• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çarşamba menüm
beğenmeyeceksiniz biliyorum bende pek beğenmedim. tek teselim hepsini saat 17,00 den önce yemiş olmam:KK66:

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
  • AldığınızKalori Miktarı
çoban kavurmanın kalorisi neymiş öyle şok oldum yaa:KK69:

nerelerdesin tatlim sen? toplam kac kalori oluyor yani? menulerini sabah ogle aksam diye ayri ayri yaz lutfen.
bi de katilimini artirman lazim ki pasif durumunu aktife gecirelim.

haklısın canım.sıkıntılarım vardı bi süredir ondan yazamadım.aslında izin istiyecektım olmadı işte.akşam nete giremediğim için gündüzden atıyorum menüleri.sabah71,9 u gördüm sükür

Carsamba menum
Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi peynir zeytin domates
Ogle manti:eek: ovvv carli
Ara elma armut yarimsar
Aksam patlican sarma azcik pilav cacik
Dun cok kalorili bir gundu farkindayim spor olaraktanda
10 minutes abs ve sayisiz mekik ama yemeklerin oncesinde o_O
2 litre su 2 nescafe 1 turk kahvesi 2 soda :cry:

çarşamba menüm
beğenmeyeceksiniz biliyorum bende pek beğenmedim. tek teselim hepsini saat 17,00 den önce yemiş olmam:KK66:

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
  • AldığınızKalori Miktarı
çoban kavurmanın kalorisi neymiş öyle şok oldum yaa:KK69:
fazla şekerli olmuş
Carsamba menum
Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi peynir zeytin domates
Ogle manti:eek: ovvv carli
Ara elma armut yarimsar
Aksam patlican sarma azcik pilav cacik
Dun cok kalorili bir gundu farkindayim spor olaraktanda
10 minutes abs ve sayisiz mekik ama yemeklerin oncesinde o_O
2 litre su 2 nescafe 1 turk kahvesi 2 soda :cry:
mantı yakmış seni yuppe

çok haklısın ne desen doğru..
bu şekeri nasıl azaltıcam..nasıl şekersiz içebilicem bilmiyorum..üstelik insülin direncim var..
canım ben yıllar önce yanında şekerli şeyler yıyerek azaltmıştım ama tabı ozman diyet yapmıyordum. bence çayı azaltmalısın zaten demir eksikliğine neden oluyor

bugünkü menüm

sabah:1 elma, 10 tane badem
ara:3 form bisküvi, 1 sade kahve
öğlen:1 dilim pizza
ara:1 bardak tarçınlı süt
akşam:1 kase mercimek çorbası, salata
ara:şekersiz sütlü kahve

su:2 litre
spor:30 dak. yürüyüş

fazla şekerli olmuş

mantı yakmış seni yuppe
Savaşı manti kazandi iradem kaybetti:KK42:
bugünkü menüm

sabah:1 elma, 10 tane badem
ara:3 form bisküvi, 1 sade kahve
öğlen:1 dilim pizza
ara:1 bardak tarçınlı süt
akşam:1 kase mercimek çorbası, salata
ara:şekersiz sütlü kahve

su:2 litre
spor:30 dak. yürüyüş
Canim dun dilara kocak 3 tane light biskuvi 2 dilim ekmek yerine geciyir ekmek ye daha ii peynir koyun demisti banada burdaji arjadaslar yeme demişti bende almiyorum artik light biskuvi soyleyim dedim :KK19:

slm kizlar hem annemler evde hemde ufaklik hasta olunca kac gundur menu falan yazamiyorum beslenmemde cok guzel degil tartiya da hic cikmadim bu hafta ins sonuclar cok kotu degildir biraz daha toparlayinca daha duzenli gelecem kizlar

merhaba

ben cok kilolu degilim, 3 sene once cok zayiftim. 167 boyundayim, kilomdan emin degilim; yarin sabah tartilip yazarim.

