- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #140.781
Günaydın, aranıza katıldığım için çok mutluyum. Umarım sizlerle iki kere daha yirmi kilo veririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor bu arada kilolarının neden kaynaklandığını da basitçe anlatırsan zaman içinde tanışmak için bol bol fırsatımız olacakGünaydın, aranıza katıldığım için çok mutluyum. Umarım sizlerle iki kere daha yirmi kilo veririm
günaydınlarrrrr
canım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor bu arada kilolarının neden kaynaklandığını da basitçe anlatırsan zaman içinde tanışmak için bol bol fırsatımız olacak
maşallah kızlar haftasonu bayaa yazmöışsınız açıkcası bu kadar beklemiyordum sizden malum geçen hafta bize yaşattığınız hayal kırıklığından sonra
neyse bugün yenibir hafta başladı yeni arkadaşlarda aramıza katılmaya başladı artık daha da canlanırız umarım
inşallah blanche cım inşKaptanim bu hafta hayal kirikligi yok :)
bu arada kaç kilo verdin canım 2 kere daha 20 kg veririm çok iddialı olmuş valla ben bi 20 yi veremedim eğer 20 kg verdiyşen maşallah sana helal olsunGünaydın, aranıza katıldığım için çok mutluyum. Umarım sizlerle iki kere daha yirmi kilo veririm
Valla şubat27de 114 kiloydum. bugün 94.1 umutluyum vereceğim 40kg daha hatta 50 neden olmasın??bu arada kaç kilo verdin canım 2 kere daha 20 kg veririm çok iddialı olmuş valla ben bi 20 yi veremedim eğer 20 kg verdiyşen maşallah sana helal olsun
nerdeyse 3 ayda 20 kg maşallah sana neler yaptın anlatsanaValla şubat27de 114 kiloydum. bugün 94.1 umutluyum vereceğim 40kg daha hatta 50 neden olmasın??
Gunaydin,
Haftaici basladi hadi bakalim kizlar bu cumaya bombayiz.
Hala diyet arki bulamadim kendime gerci ama
Ben baya istahsizim kizlar bu ara, bu hafta cumaya hedefim 57.5'tu ama bakalim :)
Günaydın, aranıza katıldığım için çok mutluyum. Umarım sizlerle iki kere daha yirmi kilo veririm
günaydınlarrrrr
canım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor bu arada kilolarının neden kaynaklandığını da basitçe anlatırsan zaman içinde tanışmak için bol bol fırsatımız olacak
maşallah kızlar haftasonu bayaa yazmöışsınız açıkcası bu kadar beklemiyordum sizden malum geçen hafta bize yaşattığınız hayal kırıklığından sonra
neyse bugün yenibir hafta başladı yeni arkadaşlarda aramıza katılmaya başladı artık daha da canlanırız umarım
Valla şubat27de 114 kiloydum. bugün 94.1 umutluyum vereceğim 40kg daha hatta 50 neden olmasın??
kızlar işyerindeki server a yeni bir antivirüs programı yüklemişler inş tamamen yasaklanmaz sabahtan beri zor girdim
kaptan bütün şartlar kabulümde ben yediklerimi bi sonraki sabah yazsam olurmu? Öğleden sonra benim şirinlik muskaları evde bana kalmıyo pc
canım kaç gün oldu başlayalı 5-6 gün sürüyor genelde ilaçların etkisini göstermesiKollontaicim, artık modiwake kullanıyorum. Ne zaman etkisini görürüm? Yeniden doğmak istiyorum resmen,uyanmam lazım. :)
bende hedef gibi soracağım kaç çocuk var maşallah enerjine koşturmaca doluBen okula böcüklerimi almaya gidiyorum. Öğleden sonra gene gelmeye çalışırım eh gelemezsem de yarın sabah listemi paylaşırım. görüşürüüz..![]()
Kollontaicim, artık modiwake kullanıyorum. Ne zaman etkisini görürüm? Yeniden doğmak istiyorum resmen,uyanmam lazım. :)
Kollontaicim, artık modiwake kullanıyorum. Ne zaman etkisini görürüm? Yeniden doğmak istiyorum resmen,uyanmam lazım. :)
Ya ben ilaclara pek guvenemiyorum.