• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar..her türlü yoruma açığım..fazla yediğim ne varsa yazın..
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık..peynir 6 adet zeytin..
arada bişey yiyemedim öğrencilerle işlerimiz vardı..
öğle:6 kaşık bol sebzeli kısır..ben kısırı yaparken sebzesini bulgurdan fazla koyuyorum resmen:KK56::KK56:1 bardak ayran..
saat 16:00 gibi :1 dilim çikolatalı kek ve süt HEM DE ŞEKERSİZ:KK76::KK76: başarıyorum sanırım yavaş yavaş..şekere veda etmeyi başarıcam gibi..
gelelim akşama..acaba gelmesek mi..neyse geliyim ben:oops::oops:
Akşam:fırında yapılmış 3 adet tavuk pirzola yanına 4 parça patates bir kase cacık..
saat 8 den sonra da hiçbir şey yemedim..yemeğimin bitmesi 8 i buldu..
evet kızlar yorumları bekliyorum..fazlalık var mı..
bir eksiğim var sanırım..o da spor..dün yapamadım ama bugün telafi edilecektir..

Ara ogununu meyve ve sut yapsan daha iyi olur. Ne kadar cok islenmemis gida yersen o kadar iyi olur :)
Ben kisira karsi degilim ama bence patatesi diyet suresince hayatindan cikar derim.
Kahvalti 10 numara olmus, 8'den sonra yememek de cok isabetli olmus.

Simdi bu kadar peyniri kac kibrit kutusu sayiyoruz? Lucida nin resmindekini?
canım bana göre 1/2 kibrit kurusu gibi gördüm ben onu
günaydın kızlar..her türlü yoruma açığım..fazla yediğim ne varsa yazın..
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık..peynir 6 adet zeytin..
arada bişey yiyemedim öğrencilerle işlerimiz vardı..
öğle:6 kaşık bol sebzeli kısır..ben kısırı yaparken sebzesini bulgurdan fazla koyuyorum resmen:KK56::KK56:1 bardak ayran..
saat 16:00 gibi :1 dilim çikolatalı kek ve süt HEM DE ŞEKERSİZ:KK76::KK76: başarıyorum sanırım yavaş yavaş..şekere veda etmeyi başarıcam gibi..
gelelim akşama..acaba gelmesek mi..neyse geliyim ben:oops::oops:
Akşam:fırında yapılmış 3 adet tavuk pirzola yanına 4 parça patates bir kase cacık..
saat 8 den sonra da hiçbir şey yemedim..yemeğimin bitmesi 8 i buldu..
evet kızlar yorumları bekliyorum..fazlalık var mı..
bir eksiğim var sanırım..o da spor..dün yapamadım ama bugün telafi edilecektir..
canım kısırı bol yeşillikli yapman gayet güzel 3 tavuk pirzola biraz fazla gibi ama göze batmıyor tatlım patatesler fırında olduğu için ekmek yerine geçer suyun ne durumda bi de spor eklesen gayet güzel olacakmış tatlım
haa sütü şekersiz içmişsin bu güzel kek de fazla göze batmamış

canım bana göre 1/2 kibrit kurusu gibi gördüm ben onu

canım kısırı bol yeşillikli yapman gayet güzel 3 tavuk pirzola biraz fazla gibi ama göze batmıyor tatlım patatesler fırında olduğu için ekmek yerine geçer suyun ne durumda bi de spor eklesen gayet güzel olacakmış tatlım
haa sütü şekersiz içmişsin bu güzel kek de fazla göze batmamış
çokkk mutlu oldumm:KK54::KK54:
su durumum günde 2.5-3 lt civarı..sporu bu akşam mutlaka yapmaya çalışıcam..tavuk bana da fazla göründü gibi ..bakalım cumaya nasıl yansıcak..81 leri görmek istiyorum..

