kizlar oyle kisaca yazdim simdi sizi de merakta birakmayim, speedy de ozel mesaj atmis merak etmis saolasin canim, size de yazayim en iyisi,
onemli bi sey degil evde kynvldemle birlikte yasiyoruz biliyosunuz, sabah biraz tatsizlik oldu, sabah ise gelmek icin cikmadan once kizim acikmis eziyet ediyordu, kynvldm de odasindaydi, ben de eline bi salatalik verdim, ama salatalik cok yiyince ishal oluyor diye salatalik vermeme kiziyorlar, neyse kynvldemin yaptigi gibi sebzeli bazlama yapayim dedim, bazlama icin pankek karisimi var (un-yag-tuz) ondan koydum, un koysaydin dedi, koy yumurtasi kirdim ozel dilruba icin aldigimiz, brokoli koydum icine hasladim, onlari daha kucuk dograsaydin dedi, neyse yumurtasini filan kirmistim artik, elime tek tek alip biraz daha kuculttum neyse, bi tane etli kabak dolmasi koydum icine besleyici olsun diye, oyle ayri ayri yemiyor malesef. sonra buyuk tavaya doktum, bir tane olsun diye, biraz kalin olmus tava da eskimis tavaya yapisti filan neyse zar zor arkasini dondurdum pisirdim bi sekilde ama her asamasinda bi hata buldu anlayacaginiz, ben kucuk kirmizi tavaya dokuyordum diyor, ince dokuyordum diyor, kalin olunca pismiyor diyor, neyse kapagini kapatalim ici pissin diyorum, buhar olur oyle pismez diyor, neyse sonunda ona biraktim ne yapacagimi bilemedim, yumusak bi sesle "senin basina is actim gidiyorum" dedim, "onemli degil kizim hallederiz diycek" saniyorum, "aynen oyle oldu" dedi. "ben sadece yardimci olmak istemistim" dedim, sonra "istersen onu cope at yenisi yap, ya da dursum aksam ben gelince yerim dedim" "bakacaz" dedi, "malzemeye yazik oldu yumurtaya yazik oldu dedi" alt tarafi sutlu yumurtali unlu sebzeli bazlama yani bi sekilde yenir bence sanirim onu cope atip bastan yapicak, biraz agirima gitti, bi keresinde de yaptgm lazanyayi copte bulmustum, esime diyorum saygi duy bi sey deme diyor, demiyorum zaten, icime atiyorum, kendi begendigi tarzda yapilmazsa cok elestiriyor, ben onun yemeklerine hic bi sey demem. tuzsuz olur, su gibi corba olur, cok aci olur, yiyemedigimi bildikleri halde cok aci yapar, neyse iste oyle sacma bi neden ama butun moralimi bozdu alt ust etti. bi de gurbette olunca insan ne bileyim her sey agirina gidiyor. cok fazla arkadasim da yok, yani tanidiklar var ama boyle dost degil candan arkadas degil.. hayat boyle gecip gidecek heralde.. oyle iste merak etmeyin diye size de yazayim dedim, saolasiniz...