- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #139.201
persembe menu bildirimleri:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba bizim takım biraz kaçamakçı ama olsun :)
bi de mesela tartı gününden önce tüm gün sadece pirinç lapası ve yoğurt yemeyi planlıyorum ben bol su ve spor da var tabi. her hafta sadece bir günlüğüne yapmak istiyorum sence mantıklı mı?
yavaş ol diyosun yani :) 60lara indiğimde yaparım o zaman inşallah :)tatlim sen masallah simdilik cok iyi kilo veriyosun bu tarz ataklari duraklama donemine sakla bence :):)
Bi saniye ya ben 60lardayım zatenyavaş ol diyosun yani :) 60lara indiğimde yaparım o zaman inşallah :)
ya canım örnek menü var mı elinde az kalorilikızlar 9. takımın menülerine bakıyorum da resmen hiçbişey yemiyormuş hatunlarbirinci olduklarına hiç şaşırmadım bakıcam o menülerden denicem nasıl olsa ben de düşük kalorili beslenmeye çalışıyorum çok zorlanmam heralde
![]()
Ayy nasıl da güzel olmuş ellerine sağlık :)evet canim seni altin kizlar takimina aldim bile :):) Renia cim golge gibi ensendeyim tatlim haftaya kork benden :):)
Eki Görüntüle 1506853
Ben menüleri çıkartıcam yazıcam bi yere. bu akşam yapıcam inşallah paylaşırım canım :)ya canım örnek menü var mı elinde az kalorili
evet canim seni altin kizlar takimina aldim bile :):) Renia cim golge gibi ensendeyim tatlim haftaya kork benden :):)
Eki Görüntüle 1506853
Seninle de rakibe oluruzz sevindim bak şimdiluciday la da rakibe olabiliriz iyi olur hem kilolarımız yakın hemde ikimizde pek yemiyoruz gibi :))
inşallah zaten azcıkkk bişe kalmış terfi etmeneay inşallah bir an önce ben de altın kızlara terfi ederim.