- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #138.501
Yanlis hatirliyorsam burcu gelince duzeltir canim, biz de esmerim ben kb196 uc kisi rakibeyiz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan değerlerinde problem mi vardı cnmo zaman izin al bari canim 2 hafta sonra ekside cikarsin listeye girersin.. bu arada psikolojini de toparlarsin..
ya da bi sekilde kafani toparlamaya calis canim ne diyecegimi bilemedim..
ben bugun doktoruma mesaj atmistim kan testlerini tekrar edelim diye, o da ciddi miktarda kilo verdiyse ve gayret gosteriyorsan ancak o zaman bakariz demis, 5 mayis ta doktor randevum var o zamana kadar 71.5 olmak zorundayim.
Kan değerlerinde problem mi vardı cnm
Canım seninle yarışalımmı
Benim kişisel bir rakibe ihtiyacım var
Birbirinize hesap sorduğumuz, yediklerimize soorumuza suyumuza
Ben 58 ile izne ayrıldım ama kaç kilo oldum bilmiyorum
Cuma tartıya cıkacağım
Kilo aldığım cok kesin
Benim de listeye girmem 55i görmem kazım ama ne yazıkki motivasyonumu kaybettim bundan ziyade karnım büyüdü
Ben kalori sayıyorum
Asıl hedefim ömür boyu bin kcal civarı beslenebilmek,çünkü ömrü uzatığına inanıyorum
Telden yazıyorum, kelimeler yanlış olmuş
Umarım kabul edersin ve senle diyet arkadaşı oluruz
Buarada boyum 163 yaş 28 evli ve bir ccuğum var
cholesterol um yuksekti, ins kilo verince dusecek diye umit ediyorum....
ben burcu kabul etmedi sandım
hiç yazısını görmedim
Ben bu hafta iş de çok yogunum. Akşamları da kızım hasta onunla ilgileniyorum. Beni idare edin canım. Yarın öbür gün regl olacam.ödem depolamaya başladım.cumaya tartı ne olur bilmiyorum Opuldunuz ...Herkes nerede yahu ayda yok bayadir burcucuk sonra sphinxlike hadi bakalim hatunlar katilimi artiralim, bu kaptana cep tel numarasi verme olayi da cok mantikli ha, kacaklari bulur gelir bu sekilde, yani normal mesaj olmasa da whatsup filan bedava olanlardan ulasilabilir.
gamzecim şimdiden daha motiveyim :))
iyiki yarışıyoruz,çokk mutlu oldum :)))
Burcucuk da kabul etmisti siz ucunuz rakibe olun bari..
Bu arada benim adim da gamze :))