Bugünün menüsü şuydu;
Kahvaltı;
1 bardak süt
1 elma
Öğlen;
3 biber dolması (küçük)
Salata
1 kase yoğurt (kırmızı biberli)
Aksam;
Yagsiz Sebze kavurması
yogurt
salata
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kavun
2,5 litre su
Spor;
60 mekik,100 sefer twster da döndüm :KK49::KK49::KK49: 1 km yürüyüş (bebek arabasını ittirerek)
gayett güzel
helim peyniri sabaha olsa daha da güzel olurdu:))

ay canim benim ne kadar cok ugrasmissin... sen olmasan bu yarisma ayakta durabilir mi bilmiyorum..
54 te aslinda hic iyi bi not degil :KK43: neyse bi dahaki rapora daha iyi olur ins...

ok callan cim beni de elestir, aslinda alinganim ama bu huyumu duzeltmek istiyorum o yuzden elestrildikce yontulurum diye umuyorummm.. tesekkurler :)
tamam kelebeğim sen de beni çok fena eleştir,ben de ancak böyle kendine gelirim
bugunden itibaren menüleri ayrıntılı yazıyorum
kızlar beni herkes eleştirsin lütfen

gerçekten çok düşük değilmi..
sonra vücut savunmaya geçip kiloyu durdurmasın..ilk başlarda hızlı verilen kilolar insanı mutlu ediyor ama bu kadar az yersen çok zorlanırsın gibi geldi..
canım sıksık ve biraz fazla yemek metabolizmayı hızlandırıyor evet ama son zamanlarda artık bu hızlanmanın iyi bir şey olmadığı gösterildi ( bu diyetle ilgili konular,doğrular sürekli değişiyor) 2 öğün ve az yemek daha sağlıklı
ben bundan düşük kaloriyi ve 2 öğünü destekliyorum

çokkk mutlu oldumm:KK54::KK54:
su durumum günde 2.5-3 lt civarı..sporu bu akşam mutlaka yapmaya çalışıcam..tavuk bana da fazla göründü gibi ..bakalım cumaya nasıl yansıcak..81 leri görmek istiyorum..
inşallah canım en yakın zamanda 70leri de görürsün :))
güzel bir kadın fotosu seç kendine ve sürekli ona bak, baya işe yarıyor :)))

Callan ile Gamze_M yi ayirmis gibi oldum ama kilolari birbirinden cok farkliymis, bence Callan ozaly ile daha iyi oldu, ikisi de sporcu..

oyle kafama gore yaptim, tabi ki de boyle olmak zorunda degil.. nasil isterseniz degistirebiliriz. :KK66:
ben ikisiyle de yarısırım,1. olmam lazım :))))

Kizlar,

Gecenlerde bir avrupa gazetesinde bir yazi okudum sizinle paylasayim dedim:

Bir arastirmaya gore dusuk kalorili diyet yapan iki grup izlenmis, bir kisim yogurt yerken diger grup yememis. sonuc 2 hafta icerisinde yogurt yiyen grubun diger gruba gore 1,5 kati kadar kilo verdigi gozlenmis. Uzmanlar her ogunde yogurt yiyin diyorlar. ornegin sabah kahvaltisinda icine meyve ekleyerek, oglen ve aksam yemeklerin yaninda. Etin yaninda dahi yiyebilirsiniz diyorlar.

Baska bir yazida da gunde 3 ogunun fazla oldugunu okudum, aslinda ben de ne zaman 3 ogun yemesem daha rahat uyuyorum ve daha iyi hissediyorum.

bu arada mubarek 3 aylariniz ve kutlu dogum haftaniz da mubarek olsun! ben bugun ve onumuzdeki 3 un cumaya kadar hep oruc olucam ins, bildirim icin faydasi olacagini dusunuyorum, cok duz bi sahur yaptim gayet olculu. iftari da yedikten sonra yazarim ins.
ha bu arada dun 300 kal rik daha eliptik yapacagim yazmistim 200 kcal yapabildim ancak, tabloda duzgun halini yazdim.

