• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muhteşem birşey ya
Göbeğin güzelliğine bak
Maşalllaaaahhh tü tü tüüü :KK66:

Evet kaptanım sporun farkı çok belli oluyor
Kilo vermek tamam iyi hoşta sporsuz hiçte şık görünmüyor bence
Ama düzenli spor sıkılaştırıyor kaslandırıyor ve fit bir vücut ayna da karşında
Daha ne olsuuun :KK66:

Ben kıyafetle iyi hoşumda, daha göbişimi halledemedim tam olarak istediğim gibi değil yani
Şu alt karnımıda iyice bir sıkılaştırsam bana yeter
Açıkçası 65 olayım ama fit olayım
benim derdim bu
bu hanım kız 5 ayda 21 kg vermiş,günde 3 saat sporunu yapmasaydı o göbek sarkardı kesinn

benim de başlangıç kilom 71di 58-59u görünce gevşemeseydim ben de şimdi 50 olabilirdim
ahh koca kafa callan ahh
neyse bir haftalık yeme programı yaptım,ona aynen uyacağım,artık hedefe kitlenmem lazım!!

Callan linkini atms oldugun kisi kac kilodan kaca düsms bilgn var mi
71den 50ye düşmüş
esmerm nerdesin,benimde tam şimdi aklımdan geçiyordun,az katılmak yasak
tam ben geri döndüm,şimdi siz mi çekiliyorsunuz,olmaazzz birlikte çok konuşma,motivasyon,bu kilolar gidecekkk

Günaydın kizlar :KK66:
Ozaly Ozaly canim bitanem utandirion ha beni :) sen buraya gelmeme kilo vermeme sebep oldun sana cookk tesekkur ederim kiloda az gozuksede callanin dedigi gibi sıkılasma neym yag kas orani goruntumde cok degisim oldu dahada incelmeye devam etcem zati .
sen zaten bnm canim dostumsun burdanda veda edem didim :KK66:
toplight toplight cim idealime ulastim ama termal sort ayak agirligi falanda aldim bu hafta ici gelicek kas oranim artsin diye cunku cikma gibi bi niyetim yoktu spontane gelisti olaylar dediginiz gibi yasasin spor :)
Herkese cok tesekkur ederim arada gelirim :) ii kilo vermeler

Biliyorsunkiii
ay lav yuuuu :KK68::KK68::KK68:

evet kaptanım spor ve vitamin takviyesine başla..vitamin olarak pharmaton,solgar bu markalardan ya da direk hamilelerin aldığı multivitamin-decavit-kullanabilirsin,ben hepsini kullandım,omega 3 takviyesi -marincap- mesela
oğluşa da balık yağı içir,aromalı olanları tatları güzel
canım oğluşa balık yağlı vitaminli şuruplardan aldım bende sabahları 1 çay kaşığı bal zencefil zerdeçal çörekotu karışımından yemeye başladım pharmaton kilo yapmıştı bende o yüzden korkuyorum açıkcası ama hani şu spor öncesi kullanılan vitamin vardı adı neydi hatırlamıyorum ondan almayı düşünüyorum

merhabalar arkadaşlar..
hafta sonu giremedim maalesef..
ama çok güzel bir hafta sonu geçirdim..
en önemli ayrıntı hayatımdan şekeri çıkarmak üzere olduğum..çayıma artık 1 çay kaşığı atıyorum..inanın burada yazılanlar çok etkili oluyor..bu akşam kesin olarak düzenli yürüyüşüme başlıyorum..
1 ay sonra misafirlerim geliyor çok dikkat etmeliyim..

71den 50ye düşmüş
esmerm nerdesin,benimde tam şimdi aklımdan geçiyordun,az katılmak yasak
tam ben geri döndüm,şimdi siz mi çekiliyorsunuz,olmaazzz birlikte çok konuşma,motivasyon,bu kilolar gidecekkk
bazi özel durumlardan kaynakli moralm yerlerde callan suan kilo hc umrumda degl :KK43:

