Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süpersin!!! insan kafasina koyunca oluyor! Dua et bende her ay bir beden inceliyim daha ne isterimki :-D dün biraz bozdum malesef, arkadaslarla felan olunca ben kendimi hic durduramiyorum. Hele hele pasta cikolata görünce :-(
simdi burda yazdigim icin cok pismanim niye yedim :-( cok dikkat etmem lazim coook

Vila, diyete ilk başladığın zaman kaçamak yapmak çok daha kolay. Ancak kaçamaklar göreceğin eksileri azaltacağından motive olman zorlaşır. O nedenle bir süre iradeni maksimum kullanmanı tavsiye ederimm.

kızlar itiraf ediyorum dun gece eve geldikten sonra gece 2 de oturdum bir koca tabak makarna yedim yolda da ıslak hamburger yedim :KK43: bugun sporla telafi edicem ama tartı +500 gr cıktı sabah oooof of :KK43:(

Amanın ne dedin sen öyle kollontaicim. Resmen bayılırım.

Gunaydin kizlar,

Erkek arkim bana kahvalti hazirlamis, ama hic sagliksiz bisi yemedim merak etmeyin. :)

Herkese saglikli haftasonlari :*

En sevdiğim kahvaltıdır, hele bir de yatağa gelmişse.
Haklisin tatlim abur cubur gorunce ucundan alsam ne olur kiler basliyo:KK66:

Kesinlikle öyle.
Bir süre sonra eski sıkıntısı kalmıyor. Arada çok bastırsa da istek.

Vila, diyete ilk başladığın zaman kaçamak yapmak çok daha kolay. Ancak kaçamaklar göreceğin eksileri azaltacağından motive olman zorlaşır. O nedenle bir süre iradeni maksimum kullanmanı tavsiye ederimm.

Amanın ne dedin sen öyle kollontaicim. Resmen bayılırım.

En sevdiğim kahvaltıdır, hele bir de yatağa gelmişse.

Kesinlikle öyle.
Bir süre sonra eski sıkıntısı kalmıyor. Arada çok bastırsa da istek.
hedefciim valla da yedim :( bugun dört saat spor yapınca aklım basıma gelir ;(

işte bugünkü menum

sabah:1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, yarım domates, 5 zeytin
ara: 1 yeşilçay
öğlen: 1 biber dolma(içini kızım yedi ben sadece biberini yedim), 1 haşlanmış içli köfte, 1 kase salata, 2 dilim salatalık turşusu, 1 ceviz büyüklüğünde kurabiye (günde nelere hayır dedim bir bilseniz!)
ara: 1 sade kahve
akşam: 1 kase şehriye çorbası
ara: belki sade kahve

su:3 litre
spor: 4 mil leslie, 50 mekik, 200 ipsiz ip atlama

kızlar itiraf ediyorum dun gece eve geldikten sonra gece 2 de oturdum bir koca tabak makarna yedim yolda da ıslak hamburger yedim :KK43: bugun sporla telafi edicem ama tartı +500 gr cıktı sabah oooof of :KK43:(

Kizlar kizlar biz istanbul yolunda birer cornetto yiyelim dedik ben de kiramadim.

Aksam hafif yerim, net 1200 kaloriyi gecmemeye calisiyorum :)

rakibelerim, sizin maşallahınız vardı, ne oluyor size böyle???
takımın durumu zorda şuan, ceza olarak ne yaparsınız bilmem artık...

rakibelerim, sizin maşallahınız vardı, ne oluyor size böyle???
takımın durumu zorda şuan, ceza olarak ne yaparsınız bilmem artık...
rakibem ne desen haklısın valla bugun jillian level 1 ve 2 yapıcam normalde 2 yapıyordum sadece asagı menumu yazıcam bugun ki cezamı da görmüs olursunuz :(

bugun ki menum
sabah
1 kase mercimek corbası
6 kasık pilav
3 kasık türlü
aksam
kflakes 1 kase sütle

toplam kalori 822
kaloriyi fazla fazla hesapladım kızlar pilavı falan fazla yazdım hep.
su 2 lt
spor
leslie 3 mile
jillian level 1
jillian level 2
100 squat

sporu daha fazla yaparsam gece eklerim yine

hedefciim valla da yedim :KK43: bugun dört saat spor yapınca aklım basıma gelir ;(