ben biraz is yapayim, patron bosuna maas odemesin, anca kk ya calistim geldigimden beri :)
Allah kabul etsin canım:)))

Herkse hayrli akşamlar izinliyim ama yinede menümü yazym bgn oructm gece bisey yiyemedm uyumusm
iftar : 1 kase corba
yarm tabak bezelye yemegi 1 but
2 dilim ekmk bol salata
az braz sütlü tatli
su su anda yarm litre ictm ama gece yatana kadr anca 1.5 felan olr sporda 20 mekik
vovvv harikaa:KK9::KK9::KK9:

Kizlar,

Gecenlerde bir avrupa gazetesinde bir yazi okudum sizinle paylasayim dedim:

Bir arastirmaya gore dusuk kalorili diyet yapan iki grup izlenmis, bir kisim yogurt yerken diger grup yememis. sonuc 2 hafta icerisinde yogurt yiyen grubun diger gruba gore 1,5 kati kadar kilo verdigi gozlenmis. Uzmanlar her ogunde yogurt yiyin diyorlar. ornegin sabah kahvaltisinda icine meyve ekleyerek, oglen ve aksam yemeklerin yaninda. Etin yaninda dahi yiyebilirsiniz diyorlar.

Baska bir yazida da gunde 3 ogunun fazla oldugunu okudum, aslinda ben de ne zaman 3 ogun yemesem daha rahat uyuyorum ve daha iyi hissediyorum.
evet aslında 2 öğün ve öğüne otururken bakmalı yediklerimizin yarısı karbonhidrat,sonrası da protein olmalı(zaten yağ kendiliğinden yemeklerle geliyor)
mesela kahvaltıda 1 ekmek mi var yanına hemen protein ekle yumurta/süüt/peynir
akşam bulgur mu yedin yanına et ya da yoğurt,hemen protein ekle
2 öğün+az+mantıklı beslenmeli

Hep yapmak istediğim ama yapamadığım beslenme şekli. yemek yapmaya üşeniyorum resmen. Menün harika olmuş çok beğendim
canım öğrenciyken yapılmıyor yemek ama özellikle bebiş doğduktan sonra sağlıklı beslenme olaylarını kafaya takıyorsun

inşallah canım en yakın zamanda 70leri de görürsün :))
güzel bir kadın fotosu seç kendine ve sürekli ona bak, baya işe yarıyor :)))
ayyy ağzından bal damlıyor canım..inşallah ramazan ayı girmeden 79 ları görsem yien şükür..ben motive olayı için eşimin iş yemeklerini seçtim..eşim terfi aldı ve neredeyse ayda bir yemekleri olacak..2 ay sonra ilk yemek geliyor..o güne hazırlanmalıyım:KK49::KK49:

Mönö
Salatalık 2 sigara böreee
Öğlen
Makarina 1 tabak
Akşam 1 köfte
Makarna :KK43:
Acayip salata

Veee hiit yapıldı ve ben neden high intensity dediklerini anladım anam oo neeee :KK66:
2 kere abs Workout ve cardio kickboxing vee 5 minutes butt
Makarna telafisi anca :KK66:
çok karbonhidrat olmuş ama yediklerin az,böylece güzel olmuş
spor harikaaa:KK55:sen beni geçersin:KK17:

ayyy ağzından bal damlıyor canım..inşallah ramazan ayı girmeden 79 ları görsem yien şükür..ben motive olayı için eşimin iş yemeklerini seçtim..eşim terfi aldı ve neredeyse ayda bir yemekleri olacak..2 ay sonra ilk yemek geliyor..o güne hazırlanmalıyım:KK49::KK49:
azim edersen ve gerçekten istersen ramazana 75 ile bile girersin,yeterki kendine inan,gerisi geliyor! acıktığında hep su iç

Back
X