merhabalar arkadaşlar..
hafta sonu giremedim maalesef..
ama çok güzel bir hafta sonu geçirdim..
en önemli ayrıntı hayatımdan şekeri çıkarmak üzere olduğum..çayıma artık 1 çay kaşığı atıyorum..inanın burada yazılanlar çok etkili oluyor..bu akşam kesin olarak düzenli yürüyüşüme başlıyorum..
1 ay sonra misafirlerim geliyor çok dikkat etmeliyim..
bu çok güzel haber derya cım hadi bakalım şekersiz çay içtiğin günleri de göreceğiz en kısa sürede
bazi özel durumlardan kaynakli moralm yerlerde callan suan kilo hc umrumda degl :KK43:
esmerim canım yapabileceğimiz bişey varsa lütfen söyle elimizden geldiği kadarıyla yardımcı o0lmaya çalışırız
kızlar öğleyin 4,5 km yürüdüm hava çok güzeldi yediklerime de dikkat ediyorum bugün itibari ile artık bu hafta da güzel bir derece alalım

öğle yemeğini yine abarttım sankim:110::110:
yarın toplu yazcam kızlar...ama arada bir sorayım:))
3 dilim beyaz ekmek 3 kaşık barbunya 3 kaşık bulgur pilavı..çok değil dimi..aslında pilav varsa ekmek yememeliyim dimi..

bu çok güzel haber derya cım hadi bakalım şekersiz çay içtiğin günleri de göreceğiz en kısa sürede

esmerim canım yapabileceğimiz bişey varsa lütfen söyle elimizden geldiği kadarıyla yardımcı o0lmaya çalışırız
kızlar öğleyin 4,5 km yürüdüm hava çok güzeldi yediklerime de dikkat ediyorum bugün itibari ile artık bu hafta da güzel bir derece alalım
inşallah kaptan:KK76::KK76:
ben de akşam eve gidergitmez yürüyüşe çıkıcam..

selam canlar
Sahalara döndüm diyebilirim Allah'ın izniyle artık menü paylaşımım spor ve sularımla aranızda olcam:KK49: Esmerm inşallah senin de sıkıntıların tez zamanda geçer, Allah büyük dualarımız ve kalbimiz seninle. Callenım canım dostum hamile olmadığına sen sevindiğin için bende sevindim herşey gönlünce olsun canımıniçi:KK15: Kaptanım tez zamanda oğluşun toparlayacak bak gör en kötü gününüz böyle olsun, gitsin ve geri gelmesin hastalıklar:KK19:
Menümü yarın yazayım toplu halde birgün geriden gitsin yada gece fırsat bulabilirsem kuzucuklardan yazarım. Bu arada kilo aldım ayrı kaldığım sürede ama moralim iyi tamgaz ilerlicem vericem fazlalıkları ve listeye giricem tekraro_O
Bugün topuklu ayakkabı giydim yürümem değişmiş resmen ya yazık bana :mad:
Hedefim ayda 3 kilo gitmesi çok da imkansız değil inşallah yeniden mecburi bir ayrılık olmaz. Yeni gelen arkadaşlar takımın kıymetini bilin inanılmaz motivasyon kaynağı. Yokluğunda insan arıyor vallaEn Büyük KK
Şimdilik bu kadar ben spor araştırmaya giderr:oops:

öğle yemeğini yine abarttım sankim:110::110:
yarın toplu yazcam kızlar...ama arada bir sorayım:))
3 dilim beyaz ekmek 3 kaşık barbunya 3 kaşık bulgur pilavı..çok değil dimi..aslında pilav varsa ekmek yememeliyim dimi..
canım ekmek varsa pilav yok pilav varsa ekmek yok ona göre bu senin hayat felsefen olsun bundan sonra
Tsk ederm kaptanm ama bnmde elimden bsy gelmiyoki..
canım olursa mutlaka haberimiz olsun
selam canlar
Sahalara döndüm diyebilirim Allah'ın izniyle artık menü paylaşımım spor ve sularımla aranızda olcam:KK49: Esmerm inşallah senin de sıkıntıların tez zamanda geçer, Allah büyük dualarımız ve kalbimiz seninle. Callenım canım dostum hamile olmadığına sen sevindiğin için bende sevindim herşey gönlünce olsun canımıniçi:KK15: Kaptanım tez zamanda oğluşun toparlayacak bak gör en kötü gününüz böyle olsun, gitsin ve geri gelmesin hastalıklar:KK19:
Menümü yarın yazayım toplu halde birgün geriden gitsin yada gece fırsat bulabilirsem kuzucuklardan yazarım. Bu arada kilo aldım ayrı kaldığım sürede ama moralim iyi tamgaz ilerlicem vericem fazlalıkları ve listeye giricem tekraro_O
Bugün topuklu ayakkabı giydim yürümem değişmiş resmen ya yazık bana :mad:
Hedefim ayda 3 kilo gitmesi çok da imkansız değil inşallah yeniden mecburi bir ayrılık olmaz. Yeni gelen arkadaşlar takımın kıymetini bilin inanılmaz motivasyon kaynağı. Yokluğunda insan arıyor vallaEn Büyük KK
Şimdilik bu kadar ben spor araştırmaya giderr:oops:
sonunda speedy canım hele şükür geldin özledik seni kaç kilosun bakimm şu an hemen hesabını alayım bir an önce toparlanıp listelere giriuorusn ona göere

