• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar merhaba,

Biz bu aksamdan yola cikacagimiz icin ben bu sabahki tartimi soyluyorum size : 60.5.

Gecen cuma 61.1 idim yanilmiyorsam ki daha reglim bitmedi, yarin tartilsam daha iyi bir sonuc olurdu ama neyse artik :)
harikaaa maşallah sana :))
zaten görünen köy kılavuz istemez,menülerden iyi sonuç elde edeceğin belliydi

Cozuttugum oluyor tabı ama hemen dengeliyorum mesela haftasonu annemlerle piknige gıttık ama nasıl guzel köy ekmegı vardı dogal yedım hem de ıstedıgım kdr rtesı gun aksam yemek yemedım bıttı bu kdr işte bu dısıpline alıstım artık
dengelemek cok önemli serveycim

kızlar şimdi paylaşacağım tabaklardaki yemeklerin hepsi 200 kalori
hangisini tercih

588 gram brokoli
tumblr_inline_mnob1ud5vb1qz4rgp.jpg

ayy brokoliyi sevdigim icin kendimle gurur duydumm yasasinn yasasin :))

özetlee haşlanmış ve çiğ sebzeleri korkmadan yiyebiliriz

ayyy şahnurum 3 kilo gitti nereedeysee :KK61:b ilk defa hiç çabalamadan bu kadar gittii.. o kadar hastayım ki 2 gündür hastanelerde, hapşurma mide bulantısı vb. durumlarr..İnan hasta olmanın tek iyi yanı buu :KK53: 2-3 gün iyileştikten sonra dikkat edersem geri de gelmezler sanırım :KK55:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ben de seni merak ediyordum
eee o zaman sen hedef kilona ulaşmışsın bile
hem geçmiş olsun hem de tebrik ederim canım
o zaman tek kilo rakibi ozalyy:)))

Merhaba kızlar bugün Kahvaltı mi yaptım öğlen çok uzun zamandır gorusmedigim bi arkadas grubumuz ile buluşma ayarladik maalesef yiyecekler pasta borek tarzı ve akşam da eşimle bi yere gideceğiz çaya... Bugün kötü denk geldi ne yapmalıyım sizce yiyecekleri nasıl tüketim?
Gündüz toplantısında salatalar dan alsam?
Aksam tek çeşit olur

Merhaba kızlar bugün Kahvaltı mi yaptım öğlen çok uzun zamandır gorusmedigim bi arkadas grubumuz ile buluşma ayarladik maalesef yiyecekler pasta borek tarzı ve akşam da eşimle bi yere gideceğiz çaya... Bugün kötü denk geldi ne yapmalıyım sizce yiyecekleri nasıl tüketim?
Gündüz toplantısında salatalar dan alsam?
Aksam tek çeşit olur

Bence gunluk kalorini asmadan da beslenebilirsin, 1200'u gecmemeni tavsiye ederim.

Secimini sen yap ama, aksam daha az yersen daha iyi olur kanimca. Esinle bol bol cay ic, ufak bir sey ye.
Oglen de kisir varsa sadece kisir al derim ben :) Ama oglen de caya yuklen, soyle dusun evet o an o yemekten zevk alacaksin ama sonrasi pismanlik ve pasta, boregin gercekten vucuda faydadan cok zarari var. Bunlari dusun.

Bılıyorsunuz 5 yasında oğlum var 2.yı ıstıyoruz kasımda rıayı cıkarttım aralıkta hamile kaldım ama dustu bebek o zamandan berı ıstıyoruz ama olmuyor nedenı bılınmeyen ınfertılıte cagın problemi umarım nasıbımızı almayız herseyın hayırlısı
günaydın canım..maalesef aynı durumdayız..benimde 8 yaşında kızım var..yaklaşık 1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor..herşey nasip kısmet..
ben de belki kilolarımdandır diye düşünüyorum..bakalım zayıflmaya çalışalım..
kızlar dünkü menüm harikaydı ta ki akşama kadar..akşam canımı sıkan bir olay oldu..ve ben çozuttum iyice...yarım ekmek kadar tam buğday ekmeği yedim..dilim değil..
neyse menümü yazayım..
sabah: 2 dilim tam buğday bir haşlanmış yumurta 1 domates salatalık peynir azıcık ve az şekerli çay..
ara:elma
öğle:2 dilim tam bugday 4 kaşık tavuk sote cacık
ara : saat 16:00 gibi yoğurt..
sonrası facia..
sinirden yarım ekmek ve yarım tabak fasülye bitirdim..offf çok sinirliydim..
neyse bugün toparlıcam inşallah..

harikaaa maşallah sana :))
zaten görünen köy kılavuz istemez,menülerden iyi sonuç elde edeceğin belliydi

Tesekkurler, ben sahsen hic vermesem de mutlu olacaktim, cunku haftasonu Istanbul'daydik ve malum tatilde ister istemez normal diyet sinirinin disina cikiyorsun. Elimden geldigince tuttum kendimi, ac gezmedim ama hep saglikli seyler yedim :)
Ben normalde dondurmadan pek gocunmam, ama onu bile yemedim.

