beyaz kelebek canım 1 dilim pita ekmeğimi 120 kcal..1 bütün mü..ayrıca bu ekmeğin özelliği nedir..
canim biz amerikadayiz, turk ekmegi gibi yok malesef, pita dedigim arap ekmegi, ince boyle yuvarlak ici bos, yufka gibi. :)
yani bir haftada 7 gun var ya toplam kac gun menu yazmissiniz, mesela su veya sporu yazmamis 0.5 menu diyorum o gune, 7 gun yarim menu yazsan 3.5 menu ediyor toplam, hepsini yazmak icin aliskanlik olsun diye. :)
kelebeğim artık bukadar yemek yasak, şu kilolardan hızlıca kurtulalım,süreci uzatmayalım artık
cok haklisin canimmmm... esim simdiden bebek hayalleri kuruyor, daha kizimiz 13.5 aylik... bir an evvel 60 a geri gitmem lazim.
kelebeğim güzel ama iftarı biraz daha azaltabilirsin
bir de kinderi yememeyi tercih etmelisin,boşuna kalori alımı bence
almiycam eve ya cozum bu, almazsam yemem de, kynpederim seviyor diye aldim onlardan cok ben yedim
Canın kaynananın yaptıkları hiç doğru değil
Sen de boşver hiçbir şey yapma
Eşimin abisi iki kere yaptığım yemeklerle dalga geçti, artık katiyen onlar gelince ne yemek yapmıyorum ne de pasta vs
Adamına göre muamele
İyi davranısı hakeden iyilik görür
Kötülük hakeden de kötülük
Soğuk ve mesafeli ol
Bu arada sakın ama sakın eşine eşinin ailesini şikayet etme
ayy sen de cok netsin, valla uzak olsak dedigin dogru da beraber yasiyoruz, uzulsem de icime atip devam ediyorum, gecen sene dogumdan hemen sonra ben boyle sacma bi psikoloji icindeyken azarlamistim bile kynvldemi o da esimin torunun hatrina icine atti affetti beni bi sekilde. oyle gecinip gidiyoz bakalim :)
tatlim ama ben burdan kolay anlayamiyorum menuyu bizim gibi tek tek yazsan??
Eeee kimse benim menümü eleştirmemiş
Biri gelsin beni fecii eleştirsin, ağzımı burnumu yamuktsun:)) birdaha yiyemeyeyim :))
iyidir senin menun iyidir :) goremedim oyle gectim gitti valla, kalorisi guzel :)
Kizlar merhaba,
Biz bu aksamdan yola cikacagimiz icin ben bu sabahki tartimi soyluyorum size : 60.5.
Gecen cuma 61.1 idim yanilmiyorsam ki daha reglim bitmedi, yarin tartilsam daha iyi bir sonuc olurdu ama neyse artik :)
harikasin canim, tebrikler :):) sehir disinda takilcaksin hftsonu galiba abartmak yok ona gore :) mubarek 3 aylar, icki de icme istersen hem fuzulu kalori :) ama tabi ki sen bilirsin dengeledigin surece sorun yok :) benim kardesim de cok icer.. butun parasini oyle gece gezmelerinde harcar.. ama sen muhendissin tabi maasin iyidir, onun oyle dogru duzgun bi isi de yok.. yani sagligin icin de icki cok iyi bi sey degil.. neyse bu konuya cok girmiyim yanlis anlama beni tmm mi canim? istedgni yapabilirsin afiyet olsun, sadece oyle icimden gecen hissi yazdim, kendi kardesim icin istedigimi senin icin de istedim yani :)
ayy gecmis olsun, ben de dedim bu kiz nerelerde.. neyse hedefine ulasmissin hehehe...
Haftada bır tartılıyorum buraya sık ıgramaya calıscam ama listeye gırmek ıstemıyorummm stres oluyorum cunku soyle yapabılırız cuma bıldıreyım ama listeye gırmeden elimden geldıgınce de gun içinde gelirim cok ısrar ettınız gel dıye ondan
tatliskom nasi istersen, takimda olmaya devam edicek misin? izinli diye mi olcak? simdi yeni gelen de bi suru arkadas oldu, 15 kisi sinirlamasi var diye diyorum... kaptanimiz daha iyi bilirr...
Arkadaşlar benim çok önemli bi problemim var ders çalışırken vs sürekli dudaklarımı parmaklarımı falan yiyorum ve bundan çok utanıyorum dışardan iğrenç görünüyo

biraz sonra ders çalışmaya başlicam ve size söz veriyorum bundan sonra bi daha bi yerlerimi yemicem yaaa
stresten heralde cani, utanicak bi sey yok.. gecici bi sey bu, benim erkek kardesim de mesela bluzlarinin boyun kismini isirir yer, buyuyunce gecer heralde :)
wuhuuuuu cok guzel canim!!!
Kızlar merhabaaaaa
Sabah tartıldım 71,2 çıktımmmmmm
aman Allahim cok guzel sayilar :) hadi bakalim bu hafta iyi bi derece gelecek yine insss....