• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese merhaba, davet üzerine geldim. ben burcu. 1.65 boyunda 61 kiloyum sanırım, baskülüme pil alınca tam kilomu söyleyebilirim. hedefim 2 ayda 55 kilo olmak inşallah...
Takıma hoşgeldiniz inşallah hedefinize bi an önce kavuşursunuz:)

esmerim hatunun maşallahı var vallahio_O

kaptan bende bu cuma değil bir sonraki cuma mı listede olacağım o halde?

merhaba herkese tekrardan, gecmisi okudum hep begene begene geldim ama hic alinti yap a basmamisim, morpapatyam niye uzuluyosun canim ya, seytan ugrasiyor heralde canim bnm, bazen cevremizdekiler de anlayissiz olabilir ama bu gibi durumlarda hep soyle dusunmeli "BEN NE YAPABILIRIM" bu durumu duzeltmek icin, sonucta baska insanlara sozumuz gecmez, KENDI MUTLULUGUN KENDI ELINDE, ZATEN KISACIK OMRUMUZ GENCLIGIMIZ.. mutsuzluklar icinde gecirmek zorunda degiliz canim. sevdigin bi arkadasinin yanina git dertles.. en olmadi bi aile evlilik terapistine gidebilirsin. benim bi arkadasim burda aile evlilik terapisti, emin ol o da ayni seyi soyleyecek. SEN NE YAPABILIRSIN, HER SEY SENIN ELINDE CANIM!! :):):)):

kaptanim tam kaptan menusu olmus masallah. yitikmavi ve nianxp ikiniz de cok iyi gidiyosunuz. esmerimle ben cikolata batagina battik gidiyoruz. burcucuk hosgeldin. seyyah cim tekrar gecmis olsun antibiyotikle 2 gune toparlanirsin ins. yuppe cim senin de iyiydi menuler, callanc im kolay gelsin doktorum misafirlere yaptigin cis lardan uzak dur canim, benim de yarin aksam ve pazar sabh misafirim var.

dun is gorusmem guzel gecti, bugun oruc tutacaktim yine tutamadim, ben niye boyle iradesiz oldum onu da anlayamadim. aksam spor yapicaktim, kibarlik olsun diye esimden izin isteyim dedim, o da gel beraber spor yapalim dedi, sonra da onu da yapmadan uyuduk kaldik, benim sporuma da engel oldu, tobe tobe..

aman oyle iste, bu hafta hedefimden cok uzaktayim, en kotu hedefim 75 i korumak olsun, hic hedefsizlikten iyidir! kendimi biliyorum cunku, yarin persembe mubarek gun, yarin oruc tutayim ins. buraya yazmamin nedeni de size soz vermis gibi oluyorum ya, sonra ay yapamadim dememek icin. bi yerde "planli insanlarin ozellikleri" diye okumustum, baskasina patronuna mesela "bunu bugun yapicam" diyorsun ozellikle ki mecburen yapmak icin. "aa yapamadim" dememek icin, bi nevi kendi motivasyonunu sagliyorsun, bu sekilde ins ise yarar.

ben yine ara ara gelirim ama yeni yerimde ise baslayinca nasil olcak bilmiyorum orasi cok daha yogun ve ski olacak, o zaman bi sabah bi aksam gelriim ins. bakalim daha is teklifi bile almadim ama bakicaz nasib olursa tabi.

Rakibemm yeni isin smdidn hayrli olsn diym o zaman valla bi cikolata batagna battik gidiyorz batti balik yan gider hesabi bn bgnde yedim cikolata valla hep bitter yedigim icin (yediklerme dkkat ettqmden bu yana) bgn bir parca normal cikolata yedm aman Allahmmmm ne kadar tatli bu ne be nasil yiyomusz bunu dedm bi an.. hastaliktan kiriliorm resmn agzimda fln hep yara olustu hastaliktan..ee dkkat etmeye calisiyorm yine ama haliyle hc spor yapamiorm..79dum gecen hafta bu hafta üstü cikmazsam iyidir..bide adet söktürücü kullaniorm suan adet olmam yakn ayrica birde ayiptr söylemesi tuvalet skintim var sivida cok aliyorm ama niye böyle oldu bilmiyorm :(

tesekkurler sphinx cim, bakalim hayirlisi ins.

rakibem, ben sanirim boyle stresten cikolataya kaciyorum, o benim mutluluk kaynagim siginagim gibi, ama bu hic guzel bi sey degil. sen simdi hala listeye giremedin mi? kilo vermeyince girilmiyor mu listeye? boyle olursa biz sonsuza dek deneme surecinde kaliriz, oyle bi sey de olmaz da, en azindan listede olsak takimi kotulestirmemeliyiz diye kendimizi sikariz. simdi biz nasi listeye giricez kaptan.. hic anlamadim.