%0.98'imi vermek benim icin gayet iyi oldu :)

bukadar motivasyon yeter bence
herkes hedefe kitlendi mi
5. takımda kimse şişman kalmayacak
hepimiz zayıf olacağız
yaşasın zayıf olmakkkkkkk!!!!

Callan valla harika oldu bu motivasyon paylaşımların. atıcaz şu kiloları. ben de motive olmak için bikini projesi sitesine ve Kate Middleton fotoğraflarına bakıyorum :))

Bence gunluk kalorini asmadan da beslenebilirsin, 1200'u gecmemeni tavsiye ederim.

Secimini sen yap ama, aksam daha az yersen daha iyi olur kanimca. Esinle bol bol cay ic, ufak bir sey ye.
Oglen de kisir varsa sadece kisir al derim ben :) Ama oglen de caya yuklen, soyle dusun evet o an o yemekten zevk alacaksin ama sonrasi pismanlik ve pasta, boregin gercekten vucuda faydadan cok zarari var. Bunlari dusun
Kalori hesabını pek bilmiyorum ya inşallah aşmam...

Kızlar herkes kendine cumadn önce tartıya çıkmayı yasaklasın lütfen
Motivasyon kaybı yaşıyoruz sürekli tartıya çıkınca

sabah çok komik oldu. tartım doğru tartmadı nedense bozuldu mu ne. sabah tartıda 69,8 kg gördüm. aa dedim iki günde iki kilo mu verdim diye şaşırdım. hatta aynada zayıf gördüm kendimi :) bacaklarım zayıflamış diyorum. sonra gene çıktım 71,5. bir anda şişman geldim gözüme bacaklarım da kalın :))))
son tartıldığımdan da şüpheliyim çünkü şimdi de 71,1 çıktım :)

hangi tartıları kullanıyorsunuz. ne alsam?

Akşam yemeğimi yedim. Bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
light peynir
domates biber

Ara
3 etiform

Öğlen
3 köfte
salata
ayran

Akşam
6 kaşık tavuk sote
1 kaşık light yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Suyu henüz bir litre içtim yatana kadar 2 litreyi bulur.

Sabah 1 mil leslie
yatmadan önce 3 mil daha yapıcam

Lucida çok beğendim mununu. etiform yerine meyve olsa daha iyi olabilir.

3,5 sene önce 75 kiloya kadar çıktım. bir gün vitrinde göbeğimin göğsümün altından başladığını görünce yeter artık dedim. emziriyordum. diyetisyene gittim ve 11 kilo verdim. çok güzel sağlıklı bir listem vardı. 63ü gördüm.
sonra artık şuursuzluk mudur, emzirmeyi bırakmaktan mıdır, aburcubur seven arkadaş sayımın artmasından mıdır bilmem 72 oldum şu an. inşallah tekrar veririm ve bu sefer kalıcı olur.

Bir internet sitesinden buldum.

EN İYİ YAĞ YAKAN 10 BESİN

1. ELMA; elmanın %85 I sudan oluşur ve 1 elmada yaklaşık 5 gr posa vardır.

2. YUMURTA; doğada en kaliteli protein yumurtadır, yumurtanın %100 ü proteini vücutta kullanılabilir.

3. KARNIBAHAR; içerisinde yüksek miktarda fitokimyasallar içerir. Özellikle sulfaraphane adlı fitokimyasal vücudun yenilenmesine ve yağ yakmasına yardımcıdır.

4. YOĞURT; çalışmalarda kalsiyum içeren besinlerin özellikle probiytik içerikli yoğurdun yağ yakımını arttırdığı ve kilo verdirdiği görülmektedir. Günde 2-3 porsiyon yoğurt-süt-probiyotik yoğurt-ayran-kefir tüketiniz.

5. YULAF; posa içeriği çok yüksek olan yulaf tokluğu arttırır, yağyakmayı kolaylaştırır. Yulafı yoğurt ve meyve ile beraber yemek yağ yakımını arttırır. Meyvelerden özellikle ananas, kivi, yaban mersini, kayısı tercih edilebilir.

6. KURUYEMİŞLER; ceviz, badem, fındık yüksek miktarda Q-3, magnezyum, çinko, demir içerir. Özellikle ara öğünlerde meyve ile alındığında kan şekerini dengeler ve yağ yakımını arttırır. Yağlı tohumların kalori miktarları yüksektir bu yüzden tüketirken miktarlarına dikkat etmek gerekir. 10 badem, 2 ceviz, 10-15 adet fındık 1 porsiyon miktarlarıdır.

7. ÇORBA; özellikle yemek öncesinde yenildiğinde sıvı hacmi ile mideyi doldurduğu için doyma hissini arttırıyor, daha sonra yenilecek ana yemek miktarını azaltıp daha az kalori alumina yol açıyor. Çorbalarda sebzelerin bol kullanılması posa miktarını arttırıyor ve yağ yakımına yardımcı oluyor.

