• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemoglobinin kaç
Kansızlık yorgunluk yapar canım, demir hapı kullanmıyor musun
Bir de b12 düzeylerine de mutlaka baktır
ha bi de yorgunluk saç dökülmesi dudaklar bembeyaz tenim zaten bembeyaz casper gibiydim çocukluğumdan beri. sonunda final sınavı zamanında bi hoca tipimden anladı anemik olduğumu aldı beni biyokimyaya götürdü elimden tutup :KK4:

yazın ferritin 2 çıkmıştı Hb de düşüktü doktor iğne olman lazım çok acil diye 10 tane iğne vermişti bi de vit d3 ile supradyn all day vermişti sanırım b12 de eksik çok et yemediğim için. aslında anemi iştahsızlık yapar ama bende tersi etki yapmış heralde
Canın dahiliyeye git, asistan abi ablalarından rîca et, ferritin folik asit b12 tiroid fınksiyon testleri hepsine baktır, eksikse ilaçla seviyelri yükselsin
Hem b12 seviyen yükselince hafızan da daha iyi hale gelir

Mrb arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum benim vücudum 64 üstünü taşımıyor trigliserid ve kolesterolum yükseliyor bebek istediğim için klomen ve pregnyl kullandım iki ay o da iyice kilo almama sebep oldu tabi ben bayagi yiyorum benimde aranızda olmam mümkün mü benim motive olmaya ihtiyacım var cok
Hoşgeldin cnm:))

Canın dahiliyeye git, asistan abi ablalarından rîca et, ferritin folik asit b12 tiroid fınksiyon testleri hepsine baktır, eksikse ilaçla seviyelri yükselsin
Hem b12 seviyen yükselince hafızan da daha iyi hale gelir
hakısın benim ciddi anlamda her şeyime baktırmam lazım galiba çünkü yine yorgunluklar halsizlikler başladı. Iğneler demir depolarımı ne kadar bi süre için dolduruyodur acaba?

selam kızlar hastanelerden geldim sonunda oğlumda insülin direnci için ilaç başladı dr
bana da kurunda çok fazla eğrilik var onu düzeltmeden iyileşemezsiz ameliyat olman gerekli dedi ameliyat olmayı bilmiyorum daha eşimle konuşmadım yaptırırmıyım kafasm karışık
Mrb arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum benim vücudum 64 üstünü taşımıyor trigliserid ve kolesterolum yükseliyor bebek istediğim için klomen ve pregnyl kullandım iki ay o da iyice kilo almama sebep oldu tabi ben bayagi yiyorum benimde aranızda olmam mümkün mü benim motive olmaya ihtiyacım var cok
canım hoşgeldin aramıza hedef kilon kaç tatlım eğer 4 kg vermen gerekiyorsa listeye girene kadar muhtemelen sen verirsin çünkü 3. cuma listeye girebiliyorsun yarışma kuralları gereği ama burası motivasyon açısından çok önemli listeye girmesen bile motive olursun yeterki düzenli katılımda bulun canım

Bir de negative calorie food diye gecen yiyecekler var(eksi kalorili yiyecekler)

greyfurt, marul, elma ve portakal, kahve, kuskonmaz, bulgur, derisiz hindi ve tavuk, domates, salatalik, yogurt ve karpuz bu yiyeceklerdenmis.

Bunlar sizin aldiginiz kaloriden ziyade size daha cok kalori harcatiyormus, bence besinlerimizi bunlardan secmekte fayda var kisacasi :)

bu yiyecekleri önceden okumuştum ama unutmuştum. hatırladım çok sağol.

benim bugünkü yemek yeme faslı erken bitti. biraz fazla kuruyemiş ve kraker yediğim için akşam bir yumurta ile geçiştirdim.
sabah biraz beyaz light peynir, 5 zeytin, bir dilim tahıllı ekmek.
öğle bir tabak karnabahar yemeği ve yoğurt, bir dilim tahıllı ekmek.
ara 5 çilek, 1 avuç çekirdek, 1 avuç beyaz leblebi, 1 adet wasa
akşam 1 yumurta (az önce yedim).

gündüz spor yapamadım akşam 7 den sonra yoga yapıcam.

