Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay
aynen sahnurumm. Sadece kg bıldıreyım m kuzum adımı orda gorunce stres oldummmm koruma donemınde gelirımmm

Sızı cok ozledıgımden gelıyorum cumaları da kg bıldırırım dısıplin olsun bana ama listeye gırmek menu bıldırmek ıstemıyorummmmmm
tamam tatlım senin bu konudaki sıkıntılarını bildiğim için bişey demiyorum seni listeden çıkarıyorum ama kg bildirmeye devam ok mi?

***5.TAKIM 409.ETAP***ÜÇÜNCÜSÜ

toplight (66,0/65,8/0,2/%0,30)
ozaly (59,8/59,1/0,7/%1,17)
ayda2kilogo(68,5/67.8/0.7/%1.02)
morpapatyam(71,5/71,3/0,2/%0,28)
seyyah2806(59,3/) sabit
beyazkelebek85(72.6/71,9/0,70/%0,96)
BuRCucuKkK(58,1/)izne ayrılmak istiyor
Sphinxlike(69,8///%) izne ayrıldı
kb196(73,6/72,5/1,1/%1,49)
deryalimm07(82,1/81,7/0,4/%0,49)

kollontai (67,8/67,3/0,5/%0,02)375. etapda kg bildirmeden ayrılan üye geri döndü 35 e bölündü
blanche_ea (61,1/60,5/0,6/%0,98) yeni uye 9 nisan başlangıç 60,4 hedef kg 54

5. TAKIM ORTALAMASI :

Lucida (71/67,6/3,4/%4,8) yeni üye başlangıç 19 nisan
anarkh08 (72) yeni üye başlangıç:19 nisan hedef :

tamam tatlım senin bu konudaki sıkıntılarını bildiğim için bişey demiyorum seni listeden çıkarıyorum ama kg bildirmeye devam ok mi?
Devam kuzummmmm listedeymişim gıbı kilo aldıgımda parpalayabılırsınız benı serbestttt sen aldın basını gıttın aferın sanaaaa 65 yaklastın muthıssın canımın içi

Haftaya adanaya gelme ıhtımalim var bır yer belirleyelim callan oraya gel senı goreyım ama caktırmadan tamam mıı goz kurparız sadece ayyy cok heyecanlandımmm

Haftaya adanaya gelme ıhtımalim var bır yer belirleyelim callan oraya gel senı goreyım ama caktırmadan tamam mıı goz kurparız sadece ayyy cok heyecanlandımmm
Haftasonu yaa haftaya degılll

günaydın arkadaşlar nasılısnız? dün tatildi malum,gelemedim
dünkü menüm:
sabah 1 simit çay
öğle: yok temizlik yaparken atlamışım öğünü
akşam: 1 tavuk but salata ve yoğurt
yemekten sonra 1 dilim kek 2 fincan çay
spor : 20 dk kadar markete yürüdüm geldim tempolu. zaten hava okadar soğuktu kı yavaş yürümek mümkün değildi.
Aksama kek yerine süt tercih etsen daha da güzel olurmuş seyyahcım

Kurallara uygun değil biliyorum ama kaptanımızdan beni listeye almasını talep ediyorum böyle bişe mümkün mü acaba kendimi daha iyi hissedicem gibi geliyor o şekilde :) yoksa bir hafta daha beklerim artık ama bir dahaki hafta sıralamada adımı görüceğimi bilmek beni strese sokup daha çok gaza getirirdi diye düşünüyorum dediğim gibi olmazsa da çok bişe farketmez :)

Selam kızlar
kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Ben dün cozuttum. Diyetimi yapıyorum yapıyorum tatil olduğunda evde de olsam dışardada olsam beceremiyorum. Bu huyuma sinir oluyorum:KK11:

Kurallara uygun değil biliyorum ama kaptanımızdan beni listeye almasını talep ediyorum böyle bişe mümkün mü acaba kendimi daha iyi hissedicem gibi geliyor o şekilde :) yoksa bir hafta daha beklerim artık ama bir dahaki hafta sıralamada adımı görüceğimi bilmek beni strese sokup daha çok gaza getirirdi diye düşünüyorum dediğim gibi olmazsa da çok bişe farketmez :)
tatlım keşke elimden gelse de seni alsam maalesef bizim takım kuralı değil cuma yarışmalarının genelinde uygulanan bir kural olduğu için yapamam tatlım değilse paylaşımların falan da gayet güzel
Selam kızlar
kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Ben dün cozuttum. Diyetimi yapıyorum yapıyorum tatil olduğunda evde de olsam dışardada olsam beceremiyorum. Bu huyuma sinir oluyorum:KK11:
speedy sen ne yaptın şekerim
kaç kilosun

kızlar dün eşim de tatil olduğu için kahvaltıya gittik, sonra arkadaşlara uğradık. böyle böyle derken dünkü yediklerimi yazmayı bırak hatırlamak bile istemiyorum. bu sabah kalktığımda gitti diyet miyet diye umutsuzluğa düştüm biraz. motive olmak için internette geziniyorum.
ne yapsam sizce. bu saatten sonra sadece ayran kahve meyve suyu çay gibi sıvılar mı içsem.

sabahtan bu saate kadar yarım simit, biraz peynir, 4 zeytin yedim. bir de bir lahmacun ve bir bardak ayran.
saat 4. artık bir şey yemesem iyi olacak değil mi?

