffin 1 tanecik
Aksam tavuk suyu corba yanina salata
2 litre su 2 nescafe 1 turk kahvesi
Spor yok ev isi cok![]()
ben hastalıktan çok sıvı tüketiyorum kuşburnu,yeşilçay,siyah çay,ıhlamur. hepsi karıştı. o yuzden pek yemek istemıyorum ben de. 2 öğün yesem yeter gibi. oysa sık sık acıkırdım.Kizlqr bu ara o cok yeme istedi bendede vqr ama yemiyorum tutuyorum kendimi
havadan sudan midir skintim var bnmde icimde ondanmidir zor tutuyorum kendimi sinir yapio sonra aclik butun gun basim agriyor
bu zamanları iyi değerlendirKızlar bende bir sorunmu var acaba hiç acıkmıyorum. Az önce diyetisyen arkadaşla karşılaştım söyledim gerçekten sıkıntı diyor acıkman gerek yemen için ne yapacağımı bilemedim şimdide.
Kizlqr bu ara o cok yeme istedi bendede vqr ama yemiyorum tutuyorum kendimi
havadan sudan midir skintim var bnmde icimde ondanmidir zor tutuyorum kendimi sinir yapio sonra aclik butun gun basim agriyor
canım sen uzun süredir diyet yapmadığından ve beynini bu işe şartladığından bence acıkma hissi duymuyorsun bir süre sonra duymaya başlarsın emin olKızlar bende bir sorunmu var acaba hiç acıkmıyorum. Az önce diyetisyen arkadaşla karşılaştım söyledim gerçekten sıkıntı diyor acıkman gerek yemen için ne yapacağımı bilemedim şimdide.
canım psikoloji çok önemli umarım eşinle sorunları halletmişsindir senin ufaklığın hastalığından sonra sen iptal oldun kendine ödül ver ama bu yiyecek olmasın kendini şımart mesela arada bir imkanın varsa dışarı çık tek başına yürü otur bi yerde bi kahve iç ama bu süre içinde anne olduğunu eş olduğunu unut sadece kendin için yaşa bi süreyisorma canım.bu ara herşeyı boşladım. kendımı bıraktım.eşimle biraz sıkıntılıydım.kendimi mutsuz hissediyorum buara.bide yedıkce yıtyesım geliyor bu ara herşeyı.su mantık var bennde."nasıl olsa başlıcan rejıme tekrar ye bişi olmaz diyorum" kendime
yuppem tarçınlı süt içKizlqr bu ara o cok yeme istedi bendede vqr ama yemiyorum tutuyorum kendimi
Acıkmıyor olmam aslında güzel ancak nereye kadar bu kadar az yiyerek zayıflarımki. 10 günde 4 kg verdim. bir yerde tıkanıp kalırsam ne yaparım diye düşünüyorum canım arkadaşım.canım sen uzun süredir diyet yapmadığından ve beynini bu işe şartladığından bence acıkma hissi duymuyorsun bir süre sonra duymaya başlarsın emin ol