54 kilo olmak istiyorum, eskiden 50 idim. Bu yaz artik keske daha zayif olsam diye hayiflanmak istemiyorum sahillerde :(

Biraz motivasyona ihtiyacim var :(

gayet iyiii bu takip isini yapmaya basladigidan beri daha mi cok dkkat ediosn ne :KK66:

bnde cok heycanlıym yaaa kendme bu hafta hedef olark 700 gr vermeyi hedefe almstm insallah vermisimdr

evet canim kesinlikle faydasi oldu, sen dedin ya gecen gun, spor yok u kabul etmiyorum sen yapmamissin diye, iste boyle diyceksiniz diye dikkat ediyorum :) ama bunu kendim istedim, iyi de oldu :) benim hedefim de 72 li bi seyler gormek :):):) aksam tartilicam cok heyecanliiii!!!!!

aynen....

Eki Görüntüle 1486678
bir dietisyenin sayfasndan alinma

canim bnm burda gittigim diyetisyen de sucugu begenmemisti, ustundeki besin bilgi notunu oku dedi, etiketini yani. baktim %70 i yag. ondan sonra biraktim. bi de mesela diyelim sucuk yedin artik peynir yeme o gun demisti.

Vay be
Nereden nereye :KK66:

Çok güzel olmuş canım
Emeğin için teşekkür ederim
Neler başarmışız baksanıza
Çok hoş

Akşam yok canım
Öğlen 1 porsiyondu. dışarda yedim.herhalde 7 8 kaşık pilav vardır

bi sey degil tatlim, az kalmis ne guzel ins biz de oralara geliriz cok yakinda!!!

bende listenin en üst kısımlarında olmak istiyorum...hızla kilo vermek istiyorum..
spor yapamayınca gerçekten anlamı olmuyor..
dün sabah kahvaltım harika 2 dilim ekmek 1 adet salatalık domates yumurta peynir..
arada elma..
öğle yemeği yemedim çünkü misafirliğe gidecektim..
saat 15:00 gibi 2 adet peynirli poğaça,bir adet haşhaşlı çörek kadayıf tatlısı ve 5 bardak çay..hem de şekerli...offf çok abarttım yaaa
akşam bişey yemedim artık..daha ne yiyim dimi..ama yinede yarından ümidim var..
çünkü önceden o kadar çok yiyordum ki,bu biraz azaltmış hali..o nedenle en az 0,5 kg bekliyorum..:eek::eek:

esmerim baya bi kizmis sana ama biraz da ben kizayim tam olsun. canim sekeri tamamen cikar hayatindan inan bana sekersiz cay daha lezzetli, ayni sekilde sut de, sutun icinde zaten bisssssuruuuu kendi sekeri var. sekersiz cay icmeye alisinca sekerli icsen yanlislikla iyyyyyy bu ne boyle cocuk seysi gibi diyceksin icini kiyim kiyim kesecek.
onemli olan cooooook aciiiiiiiik cay icmek.. aslinda bu cayin hic bi faydasi yok, hic icmesek cok daha iyi, artik ben gunde belki 1 bardak ancak iciyorum.cok daha degisik faydali bitki caylari var, hem kokulu hem sifali misss missss....

canım ben yıllar önce yanında şekerli şeyler yıyerek azaltmıştım ama tabı ozman diyet yapmıyordum. bence çayı azaltmalısın zaten demir eksikliğine neden oluyor

aynen canim, bnm kynvldm cok dikkat eder sagligina kahvlatida biz cay koyariz o kendine baska icecekler hazirlar, ne bileyim nar cicegi icer icine limon sikar, asla sabah cay icmez.

t25 total body circuit yapıldı,harika hissediyorum
yarın 1 saatlik spor var :))

sen bu t25 in sadece total body sini sevmissin galiba :):)

canim TOPLAM KAC KALORI?? toplamakla ugrasamayacagim valla.

bugun orucum ins, adet olmama cok az kaldi inc gecen ayki gibi iftara 5 dakika kala orucum bozulmaz...

sahurum
3 hurma
1 kucuk bolillo (2 dlm ekmek)
2 kk peynir
5 zeytin
domates

aksami en son bildirim ile birlikte yazarim.

dun jillian yapamadan uyumusum, kizi emzirirken yine, hatta yatsi nmzini da kilmamistim, esim disardaydi o gelince uyandim, tabloyu duzeltiyorum.

cars_pers.webp

Back
X