• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acıkmıyor olmam aslında güzel ancak nereye kadar bu kadar az yiyerek zayıflarımki. 10 günde 4 kg verdim. bir yerde tıkanıp kalırsam ne yaparım diye düşünüyorum canım arkadaşım.
Not: Bu arada uçak biletimi aldım haftaya Ankaradayım. Hava nasıl oralarda?
10günde 4 kg gerçekten cok fazla
menülerini yazarmısın cok merak ettim
şöyle yapabilirsin
mesela günlük 500 kcal mı alıyorsun,yavaş yavaş arttır
bir hafta 800 kcal
sonraki hafta 1000 kcal
daha sonra 1200 kcal gibi
birden eski yemene dönersen,verdiklerinden daha fazla kilo alırsın ama böyle kademeli arttırırsan hem metabolizma hızın yavaşlamaz hem de kilo vermeye devam edersin,sürecin sonunda da normal kalori almaya başlarsın

Acıkmıyor olmam aslında güzel ancak nereye kadar bu kadar az yiyerek zayıflarımki. 10 günde 4 kg verdim. bir yerde tıkanıp kalırsam ne yaparım diye düşünüyorum canım arkadaşım.
Not: Bu arada uçak biletimi aldım haftaya Ankaradayım. Hava nasıl oralarda?
bugün hava çok güzel baharın geldiğini hissettik güneşli bir hava var ama haftaya kadar nasıl olur bilemiyorum :)

:KK43: buraya nasıl foto ekliyorz kmse cwp wermedi banaaa
canım esmerim çok iş yaptım cok yorgunum,mesajlardan gözüme takılanlara cevap yazdım
hemen söylüyorum
alt kenarda dosya yükle var,oradan istediğin resmi seçip yüklüyorsun
eğer internetten resim alacaksan,direk kopyalayıp,buraya yapıştırabilirsin

10günde 4 kg gerçekten cok fazla
menülerini yazarmısın cok merak ettim
şöyle yapabilirsin
mesela günlük 500 kcal mı alıyorsun,yavaş yavaş arttır
bir hafta 800 kcal
sonraki hafta 1000 kcal
daha sonra 1200 kcal gibi
birden eski yemene dönersen,verdiklerinden daha fazla kilo alırsın ama böyle kademeli arttırırsan hem metabolizma hızın yavaşlamaz hem de kilo vermeye devam edersin,sürecin sonunda da normal kalori almaya başlarsın
Cuma günü diyetisyende tartı günüm bakalım ne diyecek ona göre yön vereceğim canım. 3 günlük menümde şöyle;

Pazartesi
sabah
yarım ıspanaklı peynirli gözleme
1 hurma
1 fincan çay

ara öğün
şekersiz Türk kahvesi

öğle yemeği
zeytinyağlı ıspanak
yoğurt
yarım dilim ekmek (büyük dilimin yarısı)
çay

ara öğün
1 adet galeta

Akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık etli kuru fasulye
Yoğurt

bol su

Salı
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir 4 zeytin
1 hurma
çay

ara
kahve (şekersiz)

öğle
Akşamki yemekten işe getiriyorum etli kuru fasulye 2 kaşık susuz
yarım dilim ekmek
yoğurt

ara
yeşil elma
1 kt süt

akşam
1 kepçe çorba
fırın güveç ( yarım güveç kabı)
bol salata
1 kaç parça meyve kurusu
çay

bugün
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir

ara şekersiz türk kahvesi

öğle
4 kaşık müsli ve yulaf ezmesi karışımı
1 kutu süt

ara öğün

bir büyük muz
1 galeta

akşam
Allah Kerim :)

Cuma günü diyetisyende tartı günüm bakalım ne diyecek ona göre yön vereceğim canım. 3 günlük menümde şöyle;

Pazartesi
sabah
yarım ıspanaklı peynirli gözleme
1 hurma
1 fincan çay

ara öğün
şekersiz Türk kahvesi

öğle yemeği
zeytinyağlı ıspanak
yoğurt
yarım dilim ekmek (büyük dilimin yarısı)
çay

ara öğün
1 adet galeta

Akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık etli kuru fasulye
Yoğurt

bol su

Salı
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir 4 zeytin
1 hurma
çay

ara
kahve (şekersiz)