Merhaba arkadaşlar
bugünkü menum :
Kahvalti;
1haşlanmış yumurta
3-4 tane zeytin
1 dilim tam buğdaylı ekmek
biraz peynir
salatalık
3 tane tutku bisküvi :(
Öğlen :
1 kase pul biberli yoğurt
(Güya sadece yoğurt yiyecektim komsuya gittim )
Peynirli minik Yufka boregi
Sütlü irmik tatlısı
Aksam:
Mantar çorbası
Su2,5 litre olur
iki kupa form çayı
spor;
yatmadan mekik cekicem tahminen 50 tane
bugün pek iyi geçmedi yaa... sabah Tartı da aynı kiloda çıktım bide iyice gitti moralim :( sahur yapabilseydim oruç tutacaktım ama... neyse artık geçti maalesef

Akşam yemeğimi yedim. Bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
light peynir
domates biber

Ara
3 etiform

Öğlen
3 köfte
salata
ayran

Akşam
6 kaşık tavuk sote
1 kaşık light yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Suyu henüz bir litre içtim yatana kadar 2 litreyi bulur.

Sabah 1 mil leslie
yatmadan önce 3 mil daha yapıcam

benim bugünkü yemek yeme faslı erken bitti. biraz fazla kuruyemiş ve kraker yediğim için akşam bir yumurta ile geçiştirdim.
sabah biraz beyaz light peynir, 5 zeytin, bir dilim tahıllı ekmek.
öğle bir tabak karnabahar yemeği ve yoğurt, bir dilim tahıllı ekmek.
ara 5 çilek, 1 avuç çekirdek, 1 avuç beyaz leblebi, 1 adet wasa
akşam 1 yumurta (az önce yedim).

gündüz spor yapamadım akşam 7 den sonra yoga yapıcam.
çekirdek dışında fazla kaçan bişe yok gibi zaten onu da dengelemişsin

Merhaba arkadaşlar
bugünkü menum :
Kahvalti;
1haşlanmış yumurta
3-4 tane zeytin
1 dilim tam buğdaylı ekmek
biraz peynir
salatalık
3 tane tutku bisküvi :KK43:
Öğlen :
1 kase pul biberli yoğurt
(Güya sadece yoğurt yiyecektim komsuya gittim )
Peynirli minik Yufka boregi
Sütlü irmik tatlısı
Aksam:
Mantar çorbası
Su2,5 litre olur
iki kupa form çayı
spor;
yatmadan mekik cekicem tahminen 50 tane
bugün pek iyi geçmedi yaa... sabah Tartı da aynı kiloda çıktım bide iyice gitti moralim :KK43: sahur yapabilseydim oruç tutacaktım ama... neyse artık geçti maalesef
Canım form çay sinamekili olanlardan mı?

merhaba kizlar, bugun biraz psikolojim iyi degil.
bugun de orucum ins cumaya kadar iyi bi sayi gorucem.
siz sohbetlerinize devam edin, benim islerim de cok yogun zaten.
bi de kendimi biraz toparlamam lazim, gelirim yine bugun bi ara. ama menuleri filan sayamiycam su ara.
ins herkes cok guzel kilo verir. hadi gorusuruz.

kubracim rakibem,
3 tane tutku bisküvi :KK43: :KK62:
Peynirli minik Yufka boregi :KK62:
Sütlü irmik tatlısı :KK62:

canim sen de fark etmissin yanlis olanlari, ama aksam sadece corba olmasi super olmus, az da olsa verebilirsin bu sekilde :)

bi de kendimi biraz toparlamam lazim, gelirim yine bugun bi ara. ama menuleri filan sayamiycam su ara.
Canım hayırdır moralin niye bozuk? :(

Canım allah sabrını versin inşallah hayırlısıyla biter sen de geri dönersin allah yardımcın olsun :)

