• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekurler kizlar herpes diye bi virus kapmis ilac verdi dr ins hemen gecer.. Agzinda dudaginda damaklarinda bademciklerinde varmis, hatta emerken sanrm bana da bulastrdi sag gogsum cok fena sizliyor.

Kaptanim menu guzel olmus, hem pzts ye yakismis hem de sana :))

Kb cim rakibem oldugun icin sana ozel yaziyorum hehe :)) menunu buraya yazmak istemiyosan ozel mesaj at :) ona gore bi ceza belirleyelim :)

Morpapatyam 600 kalori baya bi az oz yemissin hadi bklm biraz daha dengeli besinler olsa daha saglikli olur cnm senin icin.. Acikirsan Yatmadan protein sebze bi seyler daha atistir..

Baska kim vardi? Callan cim 1200 kaloriyi butun gune yaymaya calis canim.

Hadi bklm bissuru isim var bugun gec geldim ise ancak biter..
biri öperek bulaştırmıştır
doktor hangi ilacı verdi merak ettim,sen ilacı göğssünün ucuna da sür
çok geçmiş olsun,ilk uçuk ağır geçer de,sonrakiler hafif geçer..

canim ismin hatirlamiyorum eve gidince bakayim yazayim, hap seklinde kapsul, severek yedigi bi seyin icine dokun oyle yesin dedi. ben de atiyim bari :) bi tane de normal dudak ucugu icin kremim vardi onu da surebilirim kendime.

Canim mozaik pasta ya dikkat gecen seyyah da yemisti bir dilimi 522 kcal mi ne. Onun disinda genel olarak az yemissin ama benim denen daha saglikli seyleri tercih et diye.. Bi de bugun diyete basladigin ilk gun diye bu kacamak olmus olabilir.. Aslinda insanin motivasyonunun en yuksek oldugu zaman diyete ilk basladgi zamanlar o yuzden cok iyi degerlendir canimm ;)

Callan cim Acyclovir boyle bi ismi var cnm ilacin, burda da turk bi pediatriste gidiyoruz turk adetlerini bilen biri olsun istedik memnunuz simdilik ins bu ilac da ise yarar atesi dustu biraz daha iyi gibi simdilik :)

Pzts menum

Gece
3 kuru kayisi
9 findik

Kahvalti
3 dlm ekmek
1 yum
2 kk peynir
Dom sal brokoli mayd
5 zeytin
1 ceviz

Ara
1 salatalik
10 findik
1 elma

Oglen
1 tbk yayla corbasi
1 tbk semizotu yemegi

1 mandalina

Aksam
1 tbk yayla corbasi
Salata

Su 1.5 litre
Spor yok dizi gunumuzdu bugun hehe

Bugun nihayet regl oldum o yuzden oruc tutamadim

Kızlar ya dün nette gezinirken bölgesel zayıflamanın yada incelmenin imkansız olduğunu yazıyor.
Bende çok ihtimal vermiyorum ama gene de bir umut bölgesel hareketler yapıyordum.
kaslanma var
karın yağlarımın altında kas dokusu oluştu eyvallah ta üstü yağ ile kaplı ;)
3 haftadır 6w6p yapıyorum ya
bu hafta ara verip bootcamp tarzı birşey yapacağım. bir iki video buldum bakalım onu deneyim

haa bide unutmadan
Kahvaltı 1 yumurta salatalık
öğlen dürüm çiğköfte
akşam makarna ve dehşet bol salataaaa ;)
6week6pack yapıldı
30ar side, double cruch,30 bacak kaldırma 20 squat yapıldı
2 kere de 10 minutes abs workout yapıldı
su da içildi litre bilemiyorum ama

günaydınlarrr
kelebeğim bebeğine geçmiş olsun tatlım yaa aman dikkat et inş bir an önce iyileşir
ozaly canım nedir 1000 cal yaktıran spor şu ara fazla kendimi yormamak için sadece yürüyüş yapıyorum ama iyice bi toparlanayım deli gibi spora başlayacağım ben de

günaydın kızlar. hafta sonu şehir dışındaydım 3 gündür gelemedim. geçmiş de baya birikmiş.
hemen 3 günlük menüü paylaşıyorum. tabı aklaımda kaldığı kadarıyla

cmt menüm
sabah 10.00
1 yumurta
kaşar peyniri
2 dilim ekmek
çay

öğle13.00: 2 dilim kek - 3 bardak çay

akşam18.00: 1 kase mercimek çorbası- 1 biber dolması- yoğurt

pazar menüm
sabah 8.00
3-4 ten papates kızartması
çok az peynir
2 zeytin
1 bardak çay

öğle15.00
1 servis kaşığı pilav
tavuk sote
1 dilim sütlü tatlı

akşam yok-

pazartesi
sabah 8.00
1 simit- yeşilçay

öğle: 1 hamburger :(

akşam: 1 servis kaşığı bakla
yoğurt
çok az bulgur pilavı

su miktarlarını sayamadım ama 2 lt olmuştur
spor olara da boolllca gezdim yürüdüm ama tempolu değil tabıkı