sabah tartılmıştım. 71.5 çıktım. sadece 500gr vermişim. demek ki yediklerim fazla oluyor. daha az yemeliyim yada spora ağırlık vermeliyim. yas da olunca kolay veremiyorum herhalde.
ölçülerimi vereyim ben 102-82-104

***5.TAKIM 409.ETAP***ÜÇÜNCÜSÜ

toplight (66,0/65,8/0,2/%0,30)
ozaly (59,8/59,1/0,7/%1,17)
ayda2kilogo(68,5/67.8/0.7/%1.02)
morpapatyam(71,5/71,3/0,2/%0,28)
seyyah2806(59,3/) sabit
beyazkelebek85(72.6/71,9/0,70/%0,96)
BuRCucuKkK(58,1/)izne ayrılmak istiyor
Sphinxlike(69,8///%) izne ayrıldı
kb196(73,6/72,5/1,1/%1,49)
deryalimm07(82,1/81,7/0,4/%0,49)

kollontai (67,8/67,3/0,5/%0,02)375. etapda kg bildirmeden ayrılan üye geri döndü 35 e bölündü
blanche_ea (61,1/60,5/0,6/%0,98) yeni uye 9 nisan başlangıç 60,4 hedef kg 54

5. TAKIM ORTALAMASI :

Lucida (71/67,6/3,4/%4,8) yeni üye başlangıç 19 nisan
anarkh08 (72) yeni üye başlangıç:19 nisan hedef :
Renia 71.5 yeni üye

kızlar dün eşim de tatil olduğu için kahvaltıya gittik, sonra arkadaşlara uğradık. böyle böyle derken dünkü yediklerimi yazmayı bırak hatırlamak bile istemiyorum. bu sabah kalktığımda gitti diyet miyet diye umutsuzluğa düştüm biraz. motive olmak için internette geziniyorum.
ne yapsam sizce. bu saatten sonra sadece ayran kahve meyve suyu çay gibi sıvılar mı içsem.

sabahtan bu saate kadar yarım simit, biraz peynir, 4 zeytin yedim. bir de bir lahmacun ve bir bardak ayran.
saat 4. artık bir şey yemesem iyi olacak değil mi?
canım bugünkü menünde de lahmacun var. bu satten sonra yememelisin bence ya da çok acıkırım diyorsan bir kase yoğut falan ye. şekersiz çay kahve sıkıntı değil ama meyve suyu yerine bitki çayı daha iyi olur .

sabah tartılmıştım. 71.5 çıktım. sadece 500gr vermişim. demek ki yediklerim fazla oluyor. daha az yemeliyim yada spora ağırlık vermeliyim. yas da olunca kolay veremiyorum herhalde.
ölçülerimi vereyim ben 102-82-104
bir kırılma noktası oluyor. oraya gelene kadar az yemek de fayda var. şekeri ve ekmeği ben çıkarıyorum hayatımdan tatlı asla yemiyorum. hiç bir spor yapma imkanın olmazsa da squat ya da ipsiz ip atlama yapabilirsin evde. ben 67 yim şuan 65 i görene kadar yemiycem diye kendime söz verdim. iki gündür açım valla :(

canım bugünkü menünde de lahmacun var. bu satten sonra yememelisin bence ya da çok acıkırım diyorsan bir kase yoğut falan ye. şekersiz çay kahve sıkıntı değil ama meyve suyu yerine bitki çayı daha iyi olur .

doğru söylüyorsun meyve suyu içmeyeyim. yeşil çay, mate, zencefil limon çayı filan içerim. yoğurdu da açlığıma göre eklerim. teşekkür ederim.

günde 30 yapıyorum bir süredir ama düzensiz oluyordu. şimdi bu takvime göre devam edicem kızlar. kim bana eşlik etmek ister :) tabi yanında jillian vs ile

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 98
bir kırılma noktası oluyor. oraya gelene kadar az yemek de fayda var. şekeri ve ekmeği ben çıkarıyorum hayatımdan tatlı asla yemiyorum. hiç bir spor yapma imkanın olmazsa da squat ya da ipsiz ip atlama yapabilirsin evde. ben 67 yim şuan 65 i görene kadar yemiycem diye kendime söz verdim. iki gündür açım valla :KK43:

spor aletim yok ama akşamları 10dk filan yoga hareketleri yapıyorum. yetmiyor demek ki. daha çok yapmalıyım. leslie yapmalıyım. telefonuma 7 dakika egzersiz uygulaması yükledim. onu da yapacağım. spora çalışayım ben.

günde 30 yapıyorum bir süredir ama düzensiz oluyordu. şimdi bu takvime göre devam edicem kızlar. kim bana eşlik etmek ister :) tabi yanında jillian vs ile

50 squats dediği 50 saniye sanırım. ben varım.
bu planı ilk ben bikini projesi sitesinde öğrenmiştim. ara sıra squat ve plank yaptım. ama düzensiz olunca işe yaramadı. hatta o sitedeki beslenme planını da uygulamayı düşündüm. hatta şimdi de bazı günler o şekilde yemeyi düşünebilirim :)
sabah 1 muz 1 elma yada başka meyve
öğlen bir tabak yemek yanında salata ve bol yoğurt
akşam 2 yumurta.

Back
X