- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #140.581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pirinci yapamadın kbcim bari durumu yemeseydin yarın uzulursunKızlar pirinç lapasini yapamadım maalesef hiç bana göre değilmiş midem bulandı
keşke yapabilseydim
akşam adana dürüm yedim
nimAman boşver Kollontaicim. Bir gü yapıver gitsin kaçamaklar. Çok göze batar zaten yemezsin.
Teşekkür ediyorum Kb'cim.
Aman aman, o kadar emeğine yazık. Yeme Kb'cim yazık günah uğraşlarımıza.
Yaşasın yarın listedeyim sonundaa.
Yeni üyeler konusunda kesinlikle haklısın kaptanım, en yeni benim sanırım. :)
Afiyet olsun Kollontaicim.
Cns'cim, doktorunla konuştun mu bu konuyu?
Kesinlikle benlik de değil. 2 kere 2 günlük yapmıştım sonunda iyice sıkılıp ağzıma bile koymamıştım ama deli kilo vermiştim.
canım sen sana göre sabah tartıl tr saatiyle 4-5 gibi oluyor sanırım o kilonu girelim şimdi de fazla yeme gecen hafta bildirimde bulunmamıştın ama şu aralar üst üste sanki kilo aldın gibi sen bildirimi sil şimdi yarın 5 e kadar kg bildirirsin hatta kk ya giremezsen bana whatssuptan mesaj göndermerhaba kizlar, bnm bugun bildirim yapmm lazim sbh 73.3 ciktimama ise gelince wc ye ciktim yani tartilabilseydim daha az gelicektim, nasil yapalim bilemiyorum, ya bayadir iyi gitmiyo bnm kilom diskalifiye olmamak icin ne yapmaliyim? gecen hafta bildirime bulunmamistim simdi 2 haftadir kilo almis gibi mi olucam ufff napicaz
![]()
Vanim ben daimiyimde rahatsizligim nedeni ile ara vermek zorunda kaldim bu gunden itibaren tam gaz kalori yakmaya:)***5.TAKIM 414.ETAP***
toplight (65,7/)
ayda2kilogo(68,4/)
beyazkelebek85(72,4/73.3/-0.45/%-0.62) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kb196(70,5/)
deryalimm07(80,7/)
kollontai (64,5/)
blanche_ea (59,5/)
servey(70,6/ )
Burcucukk(57,5/)
hedef 38beden (85,4/) yeni üye 25 nisan başlangıç kg 86,2 hedef 60 kg
5. TAKIM ORTALAMASI :%
balinayakafaatandelihamsi 74,5 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 60
cns kmrc 86,4 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 70
vila55 76 yeni üye 14 mayıs giriş
yeni gelen üyelerden sadece cns kmrc kalıcı oldu o da hastalandı yahuu ne şans var bizde de
hedef38beden ah canım ya kacamak yapmayı bırak midem bisey alırsa iyidir biliyosun bi haftadır spor yok hep gece yedim ona ragmen 1 kg eksigim suan, umarm yarın sabah kotu bi surpriz yasamam. ya bu pirinc lapasını ben yerken hic zorlanmıyorum nasıl bir diyet anlatır mısın? aybasında 60 olmam lazım benim
![]()
ya benim karnım acıktııııı, dısardayım eve gece doncem napcam beeeen, kb sana dedim insallah ben adana yemem canım
ya nescafe icsem sade iciyorum bastırır mı sizce ?
merhaba kizlar, bnm bugun bildirim yapmm lazim sbh 73.3 ciktimama ise gelince wc ye ciktim yani tartilabilseydim daha az gelicektim, nasil yapalim bilemiyorum, ya bayadir iyi gitmiyo bnm kilom diskalifiye olmamak icin ne yapmaliyim? gecen hafta bildirime bulunmamistim simdi 2 haftadir kilo almis gibi mi olucam ufff napicaz
![]()
Va
nim
Canim doktorumla konustum bana cok dikkat etmem gerektigini yavas yavas zayiflamam gerektigini soyledi
Canım tuz hariç tüm baharatları kullanabiliyoruz sanırım, birde o 3 bardak pirinci o gün tamamen bitirmek mi lazım yoksa yiyebildiğin kadar mı? Son sorum yoğutla yesem işe yarar mı?Aman öyle olsun Kollontaicim.
Lapayı, günlük 3 çay bardağı pirinçten yapıyorsun. İçerisine yalnızca baharat ekleyebiliyorsun. Yağ, tuz vs hiçbir şey yok.
Bunları tüketiyorsun. 2 gün uygulayıp1-2 kg veriyorsun.
Ben sade kahve çok tüketirim. Kesinlikle işe yarar. En kötü yarım süt ile yap.
Kelebekcim, aslında bu listeler bize birer uyarı. Bence biraz daha diyete ağırlık vererek, disiplinli hareket etmelisin.
Elbet kilo veremediğimiz haftalar olacak, hatta alacağız da ama ben elimden geleni yaptım mı sorusuna olumlu cevap verebilmek önemli.
Aman söylediklerine göre zayıfla Cns'cim sağlık önemli.
Bir de protein tüketimine de dikkat et. Diyet sırasında fazla tüketiyoruz genellikle ama böbrekler için sıkıntı yaratabilir.
tamm kollantaicim pazartesi kardeşim gitmiş olur,o zaman yarış başlasınnntamam callancım kabul ediyorum ama ben zorlu rakibeyim ona gore![]()
çok güzel rakibecimkızlar bugun ki menum
sabah
1 kase sutle nesquik gevrek
nescafe 3 in 1
aksam
100 gr light ton balıgı
1 kase yogurt
1 kase patlıcan salatası
1 dilim tam bugday ekmegi
toplam kalori 1011
su 2 lt civarı
spor 100 squat.
simdi halı falan silcem onu da spordan sayalım
kilo da yarın sabah surpriz olacak bana umarım :)
aç aç uyuya benim karnım acıktııııı, dısardayım eve gece doncem napcam beeeen, kb sana dedim insallah ben adana yemem canım
ya nescafe icsem sade iciyorum bastırır mı sizce ?
günaydın :))Günaydın güzeller![]()