Önemli olan sporla telafisi zaten. Aslında insanı kaçamaktan uzak tutan harika bir yöntem.

bugun ki menum
sabah
1 kase mercimek corbası
6 kasık pilav
3 kasık türlü
aksam
kflakes 1 kase sütle

toplam kalori 822
kaloriyi fazla fazla hesapladım kızlar pilavı falan fazla yazdım hep.
su 2 lt
spor
leslie 3 mile
jillian level 1
jillian level 2
100 squat

sporu daha fazla yaparsam gece eklerim yine

Afiyet olsun. Süper olmuş sporlar.

birde bugün aksama kadar yüzük elbise ayakkabı diye dolandım durdum. ne kadar yürüdüm bilmiyorum ama ayaklarım sisti :KK43:

Nişan için mi yüzük kollontaicim? Bulabildin mi şık bir şeyler?

a5dX3d.png

Su: 2,5 litre
Spor: 4000 adım

Önemli olan sporla telafisi zaten. Aslında insanı kaçamaktan uzak tutan harika bir yöntem.

Afiyet olsun. Süper olmuş sporlar.

Nişan için mi yüzük kollontaicim? Bulabildin mi şık bir şeyler?
evet canım takı işini hallettim bugün yüzükler gümüş tektaş ta öyle, damadın takacakları da telkari takım, telkariler çok zarifti bayıldım:) bi 20 güne kadar teslim alırım fotolarını yüklerim :) ama esas sıkıntım elbise karar veremiyorum ama karar vermem lazım :/
sen sporu ne zaman arttırmayı düsünüyorsun hedefcim dört gözle yanıma bekliyorum vallaa ;)

Kizlar menum :

Sabah :
1.5 yumurtali menemen,
75 g beyaz peynir,
1 dilim cavdar ekmegi,
5-6 zeytin.

Ogle :
1 cornetto cookie

Aksam :
Somon izgara,
Firin sebze,
2 kadeh rose sarap.

300 kalorilik yuruyus yaptim + maca gittik biz hopladik zipladik baya :)

Yorgunum baya anlayacaginiz sabah valiz de hazirladim, biraz alisveris de yaptim; ter icindeydim sabahtan beri :)

Totalde de 1400 kalori almisim, ben netimi 1200'de tutmaya calisiyorum.
Tatilde basarabilirsem ne mutlu bana :)

evet canım takı işini hallettim bugün yüzükler gümüş tektaş ta öyle, damadın takacakları da telkari takım, telkariler çok zarifti bayıldım:) bi 20 güne kadar teslim alırım fotolarını yüklerim :) ama esas sıkıntım elbise karar veremiyorum ama karar vermem lazım :/
sen sporu ne zaman arttırmayı düsünüyorsun hedefcim dört gözle yanıma bekliyorum vallaa ;)

Elbise seçme en zoru kollontaicim. Ben de yok kararsızım. Takıları bekliyoruz alinca. Spor konusunda çok haklısın. Birşey çıkmazsa pazartesi diyeyim.
Bu cornetto classico hangisi hedefcim valla benimkinde 220 calori diyordu cornetto cookie.

Blanchecim mini boy olan bu. Şu sekizli kutuda satilip anında bitenlerden.
Kizlar menum :

Sabah :
1.5 yumurtali menemen,
75 g beyaz peynir,
1 dilim cavdar ekmegi,
5-6 zeytin.

Ogle :
1 cornetto cookie

Aksam :
Somon izgara,
Firin sebze,
2 kadeh rose sarap.

300 kalorilik yuruyus yaptim + maca gittik biz hopladik zipladik baya :)

Yorgunum baya anlayacaginiz sabah valiz de hazirladim, biraz alisveris de yaptim; ter icindeydim sabahtan beri :)

Totalde de 1400 kalori almisim, ben netimi 1200'de tutmaya calisiyorum.
Tatilde basarabilirsem ne mutlu bana :)

Gayet iyi olmuş bence menü.

Kızlar ne yaptı bilmiyorum ama midem feci. gece 3e kadar çıkardım. Mideme kramp giriyor artık. Susuzum ama korkuyorum

Back
X