callan cim obur zayif bayanlarin zayfasini okudum, bazi aliskanliklar faydali gibi evet, ama tabi bi de isin ic yuzunu bildigim icin her sey huyla aliskanlikla alakali degil, biz mesela farelerde deney yapiyoruz, ayni sekilde de beslesen genetik yapisina gore diyet ile alakali obezite ye direnc gosteren de var obesiteye egilimli olan da var, oyle bu bayanlari her sey kendi ellerindeymis gibi aman cok az yerim aman porsiyonum kucuktur, sehpa basinda dolanirim filan demesiyle olmaz her sey, bendeki genler onda olsaydi, ayni sey ise yarayacak miydi acaba, tabi ki tek suclu genetik yapisi degil cevresel faktorler de var, ama cok iradeliymis gibi konusmalari sinirimi bozuyor, sonucta istahsizlik da bilincli olarak kontrol edilen bi sey degil, aclik hissi, leptin receptorlerine bagli, neyse cok uzatmiyim. ayy bunaldim ben onlari okuyunca. herkes kendine uygun bi yasam stili secip onu en saglikli sekilde surdurmeli bence. mesela spor yapmayi cok sevdim ben keske her gun yapabilsemmmm...

rakibem, ben sanirim boyle stresten cikolataya kaciyorum, o benim mutluluk kaynagim siginagim gibi, ama bu hic guzel bi sey degil. sen simdi hala listeye giremedin mi? kilo vermeyince girilmiyor mu listeye? boyle olursa biz sonsuza dek deneme surecinde kaliriz, oyle bi sey de olmaz da, en azindan listede olsak takimi kotulestirmemeliyiz diye kendimizi sikariz. simdi biz nasi listeye giricez kaptan.. hic anlamadim.
tatlm kaptanmz bn kilo aldqm icin istersn hafta qir demsti yoksa 3 haftadan snra qiriosn listeye yani bn öle biliorm

Takıma hoşgeldiniz inşallah hedefinize bi an önce kavuşursunuz:)

esmerim hatunun maşallahı var vallahio_O

kaptan bende bu cuma değil bir sonraki cuma mı listede olacağım o halde?
kayıtlar iş yerinde ama sanırım haftaya olacaksın
merhaba herkese tekrardan, gecmisi okudum hep begene begene geldim ama hic alinti yap a basmamisim, morpapatyam niye uzuluyosun canim ya, seytan ugrasiyor heralde canim bnm, bazen cevremizdekiler de anlayissiz olabilir ama bu gibi durumlarda hep soyle dusunmeli "BEN NE YAPABILIRIM" bu durumu duzeltmek icin, sonucta baska insanlara sozumuz gecmez, KENDI MUTLULUGUN KENDI ELINDE, ZATEN KISACIK OMRUMUZ GENCLIGIMIZ.. mutsuzluklar icinde gecirmek zorunda degiliz canim. sevdigin bi arkadasinin yanina git dertles.. en olmadi bi aile evlilik terapistine gidebilirsin. benim bi arkadasim burda aile evlilik terapisti, emin ol o da ayni seyi soyleyecek. SEN NE YAPABILIRSIN, HER SEY SENIN ELINDE CANIM!! :):):)):

kaptanim tam kaptan menusu olmus masallah. yitikmavi ve nianxp ikiniz de cok iyi gidiyosunuz. esmerimle ben cikolata batagina battik gidiyoruz. burcucuk hosgeldin. seyyah cim tekrar gecmis olsun antibiyotikle 2 gune toparlanirsin ins. yuppe cim senin de iyiydi menuler, callanc im kolay gelsin doktorum misafirlere yaptigin cis lardan uzak dur canim, benim de yarin aksam ve pazar sabh misafirim var.

dun is gorusmem guzel gecti, bugun oruc tutacaktim yine tutamadim, ben niye boyle iradesiz oldum onu da anlayamadim. aksam spor yapicaktim, kibarlik olsun diye esimden izin isteyim dedim, o da gel beraber spor yapalim dedi, sonra da onu da yapmadan uyuduk kaldik, benim sporuma da engel oldu, tobe tobe..