öğle
Akşamki yemekten işe getiriyorum etli kuru fasulye 2 kaşık susuz
yarım dilim ekmek
yoğurt

ara
yeşil elma
1 kt süt

akşam
1 kepçe çorba
fırın güveç ( yarım güveç kabı)
bol salata
1 kaç parça meyve kurusu
çay

bugün
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir

ara şekersiz türk kahvesi

öğle
4 kaşık müsli ve yulaf ezmesi karışımı
1 kutu süt

ara öğün

bir büyük muz
1 galeta

akşam
Allah Kerim :)
bu menüler gayet güzel
nasıl bukadar kilo verdin şaşırdım
çok da düşük kalorili değil

canım sen uzun süredir diyet yapmadığından ve beynini bu işe şartladığından bence acıkma hissi duymuyorsun bir süre sonra duymaya başlarsın emin ol

canım psikoloji çok önemli umarım eşinle sorunları halletmişsindir senin ufaklığın hastalığından sonra sen iptal oldun kendine ödül ver ama bu yiyecek olmasın kendini şımart mesela arada bir imkanın varsa dışarı çık tek başına yürü otur bi yerde bi kahve iç ama bu süre içinde anne olduğunu eş olduğunu unut sadece kendin için yaşa bi süreyi

yuppem tarçınlı süt iç
bu arada kızlar buraladan uzaklaştıkça nasıl olsa hesap verme zorluğu yok deyip yeniyor ama buraya menüleri falan yazınca kendini daha çabuk adapte ediyorsun diyete o yüzden fırsat buldukça girmeye sohbet etmeye çalışın

Kaptanim bu ara smootie lerde cazip gelmio ama hic aklima sute tarcin atmak gelmemisti yazdim bikenara ;) mutfakta mekik dokuyorum gire cika ne yesem napsam

canım sen uzun süredir diyet yapmadığından ve beynini bu işe şartladığından bence acıkma hissi duymuyorsun bir süre sonra duymaya başlarsın emin ol

canım psikoloji çok önemli umarım eşinle sorunları halletmişsindir senin ufaklığın hastalığından sonra sen iptal oldun kendine ödül ver ama bu yiyecek olmasın kendini şımart mesela arada bir imkanın varsa dışarı çık tek başına yürü otur bi yerde bi kahve iç ama bu süre içinde anne olduğunu eş olduğunu unut sadece kendin için yaşa bi süreyi

CANIM ne güzel yazmışsın.psikolojım hepten gıttı bu ars. canım hıç bişi istemiyor.herşey batıyor.verdiğim kıloları aldıkça kendıme guveımde azaldı

bu menüler gayet güzel
nasıl bukadar kilo verdin şaşırdım
çok da düşük kalorili değil

Evet menü doyurucu diyetisyenler daha fazla veriyor aslında ben kırpıyorum :) Beyinde başladı sanırım kilo vermek. 2004 yılındada 2.5 ayda 17 kg vermiştim ve geri almamıştım yıllarca.

Güzelciğim bu ilk 15 gün benim için çok önemliydi. Yapışıp kalan kilolardan kurtulup kurtulamayacağımı test ettim ben. demekki isteyince oluyormuş.
canım sen o kadar sıkıntı atlattın bu kilolar tabii ki gidecek sen merak etme önemli olan sağlığına kavuştun yaa

herkese merhaba, davet üzerine geldim. ben burcu. 1.65 boyunda 61 kiloyum sanırım, baskülüme pil alınca tam kilomu söyleyebilirim. hedefim 2 ayda 55 kilo olmak inşallah...
hoşgeldin burcucum ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli gerçi daha önce 1. takımda yarışarak mezun olmuşsun o yüzden kurallara ve bu yarışmaya aşinasındır (küçük bir araştırma yaptım da senle ilgili:oops:

hemen kuralları okuyup geliyorum. test süreniz var mı gruba almak için?
canım kurallar değişti ancak 3. cuma listelere girilebiliyor eskiden deneme haftası 2 hafta denilse de paylaşım yeterliliğine bakıp 1 haftada da listelere alabiliyorduk ama maalesef şimdi yapamıyoruz bütün takımlar için geçerli bir genel kural bu tatlım

Back
X