Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

persembe menu bildirimleri:

pers_23_nisan.webp

galiba bizim takım biraz kaçamakçı ama olsun :)
bi de mesela tartı gününden önce tüm gün sadece pirinç lapası ve yoğurt yemeyi planlıyorum ben bol su ve spor da var tabi. her hafta sadece bir günlüğüne yapmak istiyorum sence mantıklı mı?

tatlim sen masallah simdilik cok iyi kilo veriyosun bu tarz ataklari duraklama donemine sakla bence :):)

kızlar 9. takımın menülerine bakıyorum da resmen hiçbişey yemiyormuş hatunlar :KK43: birinci olduklarına hiç şaşırmadım bakıcam o menülerden denicem nasıl olsa ben de düşük kalorili beslenmeye çalışıyorum çok zorlanmam heralde :KK14:
ya canım örnek menü var mı elinde az kalorili

evet canim seni altin kizlar takimina aldim bile :):) Renia cim golge gibi ensendeyim tatlim haftaya kork benden :):)

elit_23nisan.webp

deryalim tatlim hadi seni de bir an once yildiz kizlar takiminda gormek istiyoruz orda pek bi yalniz kaldin bidenemmm...

lucida istersen seni kollontai ile rakibe yapalim, renia da speedy ile olabilir? degisiklik isteyen soylesin ok? bu sekilde olmak zorunda degil ben oyle kilosu yakin olanlari yazdim sadece :):)

boyle daha iyi oldu, bu bi yaris zaten rakipler surekli degisebilir, herkesin kilo verme hizi farkli... onemli olan hepimiz hedefimize bi sekilde ulasalim inssss....

Back
X