72 kg kaptanım ama hemen gidicek hiç merka etme. Kendime spor takvimi yapıyorum squat başlangıç için ii mi? bide cardio callenetics düşünüyorum şimdilik
canım 69,8 le izne ayrılmışsın o 2 kilo son alınan kilolar olduğu içöin hemencecik gider sen sık dişini biraz eşin döndü mü sen ne yaptın düzene soktun mu işlerini

canım 69,8 le izne ayrılmışsın o 2 kilo son alınan kilolar olduğu içöin hemencecik gider sen sık dişini biraz eşin döndü mü sen ne yaptın düzene soktun mu işlerini
Şükür kaptanım herşey yolunda şuan. İnşallah böyle de devam eder. Dediğin gibi son gelen kilolar hemencik gidicek ve tekrar listede olcam:KK19:

Merhaba kizlar, speedy cim hosgeldin canim :) callan ve kaptanimin da tam gaz geri donmesine cok sevindim! Canlandi artik takimimiz!! Esmerim de bugun sessiz olsa da yarina duzelir inaniyorum ben :)
Onun disinda ozaly cim haha cok guldum kendi lafimi bana yazmissin evet bana da terapi oluyor bazen sesli soyleyince insan kendini de ikna edebiliyor, benim de kendi icimde bi mucadelem oldu muhakkek bunlari soyleyerek geldim oylece de yazmisim. Oyle iste :)

2 gundur kizim atesli birazdan doktora goturecegiz, simdi de agliyor, sonra yazarim ins...

merhaba kızlar.
18 nisan cuma günü simit diyetine benimle birlikte başlayacak arkadaşlar arıyorum.liste 1 haftalık, 1 etap boyunca birbirimize destek oluruz:KK66: 2. takımdan hedef geldi, bize simit yedirip kilo aldıracak demeyin,canım karbonhidrat çekiyordu bari böyle bir listeyi takip edeyim dedim, kendime yoldaş arıyorum:KK31:beraber liste uygulamak çok daha zevkli:KK19:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/simit-diyeti.372187/

Merhaba kizlar, speedy cim hosgeldin canim :) callan ve kaptanimin da tam gaz geri donmesine cok sevindim! Canlandi artik takimimiz!! Esmerim de bugun sessiz olsa da yarina duzelir inaniyorum ben :)
Onun disinda ozaly cim haha cok guldum kendi lafimi bana yazmissin evet bana da terapi oluyor bazen sesli soyleyince insan kendini de ikna edebiliyor, benim de kendi icimde bi mucadelem oldu muhakkek bunlari soyleyerek geldim oylece de yazmisim. Oyle iste :)

2 gundur kizim atesli birazdan doktora goturecegiz, simdi de agliyor, sonra yazarim ins...
Hoşbulduk canım, inşallah bir aksilik çıkmaz da kaldığımız yerden devam edebiliriz. Kızın için çok geçmiş olsun. Vücuduna sirkeli su sık, ilkel de olsa bazen kurtarıcı oluyor. Oğlum çok ateşlenir ilaç artı sirke kullanırım ben.
Hava güneşli eve döner dönmez spor yapıcam. Light yaşam merhaba, incecik 2 çocuk annesi kulağa ne hoş geliyor dimi? Bu sözleri duyacağız bizde insanlardan '' aaa senin mi iki çocuğun var yok canım inanmam'' Hep birlikte hadi arkadaşlar spor ve suuuu

kızlar.iş yoğunluğundan yazamadım. bugünkü menüm
Aldığınız Kalori Miktarı
karnımda tok gibi.akşam pek bişi yiyesim yok

Back
X