Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dünkü menüm

sabah: 1 dilim ekmek, 2 kk ev yapımı tuzsuz peynir(kendim yaptım), 1 haşlanmış yumurtanın beyazı, yarım salatalık, yarım domates
ara:1 soda, 5 fındık
öğlen:1 kase yoğurt
ara:sade kahve
akşam:1 subardağı kadar haşlanmış makarna, 2 kase karışık salata
ara:sade kahve

spor:sadece temizlik:(
su:2.5 litre
akşam 5 ten sonra bişey yemedim

eşim geçen hafta başladı o ilaca.
2. gün gündüz uykusunu tamamen kesti neredeyse. kendisini daha enerjik hissettiğini söylüyor. sabahları içiyorsun değil mi?
Çok geçmiş iyiymiş Burcucuk. Umarım bende de aynı olur. Gündüz uykum yok ama iş olduğundan. Yoksa uyumasam bile bütün gün yatakta kalabilirim. Evet sabahları tok karnına başladım.

rakibem zayıflama ilacı değil o. çok uyuyanlara veriliyor uykusunu kessin diye...

bu arada senin kilolar ne alemde?
beni geçemedin bak:)

ya ben seni nasil gecebilirim ki, harikasin sen :)

Ama artik tatillerim bitti, bu yaza 54 kilo GIRILECEK ! :)

inşallah rakibem.
benim de öncelikli hedefim 55 olmak. 52 olabilsem tam süper olur.

bu arada artık 40 beden eteklerim bana geniş oluyor, çok mutluyum:KK9:

Ya ben 36yim mesela ama 36nin ust limitindeyim bazen alt kismim 38, 36nin alt limiti olmak istiyorum ama 34 degil mesela :)

Zayiflayacagiz merak etme, yaz da geldi benim baya istahim kesildi acikcasi :)

selam kızlar. üzgünüm iki gündür pek giremedim. final haftası, ev işleri, çocuklar.... h.sonu pek dikkat etmedim açıkçası. ama bugün en azından şu ana kadar iyi gittim. inşallah bozmam. şimdi tekrar derse başlamam lazım, ufaklığı anneme bıraktım yine. vaktimi boşa harcamayım

selam kızlar. üzgünüm iki gündür pek giremedim. final haftası, ev işleri, çocuklar.... h.sonu pek dikkat etmedim açıkçası. ama bugün en azından şu ana kadar iyi gittim. inşallah bozmam. şimdi tekrar derse başlamam lazım, ufaklığı anneme bıraktım yine. vaktimi boşa harcamayım
canım ben kaçırdım final haftası deyince sen 5 çocukla bi de üniversitede mi okuyormun maşallah sana

Aslinda kosturmacadan yemek yemeye pek vakit bulamamak da guzel olsa gerek :)

canım ben kaçırdım final haftası deyince sen 5 çocukla bi de üniversitede mi okuyormun maşallah sana
eşimin aklına uyup başladım canım şimdi de bırakmak istemiyorum 1 senem kaldı
Aslinda kosturmacadan yemek yemeye pek vakit bulamamak da guzel olsa gerek :)
aslında yemek yemeğe hep vaktim var benim:-) kendimi çok çok çoooook zorluyorum yememek için:KK17:

Merhaba herkeseee :)))

Ne guzel enerji dolu takimimiz.. Yeni bir hafta yeni hedefler bol bol kilo vermeler :))

Muska cnm hosgeldin takima cok iyi geleceksin bence enerjinle :)

88 li cnm ban mi aldin noldu??

Burda da cok yagmur var kaptanim yaa.. Butun mayis ayi yagmur yagdi bahce camurdan kurtulamadi resmen.. Dun zoraki parka gittik camurlara ragmen piknik yaptik...

Hedefcim ins ilac ise yarar cnm bnm de tiroidim dusuk ondan hmn yoruluyorum:/

Blanche veburcucuk ikiniz de cok gayretlisiniz masallah menuler de cok guzel 52 tabi ki de olabilirsiniz :)

Servey cim seni altin kizlara gecireyim ama bu cuma gecireyim olur mu hembu sekilde sabitlemek icin ekstra gayret gosterirsn :) ayni sey diger kizlar icin de gecerli grup atlayam iki hafta sabitlemeli ki orayi hak etsin nasi fikir :))

Kollontai cnm tanisma nasil gecti???

Back
X