Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai canım anneler biley demediyse boşver babaanneyi keyfini çıkar
hedef tatlım sadece 130 gr börek salata ayran çok sağlıksız canım sende tiroid var meto yavas calışıyor iyice yavaslatma bide geçmiş mesajlara bakarsan hm22 arkadasımız vardı o smootei diyeti yapıyordu onunla çok güzel kg veriyordu bi araştır istersen
muskacım senin menülerin hep böyleyse nasıl 2 ayda 20 kg cerdiğin belli oluyor bütün besin gruplarından az az var ekşi elma diyeti mi bu

syrıca muskacım menü sonuna yazdığın yeşilçaylı karışımı nasıl içtiğini anlamadım arada biley yesende mi içiyorsun o kısmını açarmısın canım

hedef tatlım sadece 130 gr börek salata ayran çok sağlıksız canım sende tiroid var meto yavas calışıyor iyice yavaslatma bide geçmiş mesajlara bakarsan hm22 arkadasımız vardı o smootei diyeti yapıyordu onunla çok güzel kg veriyordu bi araştır istersen
muskacım senin menülerin hep böyleyse nasıl 2 ayda 20 kg cerdiğin belli oluyor bütün besin gruplarından az az var ekşi elma diyeti mi bu
Valla kaptanım önce kb diyeti yaptım. sonra bi baktım bir kase çorba içsem artı görüyorum. Dedim bu böle olmaz bütün diyetleri araştırıp karman çorman bişey yaptım eh işede yarıyor Hoppaekşi elma beni acayip tok tutuyor ( ama dişlerimin kamaşması zor geçiyor.)

dünkü menüm

sabah: 1 dilim ekmek, 2 kk ev yapımı tuzsuz peynir(kendim yaptım), 1 haşlanmış yumurtanın beyazı, yarım salatalık, yarım domates
ara:1 soda, 5 fındık
öğlen:1 kase yoğurt
ara:sade kahve
akşam:1 subardağı kadar haşlanmış makarna, 2 kase karışık salata
ara:sade kahve

spor:sadece temizlik:KK43:
su:2.5 litre
akşam 5 ten sonra bişey yemedim
çok iyi ya liste
ben senin listene göre dünyayı yemişim

syrıca muskacım menü sonuna yazdığın yeşilçaylı karışımı nasıl içtiğini anlamadım arada biley yesende mi içiyorsun o kısmını açarmısın canım
evet bir fincanda yeşilçay ve beşibiryerdeyi demliyorum ılıyınca üzerine 1-2 limon sıkıp 1,5 litrelik şişeye koyuyorum üzerine su ekleyip ne yersem yiyeyim üzerine 1 bardak içiyorum acayip işe yarıyor

selam kızlar. üzgünüm iki gündür pek giremedim. final haftası, ev işleri, çocuklar.... h.sonu pek dikkat etmedim açıkçası. ama bugün en azından şu ana kadar iyi gittim. inşallah bozmam. şimdi tekrar derse başlamam lazım, ufaklığı anneme bıraktım yine. vaktimi boşa harcamayım
tebrik ederim cnm azmini helal olsun

Merhabalar hepinize, tek tek alıntı yapmıyorum cümleten hoşbulduk. :KK52:Bende listemi yazayım bari:
Sabah: 1 poğaça+şekersiz çay
2 saat sonra 1 ekşi elma
2 saat sonra bida ekşi elma
Öğle:
1 salatalık ve bir h.yumurta
2saat sonra bir ekşi elma
Akşam:
100gr.tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt
yeşil salata
Bu arada her gün (haftasonu hariç) 6da kalkıp 7.30da kahvaltımı bitirmiş oluyorum.
her gün enaz 45 dk. yürüyorum ve soğuk yeşilçay+beşibiryerde+1,5 limon suyunu birbuçuk litre suyla tamamlayıp bir lokmada yesem üzerine bir bardak içiyorum.
çok iyi maşallah sanaa
hoşgeldin bu arada :))

Kesinlikle sağlıksız kaptanım haklısın ama ilaç pek güzel etkileyince heralde ilk gün bir gözlemlemek istedim.Yarından itibaren böyle az yemem.
Smothie mi? :KK50: Leziz duruyor, ben bir gideyim geçmişe bakalım.

canım simdi baktım yarısını alıyorum o da 100 mg yapıyor :)

Teşekkür ediyorum Kollontaicim.

ama sakın dozajı cok artırma zombi gibi gezersin valla uyutmuyo zaten :))

Tamamdır Kollontaicim. 100 ile kalayım ben de.
Etkisini görüp bütün kutuyu içermişim bir de. :KK53:
Yahu, zombi olmak bir bana mı müthiş çekici geliyor acabaa?

Herkese iyi geceler bayanlar ben sabah altıda kalkacağım ayrıca gece yağ yakımı olması için en geç 12de uyumuş olmak gerekiyor. Birde ben cuma günü bildirim yapacağım dimi? verdiğim kilo takıma fayda edecek dimi? ay ne çok sordum dimi? :confused:

Keep-Going1.jpg

durmadığın sürece,nekadar yavaş gittiğin önemli değil

Back
X