Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi geceler kızlarrr
fit-21-256x315.jpg

güçlü kalp,fit vücud, temiz cilti, sıkı kaslari ,sakin sinirleri mutlu ruh ve büyük gülümseme;
istiyor musun?
öyleyse; doğru beslen, egzersiz yap, yeterli uyu
en az 2 lt su içmeyi de unutmayalım kızlar

Herkese iyi geceler bayanlar ben sabah altıda kalkacağım ayrıca gece yağ yakımı olması için en geç 12de uyumuş olmak gerekiyor. Birde ben cuma günü bildirim yapacağım dimi? verdiğim kilo takıma fayda edecek dimi? ay ne çok sordum dimi? :confused:

Bu hafta olmayacak Muska.
12 haziranda listede olacaksın ama tabi ki ne kadar versen, kendine kar.

Herkese iyi geceler bayanlar ben sabah altıda kalkacağım ayrıca gece yağ yakımı olması için en geç 12de uyumuş olmak gerekiyor. Birde ben cuma günü bildirim yapacağım dimi? verdiğim kilo takıma fayda edecek dimi? ay ne çok sordum dimi? :confused:
canım gedef yazmış 3. cuma listeye girebiliyorsun maalesef
bende yatıyorum kızlar yarın oğlumun dr kontrolü var hastanede olcam müsait olunca gelirim iyi geceler

Merhaba herkeseee :)))

Ne guzel enerji dolu takimimiz.. Yeni bir hafta yeni hedefler bol bol kilo vermeler :))

Muska cnm hosgeldin takima cok iyi geleceksin bence enerjinle :)

88 li cnm ban mi aldin noldu??

Burda da cok yagmur var kaptanim yaa.. Butun mayis ayi yagmur yagdi bahce camurdan kurtulamadi resmen.. Dun zoraki parka gittik camurlara ragmen piknik yaptik...

Hedefcim ins ilac ise yarar cnm bnm de tiroidim dusuk ondan hmn yoruluyorum:/

Blanche veburcucuk ikiniz de cok gayretlisiniz masallah menuler de cok guzel 52 tabi ki de olabilirsiniz :)

Servey cim seni altin kizlara gecireyim ama bu cuma gecireyim olur mu hembu sekilde sabitlemek icin ekstra gayret gosterirsn :) ayni sey diger kizlar icin de gecerli grup atlayam iki hafta sabitlemeli ki orayi hak etsin nasi fikir :))

Kollontai cnm tanisma nasil gecti???
Hayır yaa her cuma listeyı revıze edelim ki tesvık olsunnn yaaa

Merhaba arkadaşlar
uyumak için geç kaldım biliyorum
menüm kötüydü yeni fark ettim :(
Muska hoşgeldin takıma hareket kattin tecrübelerinden faydalanacagim :)
komsumla anlaştık çocukları bebek arabasına koyup haftaici hergün yürüyüşe gideceğiz birlikte inşallah :)
Evime geldim geleli 3 komşumu gördüm hepsi de zayiflamissin dedi çok mutlu oldummmmm. ...
Bu ara fena gaza geldim yeniden sahalara döndümmmmmm
toplight toplight kaptanım mesaj yollayamadim ben numaramı atacaktim sana yapamadım ya :( bu takım için açtım üyelik yeniyim bilemedim nasıl yapabilirim

Pzts menum

2 dlm kadar ekmek
1.5 kk peynir 5 zeytin
1 yumurta
Domat salat ve bahceden maydonoz :)

1 haslanmis misir
1 kayisi 1 elma
1 avuc ceviz
1.5 dlm ekmek arasi peynir 1 zeytin

Somon ve salata
3 sobiyet :(((

canım gedef yazmış 3. cuma listeye girebiliyorsun maalesef
bende yatıyorum kızlar yarın oğlumun dr kontrolü var hastanede olcam müsait olunca gelirim iyi geceler
Geçmiş olsun ama bu liste işi kötü oldu. Banane ben yinede söylerim kilomu siz almayın listeye:KK42:

Valla ekşi elma bende 3-4 kere yiyorum ama elma diyetindeki gibi yersem bidaha ömrümde yiyemem elmayı tiksinirim Çünkü ekşi elma sürekli yenebilecek birşey değil ( çaktırma bir gün denedim ve düşüncem bu)

Evet ama 8 gunde 10 kilo vermis yapan bayan :)

8 gun denemeye deger bence sanki :)

Valla ben becerebilirsem bu elma diyetini denemeyi dusunuyorum arkadaslar :)

Bugun sali, cumaya kadar bakalim sonucum ne olacak :)

3 gun + bir dahaki cumaya kadar 7 gun = 10 gun denesem yeter sanirim zaten :)

Back
X