10.30 1 fincanyeşil çay
6 antep fıstıgı ( tee dün geceden sakladim yemedim bugün yedim )
2 çiğ kaju, 2 çiğ badem, 6 beyaz leblebi , 5 yaban mersini kurusu
15.20 3 avuç yulaf ezmesi 1 kase sütle yendi
4 çeri domates,1 orta boy salatalik
1 gun kurusu, 1 ceviz ve yesilcay
17.50 2 çig kaju, 3 çig badem , 1 yesil elma ve kayisi cayi

bugun canim boyle seyler istedi kendimi boyle mutlu ettim. yulaf ezmesinin hic tadi yokmus ilk defa yedim ama tok tutuyomus. suana kadar da 1.5 litre su ictim yatana kadar 2 olur ins.
ben kuru kayisi yerine gün kurusu yiyorumda ayni seydir diye umuyorum:)

kizlar oyle kisaca yazdim simdi sizi de merakta birakmayim, speedy de ozel mesaj atmis merak etmis saolasin canim, size de yazayim en iyisi,

onemli bi sey degil evde kynvldemle birlikte yasiyoruz biliyosunuz, sabah biraz tatsizlik oldu, sabah ise gelmek icin cikmadan once kizim acikmis eziyet ediyordu, kynvldm de odasindaydi, ben de eline bi salatalik verdim, ama salatalik cok yiyince ishal oluyor diye salatalik vermeme kiziyorlar, neyse kynvldemin yaptigi gibi sebzeli bazlama yapayim dedim, bazlama icin pankek karisimi var (un-yag-tuz) ondan koydum, un koysaydin dedi, koy yumurtasi kirdim ozel dilruba icin aldigimiz, brokoli koydum icine hasladim, onlari daha kucuk dograsaydin dedi, neyse yumurtasini filan kirmistim artik, elime tek tek alip biraz daha kuculttum neyse, bi tane etli kabak dolmasi koydum icine besleyici olsun diye, oyle ayri ayri yemiyor malesef. sonra buyuk tavaya doktum, bir tane olsun diye, biraz kalin olmus tava da eskimis tavaya yapisti filan neyse zar zor arkasini dondurdum pisirdim bi sekilde ama her asamasinda bi hata buldu anlayacaginiz, ben kucuk kirmizi tavaya dokuyordum diyor, ince dokuyordum diyor, kalin olunca pismiyor diyor, neyse kapagini kapatalim ici pissin diyorum, buhar olur oyle pismez diyor, neyse sonunda ona biraktim ne yapacagimi bilemedim, yumusak bi sesle "senin basina is actim gidiyorum" dedim, "onemli degil kizim hallederiz diycek" saniyorum, "aynen oyle oldu" dedi. "ben sadece yardimci olmak istemistim" dedim, sonra "istersen onu cope at yenisi yap, ya da dursum aksam ben gelince yerim dedim" "bakacaz" dedi, "malzemeye yazik oldu yumurtaya yazik oldu dedi" alt tarafi sutlu yumurtali unlu sebzeli bazlama yani bi sekilde yenir bence sanirim onu cope atip bastan yapicak, biraz agirima gitti, bi keresinde de yaptgm lazanyayi copte bulmustum, esime diyorum saygi duy bi sey deme diyor, demiyorum zaten, icime atiyorum, kendi begendigi tarzda yapilmazsa cok elestiriyor, ben onun yemeklerine hic bi sey demem. tuzsuz olur, su gibi corba olur, cok aci olur, yiyemedigimi bildikleri halde cok aci yapar, neyse iste oyle sacma bi neden ama butun moralimi bozdu alt ust etti. bi de gurbette olunca insan ne bileyim her sey agirina gidiyor. cok fazla arkadasim da yok, yani tanidiklar var ama boyle dost degil candan arkadas degil.. hayat boyle gecip gidecek heralde.. oyle iste merak etmeyin diye size de yazayim dedim, saolasiniz...

Back
X