Kızlar ya dün nette gezinirken bölgesel zayıflamanın yada incelmenin imkansız olduğunu yazıyor.
Bende çok ihtimal vermiyorum ama gene de bir umut bölgesel hareketler yapıyordum.
kaslanma var
karın yağlarımın altında kas dokusu oluştu eyvallah ta üstü yağ ile kaplı :KK66:
3 haftadır 6w6p yapıyorum ya
bu hafta ara verip bootcamp tarzı birşey yapacağım. bir iki video buldum bakalım onu deneyim
bölgesel zayıflama diye bir şey var,ben kendim denedim belimi incelttim,ayrıca karın hareketleri karnı taşş gibi yapıyor
bir de eliptik bisiklet bacaklaarı çok zayıflatır-bunu deneyip söyleyen çok insan var- yine de kilo vermeden çokçok incelme olmuyor tabi...incelmek önemli ama şekil kazanmak daha önemli; selülitlerin kaybolması,karın kaslarının belli olması harikaa

haa bide unutmadan
Kahvaltı 1 yumurta salatalık
öğlen dürüm çiğköfte
akşam makarna ve dehşet bol salataaaa :KK66:
6week6pack yapıldı
30ar side, double cruch,30 bacak kaldırma 20 squat yapıldı
2 kere de 10 minutes abs workout yapıldı
su da içildi litre bilemiyorum ama
:KK9::KK9:

Callan cim Acyclovir boyle bi ismi var cnm ilacin, burda da turk bi pediatriste gidiyoruz turk adetlerini bilen biri olsun istedik memnunuz simdilik ins bu ilac da ise yarar atesi dustu biraz daha iyi gibi simdilik :)
tr ile aynı,çok geçmiş olsun cnm

kızlar günaydın
dünkü tam menüm
0.50 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)119 kcal
Silicon.png

toplam yaklaşık 1200 kalori

günaydınlarrr
kelebeğim bebeğine geçmiş olsun tatlım yaa aman dikkat et inş bir an önce iyileşir
ozaly canım nedir 1000 cal yaktıran spor şu ara fazla kendimi yormamak için sadece yürüyüş yapıyorum ama iyice bi toparlanayım deli gibi spora başlayacağım ben de
kaptanım denemedim ama izlediğim kadarıyla fenaaa bişi ;)
ben sana özelden atayım linkini
şimdi ceza almayım dimi ;)
bölgesel zayıflama diye bir şey var,ben kendim denedim belimi incelttim,ayrıca karın hareketleri karnı taşş gibi yapıyor
bir de eliptik bisiklet bacaklaarı çok zayıflatır-bunu deneyip söyleyen çok insan var- yine de kilo vermeden çokçok incelme olmuyor tabi...incelmek önemli ama şekil kazanmak daha önemli; selülitlerin kaybolması,karın kaslarının belli olması harikaa
callancım göbeğindeki yağ dokusu az olanda tabi muhteşem görünür ama bir kalıp yağ varken gerçekten alttaki kaslarda bişicik görünmüyor
Zaten o selülit denen illet de yağ dokusu değil mi
yağlar gitmeden tam anlamıyla kaslı bir görüntü olmuyor galiba
şimdi karnıma bastır alttaki taş gibi kas dokusu hissediliyor ama görüntüde yok çünküüüüü ringo r,ngo şişelerrrrr ;)

kaptanım denemedim ama izlediğim kadarıyla fenaaa bişi :KK66:
ben sana özelden atayım linkini
şimdi ceza almayım dimi :KK66:

callancım göbeğindeki yağ dokusu az olanda tabi muhteşem görünür ama bir kalıp yağ varken gerçekten alttaki kaslarda bişicik görünmüyor
Zaten o selülit denen illet de yağ dokusu değil mi
yağlar gitmeden tam anlamıyla kaslı bir görüntü olmuyor galiba
şimdi karnıma bastır alttaki taş gibi kas dokusu hissediliyor ama görüntüde yok çünküüüüü ringo r,ngo şişelerrrrr :KK66:
saolasın tatlım bakacağım da benim bacaklarımda da o kadar yürümeye rağmen selilütler deli ediyor inşallah istediğim kadar zayıflayınca gider bu selülitler de sporla

Herkese mrb..bi sorum olucak dün bi arkadsmla konustugumda iste yediklerme dkkat ediorm sporda yapiorm fln dedm oda aaa diyet yapiyosan spor yapma ilk önce zayfla istedigin kiloya gel daha snra spor yap sporla vücudunda kas yaparsan snra snra kilo vermen cok zorlasir dedi bu konudaki yorumlarinizi alabilrmym kizlar dogru mu söylüyo arkadsm

kızlarrrr merhabaaa, toplıhhtttt canımm merhabaaa :KK25::KK25::KK25::KK15::KK15: nasılsınızzzzzz :KK64:
wayy wayy wayyy eski mezunumuz gamze hoşgeldin şekerim hayattamısın sen nerelerdesin?
Herkese mrb..bi sorum olucak dün bi arkadsmla konustugumda iste yediklerme dkkat ediorm sporda yapiorm fln dedm oda aaa diyet yapiyosan spor yapma ilk önce zayfla istedigin kiloya gel daha snra spor yap sporla vücudunda kas yaparsan snra snra kilo vermen cok zorlasir dedi bu konudaki yorumlarinizi alabilrmym kizlar dogru mu söylüyo arkadsm
canım ben pilates için biliyorum pilates için önce zayıflama sonra pilates ama benim diyetisyenim mutlaka vücudu çalıştırmak yönünde diyor sadece diyet yaparsan sarkar diye

Back
X