• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3hafta_prs.webp
3hafta_pzts.webp
3hafta_cuma.webp

Callan ile Gamze_M yi ayirmis gibi oldum ama kilolari birbirinden cok farkliymis, bence Callan ozaly ile daha iyi oldu, ikisi de sporcu..

oyle kafama gore yaptim, tabi ki de boyle olmak zorunda degil.. nasil isterseniz degistirebiliriz. :KK66:

bu arada mubarek 3 aylariniz ve kutlu dogum haftaniz da mubarek olsun! ben bugun ve onumuzdeki 3 un cumaya kadar hep oruc olucam ins, bildirim icin faydasi olacagini dusunuyorum, cok duz bi sahur yaptim gayet olculu. iftari da yedikten sonra yazarim ins.
ha bu arada dun 300 kal rik daha eliptik yapacagim yazmistim 200 kcal yapabildim ancak, tabloda duzgun halini yazdim.

ben biraz is yapayim, patron bosuna maas odemesin, anca kk ya calistim geldigimden beri :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkse hayrli akşamlar izinliyim ama yinede menümü yazym bgn oructm gece bisey yiyemedm uyumusm
iftar : 1 kase corba
yarm tabak bezelye yemegi 1 but
2 dilim ekmk bol salata
az braz sütlü tatli
su su anda yarm litre ictm ama gece yatana kadr anca 1.5 felan olr sporda 20 mekik

Bugünün menüsü şuydu;
Kahvaltı;
1 bardak süt
1 elma
Öğlen;
3 biber dolması (küçük)
Salata
1 kase yoğurt (kırmızı biberli)
Aksam;
Yagsiz Sebze kavurması
yogurt
salata
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kavun
2,5 litre su
Spor;
60 mekik,100 sefer twster da döndüm :KK49::KK49::KK49: 1 km yürüyüş (bebek arabasını ittirerek)
güzel menü olmuş Hoppa

Herkse hayrli akşamlar izinliyim ama yinede menümü yazym bgn oructm gece bisey yiyemedm uyumusm
iftar : 1 kase corba
yarm tabak bezelye yemegi 1 but
2 dilim ekmk bol salata
az braz sütlü tatli
su su anda yarm litre ictm ama gece yatana kadr anca 1.5 felan olr sporda 20 mekik
ben olsam iftar diye iyice coşardım sen çok iyi bi menü yapmışsın tebrikler:KK9:

bugünkü yediklerim şöyle;
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 dilim üstüne labne sürülmüş ekmek ve çay
öğle: 1 kase pırasa çorbası, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
ara 1 muz
akşam: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek
aralarda sade neskafe ve yeşil çay içtim birer tane.
biraz sonra da yoga yapmayı planlıyorum.
Hep yapmak istediğim ama yapamadığım beslenme şekli. yemek yapmaya üşeniyorum resmen. Menün harika olmuş çok beğendim

Mönö
Salatalık 2 sigara böreee
Öğlen
Makarina 1 tabak
Akşam 1 köfte
Makarna :(
Acayip salata

Veee hiit yapıldı ve ben neden high intensity dediklerini anladım anam oo neeee ;)
2 kere abs Workout ve cardio kickboxing vee 5 minutes butt
Makarna telafisi anca ;)

Kızlar kusura bakmayın ben şimdi anlayamadım Renia Renia ve ben rakip miyiz ve rakip olunca ne oluyor tam olarak?

he kuzum bence ikiniz guzel oldunuz, bi bakin bakiyim anlasabilceniz mi :):)
rakibeler birbirini takib eder motive eder, elestirir tatli tatli, oyle iki candan dost olur yani :)

Callanla ben miii
Tokatlar o beni şimdi yaaa :KK66:

valla bilmiyom oyle bi fikir geldi aklima ikiniz de iyi sporcusunuz, zayifsiniz, bi bakin bakem anlasabilirseniz neden olmasin birbirinizi gaza getirirsiniz :) ozalye ye callan su icmeyi ogretir, ozlay callan a kotu de olsa menu yazmayi saliklar.. oyle gecinir gidersiniz bence :)

esmerim tatliskom :) sahalara donmussun bence :) izin 2 hafta olmak zorunda olmasa bu cuma girersin bence listeye :) bi soralim kaptana oluyo mu oyle diye :) azcik sutlu tatlidan bi sey olmaz sahur da yapmamissin zaten, ay benim haftasonu yediklerimi gorseydin, bakkali yedim sanki... of cok fenaydi... ins toparlarim cumaya kadar, bugun sabah +0.5 gelmeyi basardim bile :KK43:

Back
X