8. BALIK; yüksek kaliteli protein ve Q-3 içeren balık metabolizma hızını arttırıyor. Balık zencefil ve limonla beraber tüketilirse etkisini daha da arttırmış oluyor.

9. BULGUR; posa miktarı yüksek olan bulgur domates, soğan ve kurubaklagillerle beraber tüketilise tam sağlıklı beslenme örüntüsüne sahip oluyor, doygunluğu arttırıp yağ yakımını hızlandırıyor.

10. SALATA; bol yeşilliklerle hazırlanan salata yüksek posa içeriği ve mide hacmini doldurduğu için daha çabuk doymamıza sebep oluyor.

sabah çok komik oldu. tartım doğru tartmadı nedense bozuldu mu ne. sabah tartıda 69,8 kg gördüm. aa dedim iki günde iki kilo mu verdim diye şaşırdım. hatta aynada zayıf gördüm kendimi :) bacaklarım zayıflamış diyorum. sonra gene çıktım 71,5. bir anda şişman geldim gözüme bacaklarım da kalın :))))
son tartıldığımdan da şüpheliyim çünkü şimdi de 71,1 çıktım :)

hangi tartıları kullanıyorsunuz. ne alsam?

Sinbo 20 lira falan zaten :)

Bir internet sitesinden buldum.

EN İYİ YAĞ YAKAN 10 BESİN

1. ELMA; elmanın %85 I sudan oluşur ve 1 elmada yaklaşık 5 gr posa vardır.

2. YUMURTA; doğada en kaliteli protein yumurtadır, yumurtanın %100 ü proteini vücutta kullanılabilir.

3. KARNIBAHAR; içerisinde yüksek miktarda fitokimyasallar içerir. Özellikle sulfaraphane adlı fitokimyasal vücudun yenilenmesine ve yağ yakmasına yardımcıdır.

4. YOĞURT; çalışmalarda kalsiyum içeren besinlerin özellikle probiytik içerikli yoğurdun yağ yakımını arttırdığı ve kilo verdirdiği görülmektedir. Günde 2-3 porsiyon yoğurt-süt-probiyotik yoğurt-ayran-kefir tüketiniz.

5. YULAF; posa içeriği çok yüksek olan yulaf tokluğu arttırır, yağyakmayı kolaylaştırır. Yulafı yoğurt ve meyve ile beraber yemek yağ yakımını arttırır. Meyvelerden özellikle ananas, kivi, yaban mersini, kayısı tercih edilebilir.

6. KURUYEMİŞLER; ceviz, badem, fındık yüksek miktarda Q-3, magnezyum, çinko, demir içerir. Özellikle ara öğünlerde meyve ile alındığında kan şekerini dengeler ve yağ yakımını arttırır. Yağlı tohumların kalori miktarları yüksektir bu yüzden tüketirken miktarlarına dikkat etmek gerekir. 10 badem, 2 ceviz, 10-15 adet fındık 1 porsiyon miktarlarıdır.

7. ÇORBA; özellikle yemek öncesinde yenildiğinde sıvı hacmi ile mideyi doldurduğu için doyma hissini arttırıyor, daha sonra yenilecek ana yemek miktarını azaltıp daha az kalori alumina yol açıyor. Çorbalarda sebzelerin bol kullanılması posa miktarını arttırıyor ve yağ yakımına yardımcı oluyor.

8. BALIK; yüksek kaliteli protein ve Q-3 içeren balık metabolizma hızını arttırıyor. Balık zencefil ve limonla beraber tüketilirse etkisini daha da arttırmış oluyor.

9. BULGUR; posa miktarı yüksek olan bulgur domates, soğan ve kurubaklagillerle beraber tüketilise tam sağlıklı beslenme örüntüsüne sahip oluyor, doygunluğu arttırıp yağ yakımını hızlandırıyor.

10. SALATA; bol yeşilliklerle hazırlanan salata yüksek posa içeriği ve mide hacmini doldurduğu için daha çabuk doymamıza sebep oluyor.

Kahveyi de ekliyorum :)

Elma da yesil elma olursa daha etkili ;)

Kurumeyve de eksik kalmasin :)

Ya bu arada ben yag yakmak isteyenlere IF diyetini oneriyorum. (Aralikli oruc diyeti)

Mantigi su : Her gun yalnizca 8 saat araliginda yiyorsun geri kalan zamanlarda kahve, su haric hicbir sey yemiyorsun.

hic zor degil aslinda ornegin her gun 10-18 arasi beslensen yeter. haftada en az 3 gun en fazla 6 gun yapiliyor.

Asiri etkili bir diyet ben de bugun yapacagim ornegin, benim bir arkadasim 35 kilo verdi bu diyetle ve hic zorlanmadan, sosyal hayatindan kopmadan vs.

Back
X