• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım iklk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor
bu arada ben takım kaptanıyım
43 yaşındayım inş. müh. kamuda çalışıyorum 2 oğlum var doğum dan kalan kiloları vermek için uğraşıyorum

Tesadüf. Ben de inş müh. :)
Geçmiş olsun oğlunuza ve size. Her tür hastalık zor.

KıZlar menü denetimine karışmam, o iş kelebeğimde ama menülerini katı bir şekilde eleştirmemi isteyen arkadaşlar bana söylesinler, onları eleştireyim, ilk başta kendim 55e düşene kadar kendimi disipline edeceğim, yoksa böyle gevşek gevşek olmayacak
Kabul eden arkadaşlar bana yazsınlar
Çünkü sonradan yazdıklarıma alınmaca darılmaca olsun istemem, maksat hedefe en kısa sürede ulaşmak

Beni de eleştirebilirsiniz :)

canım tabağını bol miktarda salata ile doldurabilirsin protein olarakda haşlama ızgara et balık yiyebilirsin tatlılardan uzak durmaya çalışırsan başka bişeye gerek yok bence bi de hamur işlerinden
haa perşembe gideceksen perşembe sabahtan kg bildirimi yap tatlım istersen listeye alayım sanırım sen haftaya takım listesine gireceksin çok emin değilim ama bu haftaki değerin elimizde olsun

Evet evet, persembe sabahindan yapacagim bildirimimi :)

Ben de tatlisiz ve hamur isi yemeden gecirmeyi dusunuyorum, cunku spora ve yuzmeye bolca vaktim olacak :)
Haftaya listeye girecegim insallah bu hafta ve haftaya -yi gorursem :)

herkese meraba bende bu grubta olmaya hak kazandim:) ve ilk sayfada yazan tüm şartları kabul ediyorum, benide araniza alirsaniz cok mutlu ve minettar olurum, ve tüm eleştirilere açığim.
ben 24 yasindayim ve kendimce bu yïl çook zor şeyler yasadim ve akabinde hareketsizlik ve inanilmaz bir abur cubur yemekle hayatimda ilk defa 78 e ciktim. Kendimce 1 ayda 74 lere inebildim ve artik daha kararli olmak istiyorum. 1 aydirda bu forumlari hep okudum, kendimi motive ettim ve sonunda cesaret ettim ve burdayım. Hedefim 60 olmak ramazanda yılmamak destek olup destek alabilmek simdiden tesekkur ederim:)

KıZlar menü denetimine karışmam, o iş kelebeğimde ama menülerini katı bir şekilde eleştirmemi isteyen arkadaşlar bana söylesinler, onları eleştireyim, ilk başta kendim 55e düşene kadar kendimi disipline edeceğim, yoksa böyle gevşek gevşek olmayacak
Çünkü sonradan yazdıklarıma alınmaca darılmaca olsun istemem, maksat hedefe en kısa sürede ulaşmak
hiç acımadan eleştir beni buna ihtiyacım oluyor :)

Bugünkü menüm
Sabah : activia yoğurt
ara : 3 eti form
öğlen : 3 köfte + 4 parmak patates + ayran + salata
ara : 62 kalorilik special k kraker
akşam : light yoğurt
spor : 1 mil leslie

Bugün itibariyle spora başladım artırarak her gün leslie yapıcam vücudum alışınca t25e başlarım

kızlar tekrardan hoşgeldiniz sizlerle takım daha da canlanacak bugün hastane veni çok yordu yarın inş daha iyi olacak

bugünkü yediklerim şöyle;
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 dilim üstüne labne sürülmüş ekmek ve çay
öğle: 1 kase pırasa çorbası, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
ara 1 muz
akşam: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek
aralarda sade neskafe ve yeşil çay içtim birer tane.
biraz sonra da yoga yapmayı planlıyorum.

Iki hafta diyet bir hafta dinlenme gibi giderek 2 ayda verdim yavaş vermeyi kendim istiyorum kalıcı olması için. Sen kaç kiloydun yeni mi basladın kilo vermeye?
evet yeni sayilrm bnde 82den 76ya düstüm iste bnde 1 ay felan oldu

herkese meraba bende bu grubta olmaya hak kazandim:) ve ilk sayfada yazan tüm şartları kabul ediyorum, benide araniza alirsaniz cok mutlu ve minettar olurum, ve tüm eleştirilere açığim.
ben 24 yasindayim ve kendimce bu yïl çook zor şeyler yasadim ve akabinde hareketsizlik ve inanilmaz bir abur cubur yemekle hayatimda ilk defa 78 e ciktim. Kendimce 1 ayda 74 lere inebildim ve artik daha kararli olmak istiyorum. 1 aydirda bu forumlari hep okudum, kendimi motive ettim ve sonunda cesaret ettim ve burdayım. Hedefim 60 olmak ramazanda yılmamak destek olup destek alabilmek simdiden tesekkur ederim:)
hosgeldin kilomz yakin güzel menüler bekliyorm senden; )

Bugünkü menüm
Sabah : activia yoğurt
ara : 3 eti form
öğlen : 3 köfte + 4 parmak patates + ayran + salata
ara : 62 kalorilik special k kraker
akşam : light yoğurt
spor : 1 mil leslie

Bugün itibariyle spora başladım artırarak her gün leslie yapıcam vücudum alışınca t25e başlarım
Harikaaa gayet düsük kalorili olms

bugünkü yediklerim şöyle;
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 dilim üstüne labne sürülmüş ekmek ve çay
öğle: 1 kase pırasa çorbası, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
ara 1 muz
akşam: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek
aralarda sade neskafe ve yeşil çay içtim birer tane.
biraz sonra da yoga yapmayı planlıyorum.
bu ekmekler beyaz ekmek mi acaba :cool:
degilse gayet harikaaaa

Bugünün menüsü şuydu;
Kahvaltı;
1 bardak süt
1 elma
Öğlen;
3 biber dolması (küçük)
Salata
1 kase yoğurt (kırmızı biberli)
Aksam;
Yagsiz Sebze kavurması
yogurt
salata
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kavun
2,5 litre su
Spor;
60 mekik,100 sefer twster da döndüm :KK49::KK49::KK49: 1 km yürüyüş (bebek arabasını ittirerek)

Merhaba 5. takımcım,

Analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-31#post-40590117

Sınıfı geçtiniz, tebrikler! :nazar:

ay canim benim ne kadar cok ugrasmissin... sen olmasan bu yarisma ayakta durabilir mi bilmiyorum..
54 te aslinda hic iyi bi not degil :( neyse bi dahaki rapora daha iyi olur ins...

ok callan cim beni de elestir, aslinda alinganim ama bu huyumu duzeltmek istiyorum o yuzden elestrildikce yontulurum diye umuyorummm.. tesekkurler :)

Bugünün menüsü şuydu;
Kahvaltı;
1 bardak süt
1 elma
Öğlen;
3 biber dolması (küçük)
Salata
1 kase yoğurt (kırmızı biberli)
Aksam;
Yagsiz Sebze kavurması
yogurt
salata
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kavun
2,5 litre su
Spor;
60 mekik,100 sefer twster da döndüm :KK49::KK49::KK49: 1 km yürüyüş (bebek arabasını ittirerek)

Guzel menu

4hafta_cuma_cmts_pzr.webp

Back
X