• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tam bi esmerim menusu olmus canim :):) insallah geceye dogru yine aclik krizlerin tutmaz :):) topkek de eminim cok guzel olmustur he he.. ayy bi ara hamileyken topkek filan asermistim, probis, bi de kuflu peynir. hahaha..
bence sen az cikolata yiyerek de kilo verebiliyorsun. ama tabi bu tarz beslenmenin baska etkileri olabilir mi bilmiyorum, daha saglikli seyler yesen tabi ki daha iyi. mutlu ediyor seni sanirim serotonin salgilattigi icin, baska bi seyleri koymayi dene cikolatanin yerine, mesela kaptanimin onerdigi kuru kayisi toplardan dene bakalim?
nereli sin canım sen küflü peynir demiş sin.

Aboo kaptanim zorla 0 beden ol diiler :KK66:

Aydacim spor ayakkabisiz squat yapma canim bende bi keresinde diz kapagim dan olacaktim neredeyse :*
yapmadım canım zaten.:KK66:

squat and press:

Press-Vs-Squat.webp

@beyazkelebek85 canım Hipoglisemi şeklinde devam ediyor ilaç alamıyorum emzirdigim için kilo vermem de yavaş ilerliyor bu yüzden....tatlı krizleri vs başa çıkabilir kilo verirsem inşallah gecebilirmis.. yarın listemi,sporumu,suyumu neler yaptığımı yazacagim sabah aç tartilayim bakalım tam olarak kaç kg geleceğim :)

Cuma menum, pers oructan ciktim gece kizim cok emdi ve agladi,

Gece
3 hurma
1 avuc ceviz

Sbh
1 yum
1/2 bolillo ekmek
Dom mayd nane brokoli
4 zytn
1 kk peynir

Ara
1 elma
6 findik

Ogle
Yarim kase sehry corbs
2 minik but
4 ksk bulgur plv

1 portakal

Aksam
Somon baligi
Salata
1/2 bolillo ekmek (yedim mi yemedim mi tam emin degilim neyse yazalim)

1 Muz

Su: 2 lt
Spor: 48 kat mrdv cikmak

Ovvv kalori hesabini yaptm 2500 kalori almsm cooookk fazla

Emin misin cnm ya bence senin yediklerin o kdr etmez. ?

@beyazkelebek85 canım Hipoglisemi şeklinde devam ediyor ilaç alamıyorum emzirdigim için kilo vermem de yavaş ilerliyor bu yüzden....tatlı krizleri vs başa çıkabilir kilo verirsem inşallah gecebilirmis.. yarın listemi,sporumu,suyumu neler yaptığımı yazacagim sabah aç tartilayim bakalım tam olarak kaç kg geleceğim :)

Himm sekerin dusuk mu oluyor yani seker cikti diyince ben de yuksek sandim, aman dikkat et cnm :) hep beraber vericez ins canim!!!

BuRCuCuKkK - 61.5 - 53 - 60

Tskr ettim tatlim!!

gunaydın arkadaşlar..
dün akşam üzeri 30 dk yürüyüş yaptım..
dünkü yediklerim:
sabah: her zamanki gibi domates salatalık biber peynir vs..2 dilim ekmek..
sabah kahvaltılarım çok iyi..ben öğlen ve akşam mahvediyorum..
öğle:saat 4 de yedim döner yedim..az ekmekle..
akşam: 3 dilim börek çay..
keşke döneri yedim,akşam yemeseydim..ama sabah tartıldım şimdilik sıkıntı yok..
bugün telafi etcem inşallah..bol bol yürüyüş yapmayı planlıyorum..

Kurallari okudum ve kabul ediyorum . dun yazacaktim sisteme giris yapamadim ,boy: 1.70 kilo : 70 yas : 24 hedef : 58 daha once karatay diyetiyle sporsuz ( malesef spor yapamadim) 5 kg verdim 3 ayda . haydi bismillah yenidensaglikli kilo vermeler.

Kurallari okudum ve kabul ediyorum . dun yazacaktim sisteme giris yapamadim ,boy: 1.70 kilo : 70 yas : 24 hedef : 58 daha once karatay diyetiyle sporsuz ( malesef spor yapamadim) 5 kg verdim 3 ayda . haydi bismillah yenidensaglikli kilo vermeler.
gunaydinlar hosgeldin elizabet ilk sayfada kurallarimiz var onlari kabul etmen gerekli
once dunki menu mu yazayim cuma olunca abarttim biraz
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
ara 1 dilim ananas
ogle kucuk sosisli sandevic ( baska bisey bulamadim yiyecek)
aksam
1/2 kase corba
1/2 krebten yailmis besamel soslu ispanak
ara
gunushaneden gelen muskadan 1 adet ve 3 cm buyuklugunde cevizli sucuk
1/2 ev yapimi tam bugday unlu poaca
su 2,5 lt
spor maalesef yok

arkadaslar toparlanmamiz lazim bu arada gecen hafta takima gireb ama dogru durust mesaj yazmayan arkadaslar var onlar fercekten takimda yeralmak istiyorlarsa daha fazla caba gostermeliler
bu arada ozaly ve ayda sizlere tesekkur ederim menuleri tekrar yazmaya basladiginiz icin toparlanmamiz kazim kizlar
bana gelince felaket hastayim gene bur turlu bu kis toparlanamadim nefes alamiyorum gecmedi gitti bu hastalik o yuzden spor maalesef toparlayana kadar yapamayacagim
cepten yazinca tam alintilama yapamiyorum ama
kb196 canim hipoglisemi varsa glisemik endeksi dusuk gidalarla beskenebilirsin tatlim emzirmede buyuk avantaj
esmerim kalorilerini dusurmen lazim cok fazla
kelebegim baslangic kilomu hatirlamiyorun pc den bakinca yazarim sana

Back
X