Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mesela bugun oğlen bıber dolması vardı ıkı adet yedım kadayıf vardı ıkı catal adım erıste vardı az yedım ustelik aksam arkadaslarım gelcek bqna neler neler yapcam ıkramlık ama yemem yarın gunduz yerım istedıgımı boylece cozulur iş umarım yardımcı olabılmışımdır listeye baglı kalmak benı gerıyorrr sabah da super kahvaltı yapıyorum ekmek yok bazen 1-2 adet peksımet işte boleer

Benim bitti kaptanim :)

Temmuza kadar hep buradayim, bu diyette her gun birebir uymak gerekmiyor.

ornegin sali ogleni carsamba oglenle degistirebiliyorsun.

oglen ve aksam yemeklerini diger gunlerin ogle ve aksamlariyla degistirebiliyorsun :)

Deneyelim mi?
anım listeye tam okuyamadım evde müsait okunca bi bakayım ama listeye sabit kalmak servey gibi beni de kasıyor

Kaptanım arkadaşlarımız arasında kimlerde watsapp varsa numaralarimizi size verip grup kurabiliriz... burda sürekli online olamıyoruz watsap grubu sürekli haberdar olmamızı sağlar benc. kimse istermi bilmiyorum ama bana mantıklı geldi...

Kaptanım arkadaşlarımız arasında kimlerde watsapp varsa numaralarimizi size verip grup kurabiliriz... burda sürekli online olamıyoruz watsap grubu sürekli haberdar olmamızı sağlar benc. kimse istermi bilmiyorum ama bana mantıklı geldi...

Kb'cim, bence takımda online olunmalı.
Farklı bir grup kurulduğunda, buranın aktif olmasını sağlamak çok daha zor olacaktır.

kb cim burdaki mıtive de önemli o yüzden bende kollontai hedef servey speedy nin numaraları var sende gönderirsen orda da grup kurarız buraya giremediğimiz zamanlarda bildirim yaparız
kelebek hala gelmedi 6 ya kadar bekleyelim onu listeyi düzeltelim inş kilo cermiştir

kb cim burdaki mıtive de önemli o yüzden bende kollontai hedef servey speedy nin numaraları var sende gönderirsen orda da grup kurarız buraya giremediğimiz zamanlarda bildirim yaparız
kelebek hala gelmedi 6 ya kadar bekleyelim onu listeyi düzeltelim inş kilo cermiştir
ben de numaramı veririm grup kurarsak

Benim bitti kaptanim :)

Temmuza kadar hep buradayim, bu diyette her gun birebir uymak gerekmiyor.

ornegin sali ogleni carsamba oglenle degistirebiliyorsun.

oglen ve aksam yemeklerini diger gunlerin ogle ve aksamlariyla degistirebiliyorsun :)

Deneyelim mi?
canım ben varım ama ev tasıma isim bitince yapabilirim ancak yani 10 gun sonra falan baslayabilirim uyarsa sana birlikte yapalım canım ;)

Kızlar bugün ki menüm
Sabah
100 gr light ton balığı
Yarım domates
1 kasık yoğurt
1 kaşık patlıcan salatası
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 kayısı
Akşam
4 kaşık menemen
1 haşlamış yumurta
1 kk peynir
6 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
30 gr tereyağ
Gece
Muz
Toplam kalori 1542
Su 2 lt+
Spor yok
Gece üçte yola çıkıyoruz eskişehire biliyorum çok kalorili menüm ama yarın da yiyemem doğru düzgün zaten gece 3 e kadar ayaktayım sevgilimin çalıştığı barda dolanıyorum öyle vakit geçsin diye, yani yakıcam bu kalorileri merak etmeyin :)

Kizlar hadi yeni eleman cagiralim takima cogalalim kapanmasin takimimiz hedef var blanche var bilgisayardan iyi anlayan listeleri hallederiz

Callan var ama o da mezun olmaya cok yakin.. Kaptan olabilcek birileri var mi toplight mezun olursa napicaz?

Back
X