aman oyle iste, bu hafta hedefimden cok uzaktayim, en kotu hedefim 75 i korumak olsun, hic hedefsizlikten iyidir! kendimi biliyorum cunku, yarin persembe mubarek gun, yarin oruc tutayim ins. buraya yazmamin nedeni de size soz vermis gibi oluyorum ya, sonra ay yapamadim dememek icin. bi yerde "planli insanlarin ozellikleri" diye okumustum, baskasina patronuna mesela "bunu bugun yapicam" diyorsun ozellikle ki mecburen yapmak icin. "aa yapamadim" dememek icin, bi nevi kendi motivasyonunu sagliyorsun, bu sekilde ins ise yarar.

ben yine ara ara gelirim ama yeni yerimde ise baslayinca nasil olcak bilmiyorum orasi cok daha yogun ve ski olacak, o zaman bi sabah bi aksam gelriim ins. bakalim daha is teklifi bile almadim ama bakicaz nasib olursa tabi.

canım ilk alıntıda çok güzel söylemişsin dediklerin çok doğru
şnş istediğin gibi olur işin tr ye dönmeyi düşünüyormusunuz benim kuzenim de gecen ay döndü 6 seneden sonra
bu arada işe girince de sabah akşam fırsatın olunca yazarsın listeye de 3. cuma gşriliyor tabii kg verildiyse

ben de bu dediğini uygulayacağım,şunu yapacağım diyerekten kendime zorunlu hale getireceğim
Rakibemm yeni isin smdidn hayrli olsn diym o zaman valla bi cikolata batagna battik gidiyorz batti balik yan gider hesabi bn bgnde yedim cikolata valla hep bitter yedigim icin (yediklerme dkkat ettqmden bu yana) bgn bir parca normal cikolata yedm aman Allahmmmm ne kadar tatli bu ne be nasil yiyomusz bunu dedm bi an.. hastaliktan kiriliorm resmn agzimda fln hep yara olustu hastaliktan..ee dkkat etmeye calisiyorm yine ama haliyle hc spor yapamiorm..79dum gecen hafta bu hafta üstü cikmazsam iyidir..bide adet söktürücü kullaniorm suan adet olmam yakn ayrica birde ayiptr söylemesi tuvalet skintim var sivida cok aliyorm ama niye böyle oldu bilmiyorm :KK43:
aynen çikolatalar çok şekerli,en iyisi bitter
çok geçmiş olsun canım

kiloları verirsiniz listeye girersiniz,ben size inanıyorum
callan cim obur zayif bayanlarin zayfasini okudum, bazi aliskanliklar faydali gibi evet, ama tabi bi de isin ic yuzunu bildigim icin her sey huyla aliskanlikla alakali degil, biz mesela farelerde deney yapiyoruz, ayni sekilde de beslesen genetik yapisina gore diyet ile alakali obezite ye direnc gosteren de var obesiteye egilimli olan da var, oyle bu bayanlari her sey kendi ellerindeymis gibi aman cok az yerim aman porsiyonum kucuktur, sehpa basinda dolanirim filan demesiyle olmaz her sey, bendeki genler onda olsaydi, ayni sey ise yarayacak miydi acaba, tabi ki tek suclu genetik yapisi degil cevresel faktorler de var, ama cok iradeliymis gibi konusmalari sinirimi bozuyor, sonucta istahsizlik da bilincli olarak kontrol edilen bi sey degil, aclik hissi, leptin receptorlerine bagli, neyse cok uzatmiyim. ayy bunaldim ben onlari okuyunca. herkes kendine uygun bi yasam stili secip onu en saglikli sekilde surdurmeli bence. mesela spor yapmayi cok sevdim ben keske her gun yapabilsemmmm...
dediğin doğru genetik çok önemli ama farkettiysen ortak özellikleri belli:çok hareketliler ve yemeğe sadece ihtiyaç gözüyle bakıyorlar,bu bakış açılarından faydalanmak lazım.
supersize and super skinny,bu programı görmüşsündür; orada anoreksik ve morbid obezler birbirlerinin yemeklerini yiyiyorlar, ben burada şu mesajı alıyorum, supersizea nasıl zayıf kaldıklarını,superskinnye de nasıl kilo alındığı gösteriyor,bundan zayıf olanların (metabolizma hızlar çok yüksek değilse) örnek alınacak tarafları vardır
bir de şöyle bir durum var,genetik olarak şanslı olanlarında aynı bizim gibi zamanla metabolizma hızları düşüyor
bu hatunlar zamanla kilo alıyorlar,diyet deneyimleri olmadığı ve her canı istediğini yemeğe alıştıkları için çok zor diyet yapıyorlar

beyazkelebek senin mesleğin nedir
ben de genetik çalışma,moleküler biyoloji,deney hayvanları bu konulara çok meraklıyım aslında

Back
X