Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrrr

Günaydın, aranıza katıldığım için çok mutluyum. Umarım sizlerle iki kere daha yirmi kilo veririm
canım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor bu arada kilolarının neden kaynaklandığını da basitçe anlatırsan zaman içinde tanışmak için bol bol fırsatımız olacak

maşallah kızlar haftasonu bayaa yazmöışsınız açıkcası bu kadar beklemiyordum sizden malum geçen hafta bize yaşattığınız hayal kırıklığından sonra
neyse bugün yenibir hafta başladı yeni arkadaşlarda aramıza katılmaya başladı artık daha da canlanırız umarım

günaydınlarrrrr

canım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor bu arada kilolarının neden kaynaklandığını da basitçe anlatırsan zaman içinde tanışmak için bol bol fırsatımız olacak

maşallah kızlar haftasonu bayaa yazmöışsınız açıkcası bu kadar beklemiyordum sizden malum geçen hafta bize yaşattığınız hayal kırıklığından sonra
neyse bugün yenibir hafta başladı yeni arkadaşlarda aramıza katılmaya başladı artık daha da canlanırız umarım

Kaptanim bu hafta hayal kirikligi yok :)

Gunaydin,

Haftaici basladi hadi bakalim kizlar bu cumaya bombayiz.

Hala diyet arki bulamadim kendime gerci ama :KK43:

Ben baya istahsizim kizlar bu ara, bu hafta cumaya hedefim 57.5'tu ama bakalim :)

Blanchecim, sen tek başına başla, eminim birileri giden kiloları görünce sana katılacaktır.

Günaydın, aranıza katıldığım için çok mutluyum. Umarım sizlerle iki kere daha yirmi kilo veririm

Hoşgeldin aramıza muska.
Maşallah ne kadar güzel bir enerjin var öyle.

günaydınlarrrrr

Kaptanım kaptanım, 5. takımız yahu biz.
Arada bir düşüş olsa da, oradan zıplamayı üste çıkmayı da biliriz.

Valla şubat27de 114 kiloydum. bugün 94.1 umutluyum vereceğim 40kg daha hatta 50 neden olmasın??

Maşallah, niye olmasın yeter ki insan istesin. Çok da hızlı gitmiş. Neler yapıyorsun?

kızlar işyerindeki server a yeni bir antivirüs programı yüklemişler inş tamamen yasaklanmaz sabahtan beri zor girdim

Kaptanım umarım sıkıntı olmaz. Telefondan girersin sanırım ama çok zorlar.

kaptan bütün şartlar kabulümde ben yediklerimi bi sonraki sabah yazsam olurmu? Öğleden sonra benim şirinlik muskaları evde bana kalmıyo pc

Kaç çocuk var muska? Yaşları kaç?

Kollontaicim, artık modiwake kullanıyorum. Ne zaman etkisini görürüm? Yeniden doğmak istiyorum resmen,uyanmam lazım. :)

eşim geçen hafta başladı o ilaca.
2. gün gündüz uykusunu tamamen kesti neredeyse. kendisini daha enerjik hissettiğini söylüyor. sabahları içiyorsun değil mi?

Back
X